Fotbalový balón je černobílý a né kulatý

Jako správný český fanoušek, i já mám přesnou představu a tom, kdo má nyní nejlepší formu, kdo má nastoupit v záloze. Nominaci na Euro 2012 by byla  ze 78% jiná... No prostě vím všechno lépe, než ten národem zatracovaný trenér Bílek.

Po prohraném zápase s Ruskem, jsem nebyl znechucen předvedenou hrou... prostě už od začátku jsem byl pesimistický k vystoupení naší fotbalové reprezentace. Víc jak ostudu udělat nemůžou a chleba stejně nebude levnější, říkavala moje babička a měla pravdu. Dříve jsem to všechno bral moc vážně. Vím, že neúspěch přinese daleko méně peněz do českého fotbalu než úspěch, ale stylem jakým je veden český fotbal se peníze stejně nedostanou tam, kam patří. To jest dětem a na jejich fotbalovou výchovu. Ikdyž, nadruhou stranu, byl jsem svědkem jednoho fotbalového tréninku malých capartů a největší starost měli, kdo má lepší kopačky, balón a největší kápo má dres Messiho. Zápalení pro hru tam jaksi chybělo, ale z toho snad vyrostou, kopačky řešit nebudou, maximálně tak tetování nebo gel na vlasy.

Co mě ovšem dostalo(jako vždy), je najednou obrovský zájem politiků (jako vždy) po postupu do vyřazovacích bojů. Ministr dopravy se už objevil na zápase s Řeckem. Doufám, že do Polska cestoval autem a vzal to přes tankodrom D1 a pak si dal jízdu po vlnách směr Ostrava. Pan Nečas se zastal Milana Baroše a vyzdvihl jeho přínos pro český fotbal ( to je bez debat, ale co bylo bylo... Baroš, ale zápasem proti Polsku ukázal, že fotbal úplně nezapoměl). A potom pan basketbalista prezident... nepište prosím nic o úctě... já si ho jako člověka nevážím a prezidentem jsem si ho taky nezvolil. Takže ve čtvrtek to bude v hledišti přehlídka mocipánů a politické elity národa. Snad nám kluci udělají trochu radosti a půjdou dál. A když ne? Nic se neděje chleba stejně nebude levnější.

A pod to se podepíši... kde mám propisku? Hezký den všem Jirka

 

Autor: Jiří Vlha | úterý 19.6.2012 16:00 | karma článku: 7,48 | přečteno: 652x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53