Sex a brexit

Mám velkou ambici. Nač troškařit. Chci tu uspět. Takže vybírám témata z nejoblíbenějších. Co mají společného?

Je neděle odpoledne a to mám dost času. Děti už jsou velké, manžel někde jezdí na kole, uklízecí limit splněn. Tak se do toho dám a trochu se odvážu. Sex máme rádi přeci všichni a brexit jsme si taky hodně oblíbili. Zkusím si tedy s těmito důležitými pojmy trošku pohrát. Třeba existence onoho x. Xantipa, to mě napadá jako první. To byla hašteřivá žena, no a hašteřivých má brexit požehnaně. Zřejmě měla málo sexu, když byla hašteřivá. Sokrates s ní málo vrtěl. Odpusť, filosofe.

Nemusíme ale až do dávného Řecka, v Čechách máme přeci Saxanu. Čarodějku, kterou nebavila škola. Tak si jako taxi vzala koště, k tomu jednoho xenofoba (no kecám, ale rýmuje se mi to), a letěli spolu. Ani nepotřebovali taxametr. Uháněli před xindlem, kterej měl zálusk na jejich lexikon. A pak se dá předpokládat i sex, že se konal, ale to nám už neukázali, aby mravně neohrozili děti. A Saxana pak přešla na velikost XL, když čekala miminko.

Sex i brexit je velká síla, mává to s námi všemi. A možná to spolu opravdu souvisí. Spojená Evropa měla málo lásky, tak nastal brexit. Sex tu ale bude stále, přitažlivost mezi pohlavími, to je velikánská síla. Tak se nám zas muž a žena dají dohromady a děti mít budou. Žádný strach. Příroda je mocná. Mocnější než naše lidské výmysly a konstrukty. Psali to i v lexikonu. :-) 

Autor: Vlasta Fišrová | neděle 3.7.2016 18:57 | karma článku: 16,30 | přečteno: 714x