Že by nás bratři Slováci zase předběhli…?

Nebylo by to poprvé. Platí eurem už nějaký ten rok, my ne. Kdysi měli i samostatný štát, Slovenský mu říkali. A dnes mají vládu, co má snad ještě blíže k mafii, než má ta naše i s Andrejem Babišem. A i ten je vlastně "jejich"...

.

Pokud vím, zatím ještě není na 100% jisté, že za vraždou slovenského novináře stojí jeho pracovní činnost, i když prý tomu hodně věcí nasvědčuje. Ať už toho mladého muže a jeho partnerku zabil kdokoliv a z jakéhokoliv důvodu, nic to nemění na faktech, která i po jejich smrti vyplula na povrch, faktech o provázání slovenské vládní strany, respektive vlády, jejího premiéra, a dalších špiček politického a veřejného života na Slovensku, s mafií.

A to ne s nějakými žabaři, co si na mafii jen hrají, ale na tu opravdovou, kovanou mafii Made in Italia. Zajímavé tak bude nejen případné rozuzlení smrti těch dvou mladých lidí, zda se skutečně potvrdí, že zemřeli kvůli práci mladého novináře, nebo zda měla jejich smrt jiný důvod, ale neméně zajímavé bude, kam povedou kruhy na povrchu bahna, které se po in memoriam zveřejnění poslední reportáže novináře Kuciaka, rozletěly směrem ke slovenské vládě.

Pokud jsou údaje ve zprávě pravdivé, pak je to opravdu dost silné kafe, které by mělo za běžných okolností rozpustit nejednu nohu od nejedné slovenské vládní židle.

Informace, že je s mafií určitým způsobem spojený jak současný slovenský premiér, tak i lidé z jeho nejbližšího okolí, je závažná sama o sobě, ovšem fakt, že je k tomu nalepená i vražda člověka, který to snad mohl i dokázat, tomu přidává ještě na absurditě a závažnosti. Otázka je, zda se potvrdí, že ona odnož italské mafie na Slovensku skutečně dojí evropské fondy a zda opravdu smočili zobáček i špičky Slovenského státu, nebo zda to dopadne stylem – vyšetřování skončilo – zapomeňte.

Jak jsem napsal v úvodu, zatím nebylo zveřejněno, že by za smrtí těch dvou mladých lidí stály právě tyto informace a hrozba jejich zveřejnění, i bez této stránky věci jsou ale odkryté vazby a informace více než závažné.

Kam se na takovou tonáž hrabe náš/jejich Andrej Babiš i se svými upocenými pár miliony z Čapího hnízda, Slováci, zdá se, hrají jinou ligu…

 

.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vladimír Kroupa | středa 28.2.2018 11:40 | karma článku: 28,66 | přečteno: 1111x