Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Je škoda že před 200 lety komunismus znamenal demokracii, přímé volby a přímou demokracii, než ho zprznili Marx, Lenin, Stalin, Hitler a další národní socialisté. Kdysi komunismus znamenal přímou demokracii, dnes znamená dobytčí život - všichni víme jak žije dobytek na jatkách.

1 0
možnosti
Foto

Komunisti šílejí, protože podle jejich mínění k nám smějí jen ruské konvoje, že? To by určitě jásali.

4 0
možnosti
ZM

Originelní postřeh. Určitě znáte hodně komunistů, kteří míní, že k nám smějí jen ruské konvoje.

0 0
možnosti
Foto

Pokud si pamatuji, v době moci měla KSČ členskou základnu kolem 10 % obyvatelstva. Takže 10 % komunistů terorizovalo 90 % obyvatel. Dnes má členskou základnu někde v permilech. A věrna svým zvykům, chce terorizovat zbytek světa. Komunisté jsou nenapravitelní, proto je třeba je anulovat.

5 0
možnosti
Foto

Pane Závladský, Vaše moudrost je na blogu iDnes již legendární.

Jak ale vysvětlíte, že komunisté měli ve volbách více hlasů než naše vzory demokracie a mravnosti TOP09 či ODS?

2 3
možnosti
JJ

Když o tom tak přemýšlím, nenacházím příliš velký rozdíl mezi komunisty a většinou Cikánů. Ti i ono jsou přesvědčeni, že se o ně musí postarat stát a zajistit jim ty "socyjální istoty."

Všechny komunistické režimy, když spotřebují to, co nakradou, se neodvratně hroutí v chudobě.

4 0
možnosti
Foto

To je poměrně nové konstatování. A vlastně se od pravdy příliš neliší.

1 0
možnosti
MH

Znal jsem jednoho, a ten měl furt těch komunistů plnou ústa. Jednou to byli rudoši, podruhé komunisti, pak zase rudí a pořád dokola. A zatím co on mlel a mlel, tak chlapi makali a říkali mu (náhodou se jmenoval taky Kroupa) neblbni Kroupo, komunisti tady už čtvrt století nevládnou, nebo se z toho jednou zblázníš. Ale Kroupa jako by je ani nevnímal a furt mlel něco o třídním boji, no a co myslíte, jak to s tím Kroupou dopadlo? On se vám fakt ...

:-)

1 4
možnosti
Foto

A ležíte dnes spolu na uzavřeném oddělení, to jste nám chtěl nejspíše naznačit...:-)

3 0
možnosti
Foto

Víte, co mně na tom vašem článku pobavilo? Že všechny ty vymoženosti, které tu máme podle vás proto, že už nám nevládnou komouši, dovážíme z komunistické Číny.  ;-)

3 0
možnosti
OK

Tak zrovna z Číny a jejího komunismu se musí Marx obracet v hrobě. To jejich hospodářství, označované jako státní kapitalismus, má s komunismem společné pramálo.

2 0
možnosti
Foto

no jo,dějepis...oblíbené téma na hádání...za mých časů jsme to od pravěku po zmínku o TGM stihli od šesté do osmé třídy a v deváté se učili dějiny SSSR a naši komunistické strany...což mi bylo na nic už tehdy, natož dnes....to jistě uznáte:-)ale někdy dějepis přesáhnul i význam svého slova...to když jsme se učili, jak se budeme mít v budoucnu úžasně.;-)no a pak jsou takové "maličkosti" jako Katynský les, který komačové otočili o 180 stupňů.

6 1
možnosti
DJ

D54a64v98i57d 69J60a74n25k35ů

20. 3. 2015 12:17

Je zvláštní, že Putin a jeho soldateska začali prudit, vraždit v cizí zemi, okupovat cizí území a všem těm našim udavačům STB, bývalým komunistům, současným komunistům, Olšerům a Vyvadilům narostla křídla. Už se ani nestydí, ostatně to nedělali nikdy. Tyhle obskurní postavy mají zakódovanou příchylnost k Rusku bez ohledu na to, kolik ten fašistick-komunistický režim zavraždil v minulosti vlastních lidí a kolik jich zavraždí dnes i v budoucnu. Jak mohou naši komouši, rudí nebo oranžoví milovat Rusko, když tam řádí kapitalismus nejhrubšího zrna je mi záhadou. Nejpíš čekají všichni ti Vyvadilové, že to Putin rozesere tak, že i taková troska jako Vyvadil je se dostane u nás k nějaké funkci.

8 1
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, že bachaři dávali komunisty do jedné cely s fašisty, aby domlátili. Odkud tedy berete, že se tak měli rádi?

Poznámka: Tady jde o geopolitiku, nikoliv o ideologickou příchylnost.

2 1
možnosti
DP

D96a87d44a11k 48P29e78t18r

20. 3. 2015 12:06

Vážně i byty znárodňovali?

0 0
možnosti
OK

Komunisté? Rozhodně.

2 1
možnosti
Foto

já to nechápu, dřív chodili na besedy s vojáky kteří sem vnikli násilně a nikdo je tady nechtěl, a teď demokracii, kterou sami potlačovali zneužívají k exibici.:-/

5 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám