Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

R^ Dobrý blog. Kašlete na Valíčky a jemu podobné zabedněné hlavy.

1 0
možnosti
Foto

Ale nechte toho, ještě pana Kroupu povzbudíte k dalším třem stovkám ustrašených slohovek... :-)

2 0
možnosti
DT

Myslím, že problém je spíš v tom, že se přehrada sice protrhla - ale na jiné řece, která k vašemu mostu neteče. Jenže ona ta zpráva zaujala... ba co víc, je na titulce už půl roku, takže vyvolala paniku, lidi vypli mozek a začali evakuovat město, na kterém se nemůže nic stát ani teoreticky, zatímco na vlnu, která se k nim blíží po jejich vlastní řece kašlou (chřipka, rezistentní kmeny TBC, dosaďte po libosti).

No a někteří si na té evakuaci udělali byznys, ti nemají důvod přestat s hysterií, jiní jen snaživě přenášejí židle sem a tam, rozdávají peníze okolojdoucím... a rozumný člověk na to kouká a má pocit, že je na nesprávné planetě.

3 1
možnosti
OT

R^R^R^Jenže mezi námi žije poměrně dost bezohledných Cilichů.

4 5
možnosti
PP

P52a59v53e80l 27P51o67n26e45c

2. 10. 2020 17:17

> Netrasovat, netestovat a intenzivně se starat o nemocné lidi. Covid chytnete jedině v televizi." -- MUDr. Přemysl Sobotka v Chrastavě

Teda, to muselo dát příšernou práci, přitom taková blbost, co?

https://www.youtube.com/watch?v=CMbEVj6EfZE

4 0
možnosti
DV

D64a90v68i48d 57V32l34k

2. 10. 2020 16:55

Vladimíre sorry ,ale ze sedadla vysokozdvižného vozíku moc velký rozhled nezískáš. To Tvoje mravoučné kázání a rozhořčení je imrvére mimo mísu. Trochu sakra přidej ,nebo tu "Cenu redakce" nedostaneš;-)

6 9
možnosti
Foto

Jasně, ty pane podnikateli, kam já na tebe s tvým rozhledem...:-)

6 0
možnosti
MV

Polopaticky a blbuvzdorne: nikdy bych si například nedovolil komentovat způsob a systém práce skladníka. Nerozumím tomu, tak nekomentuji - na rozdíl od lidí (např Vás), kteří radí a poucuji tak, až je to směšné. Směšné jako příklad s prilivovou vlnou v porovnání s různým oklestovanim lidi pracujících v kultuře a sportu. Chaos a nekonzistentnost těch, kteří se snaží "řídit" vše kolem nastalé situace jsme mohli vidět ve včerejší superdebate. Dost tristní pohled a zážitek. Nelze věřit jim a Vaším v pořadí dalším radám je fakt možný se jen utrpne pousmat.

11 3
možnosti
Foto

To mi hlava neber, že když si nedovolíte například komentovat způsob a systém práce skladníka, že Vám to nedělá potíže u práce ministra...?

4 0
možnosti
Foto

A někteří umělci?

Ti začnou vyvádět...citace

Píšu vám to už podruhé. Ukazuje se právě na tomhle charakter, jakási alespoň malá občanská solidarita a soucítění s postiženými "povodní" (sociopatičtější v kožíšcích mi prominou). Ruku na srdce - Vy jste takový kofr ze dne na den řešit, že se Vám rýsuje být na dlažbě? Bez práce? Dlouhodobě? Vy jste tak finančně za vodou, že tedy zachováte klid Angličana, že můžete škrtnout všechny kšefty a "nevyvádět" a dát si čaj a dýmku? A máte pocit, že tohle Vaše šťavení a vysvětlování, kdy máte nultou představu, jak dopředu a těžce se i v kultuře věci nasmlouvávájí a že to neni sranda, že té hezké atmosféře ve společnosti nějak prospíváte? Já - paradoxně - umělce až tak nemiluju, pár jo, moc jich není... Covid pomine, milý Vladimíre. Ale vztahy, kdy si jeden nevážil práce druhých, z těch jsme se těžce sotva vymotali a toho komunistu v sobě časem udupali. No...ne moc, jak vidno. A tak tu zase budou nacáknutí na restauratéry, hospodské, umělce... všichni vyvádějí. Covid pomine. Ale něco tady i díky vám bohužel zůstane.

11 1
možnosti
Foto

Váš příklad má zásadní mezeru... V případě vlny se dá přesunout koncert o kousek dál, popřípadě na jiný den.

Jde o jednorázovou akci s rozumným odůvodněním...

V případě zákazu muzikálů a oper jde o "minimálně" 14 dní a naprosto nelogický postup... Herci se běžně v zákulisí potkávají (je to docela mraveniště, šatny jsou prostor, který nevydělává a tak je minimální) a normálně se počítá s tím, že jeden druhého mohou nakazit - pokud se tak stane, prostě se nastoupí do karantény jako tomu bylo v Karlíně... Diváky lze ochránit rozumnou distancí od hrany jeviště, popřípadě vyprázdněním prvních tří řad...

Navíc posuzování toho, kdo více prská (jestli činoherec při emotivním výstupu, nebo operní zpěvák) je vyloženě mimo mísu...

11 0
možnosti
Foto

Možná to pro Vás bude překvapení, ale je spousta lidí, kteří třeba onemocní na dýl, ne na 14 dní a věřte tomu, že peníze za neschopenku Vám fakt ze sociálky nepřijdou příští měsíc v termínu, na jaký jste od chlebodárce s výplatou zvyklý. A taky musejí přežít. Proč by nemohli 14 dnů přežít umělci, to mi fakt hlava nebere.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JS

Ve Vašem příkladu je jeden zásadní rozpor. Při tom koncertě jde o jednorázovou akci , kdežto v omezení od pondělka jde o ztrátu živobytí na dobu neurčitou. Nevím proč by nešlo například na koncertech vymezit ochrannou zónu.

0 0
možnosti
Foto

A tu by měli okolo sebe i umělci na jevišti navzájem...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám