Svět vůbec není náhodný

Žijeme ve světě nekonečného množství událostí, lidí možností a informací. Může se zdát, že je to svět neřízeného chaosu a miliónu náhod. A nebo můžeme vnímat, že za vším tím stojí vyšší inteligence. Někdo nebo něco, co má pro vše

svůj dobrý důvod a celý život nás vede a podporuje a i ti co si myslí, že to mohou ovládat...

Zastav se, zavři na chvíli oči a medituj. Uvědom si, jak tvé srdce bije a krev proudí sama od sebe. Všimni si, že i tvůj dech nepotřebuje tvou účast. Celé tvé tělo je řízeno neviditelnou moudrostí přírody a existencí všeho..

Medituj nad tím, kdy se ti naposledy přihodilo něco, kdy jsi zřetelně vnímal/a, že za vším stojí neviditelná inteligence.

Vzpomeň si na chvíle, kdy se události seběhly takovým způsobem, že tě tato synchronicita přivedla do němého úžasu, spontánní radosti či smíchu.

Dokážeš se uvolnit do důvěry ve svůj život? Vnímáš, že je vše řízeno vyšší silou, která to s tebou myslí dobře? Oddej se tanci, při kterém jsi veden/a neviditelnou rukou vesmírného tanečníka..

Vše je v pořádku...

Je krásné nové božské ráno a jsem tu opět se slovy bezejmenného poutníka, k bližšímu pochopení toho, co žijeme. O synchronicitách ráda vyprávím lidem, které potkávám, podívej, člověče, tady si dostal znamení, že tvá cesta je požehnaná, že jsi pod ochranou. Samozřejmě záleží na tom, jak žiješ, jak se chováš ke všemu, lidem, zvířatům, přírodě... včera večer jsem s tvůrčím nadšením psala blog o nemocech a strachu, ze kterého nemoci plynou, a ve stejnou chvíli, jak jsem ťukala do klávesnice, zněla slova nemoc a ještě další stejná slova (ovšem v jiném kontextu, bubububu) ze zapnuté televize, kde běžely nějaké ty zprávy...krásný pocit požehnání jsem cítila i při fotografování, kdy jsem vyšla za sluncem, a šla cestou městem, cestou tuláků, a tolik krásy v květinách a jinovatce...a zároveň v mém nitru. Máme v sobě velké bohatství, objevujme se. Nenechme se balamutit. Láska je nejsilnější silou ve vesmíru.

Ranní krása v zimním slunci
Slunce svítí, květiny jiskří...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlasta Fišrová | úterý 27.11.2018 5:59 | karma článku: 11,81 | přečteno: 231x