Czech Western story

Přátelé moji i nepřátele mí. Jak se Vám zamlouvá co se děje poslední dny? Já se nestačím divit, co tady se děje. Opravdu, Karel May by měl radost, jelikož to, co u nás předvádí členové PS a vůbec politické špičky, by vydalo na mnoho westernových příběhů. Ovšem tato kovbojka je made in Czech Republic.

Pan premiér a členové vladního kabinetu se chovají jak samozvaní šerifové ( dostali jsme je tam my, svými hlasy ).   My jsme zákon a my budeme rozhodovat CO, KDY, KDO a KDE. A když to nepůjde po dobrém? Tak si to změníme k obrazu svému, aby to prostě šlo. Hrozí nám statní zástupkyní, která nám nepůjde na ruku a nebude krýt naše neplechy, ani neplechy našich spojenců. Mohla by zjistit, že poklad na Stříbrném jezeře už jsme dávno objevili a převezli mimo dosah ostatní lúzy. Ta sice ví, že poklad je pryč, ale chybí někdo, kdo by našel viníka a statní zástupkyně Bradáčová, by mohla ukázat prstem na nás. To prostě nesmíme dovolit. Takže, zbavíme se šerifa Pospíšila, dosadíme šerifa Blažka, nemáme ho rádi, ale ten má taky nějaký škraloup a jde mu o korýtko, takže půjde pěkně na ruku. A šerif Blažek začne úřadovat... žádné dosazování státního zástupce, uděláme výběrové řízení. To že Bradáčova nebude splňovat to, že nikdy nebyla v Horní dolní a nemá praxi z Tatarstánu, její chyba. Nesplňuje podmínky, takže cesta na státní zastupitelství je volná pro našeho člověka. A že se to lidem nelíbí? Vždyť nás přece volili. A toto je čisté výběrové řízení, tím bojujeme proti korupci, jak jsme slíbili.

Pro jistotu necháme vypustit do novin další odposlechy v kauze co má každý Rath a tím odvedeme pozornost od činů šerifa Blažka. Ale ještě tu máme toho Lessyho. Co s ním, pošlem na něj největší kalibr, šerifa Kalouska. Ten je veřejnosti tak nenáviděn, že zloba půjde na něj a my ostatní budem v klidu.

Páni šerifové... víte, že v každé kovbojce i za cenu obětí vyhrává dobro a lumpové se houpou na provazu? Tak co, už jste si vyhlédli svůj strom ?  Ten čas se blíží , stromů a lýkových provazů je dost.

Pro všechny ostatní krásný den a krásný víkend Jiří Vlha

Autor: Jiří Vlha | pátek 20.7.2012 12:09 | karma článku: 21,80 | přečteno: 1081x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53