Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Davča B.

10. 8. 2009 15:44
Ghost Dog - zrovnoprávnění

Jen bych přidal, že už i Jim Jarmusch si v Ghost Dogovi na konci rýpnul do emancipace dam - aneb ona krásná scéna s ujíždějícími mafiány a "zrovnoprávnění" policistky :-)

0 0
možnosti
P

papaya

10. 8. 2009 14:08
zdravím autora :-)

vyprskla jsem smíchy, když jsem si přečetla ten název... Takové lehce provokativní, musím se usmívat :-) Ale jelikož se mě to netýká, jen podotknu, že takové krafky a vo.lové se najdou všude ;-)

Aaaa proto je nejlepší si k danému tematu něco dobrého uvařit a přestat se čílit : čočka na kyselo s párečkem a sázeným vejcem to jistí R^  Dobrou chuť.

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 8. 2009 23:54
Fajn, že Tě Hančí vybrala

tento článek si to zaslouží. Jsem zvědav, kolik podrážděných "holek" sem zabloudí. Zatím přišla jen oslava od Susi, která už je znalá světa běhu, teď ještě schází Wendy a hlavní útok lze očekávat od motýla, ta zatím ví všechno, takže to tu doufám rozcupuje na mraky :-);-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 8. 2009 8:39
Re: Fajn, že Tě Hančí vybrala

Jůůů, to jsem ani nevěděl, že jsem se objevil v TOP výběru. Nějak to přes víkend nestíhám sledovat. Za ten úvod, kterým Hančí uvedla můj článek se úplně červenám...;-) Motýla se nebojím, myslím, že tak trochu pochopí, o co mě v článku šlo a podle jejích reakcí např ne Istvána a Pepu from Honkong bych řekl, že jsme já a ona na jedné straně fronty...;-) Čus Vláďa K.

0 0
možnosti
TTBS

three times banned star

8. 8. 2009 21:08
Já žádnou emaciaci nechci!

Já prosím budu křehká květinka, nechám vás stěhovat almary, budu vám k tomu nosit pivo a obdivovat, jak jste silný a šikovný. Mě žádná femižandárka o můj sošný podstavec neošidí.

Když přijdu na poštu, kde je fronta, udělám takové laní oči, že mi své místo nabídnete sám. A když zraněný hrdina bude ve frontě přede mnou mít potíže, zavedu s ním řeč na to, jak statečně si zajisté vedl na bojišti a kolik umírajících kamarádů pod palbou do bezpečí odvlekl.

0 0
možnosti
IR

yntelygent:-)

8. 8. 2009 16:43
Dobrý článek

Vláďo, můžete 100x napsat, že jde o určitou skupinu, etc... Stejně se vždy najdou jedinci, kteří budou polemizovat o pravdě:-/ Slova jako "vlastní názor", "zkušenosti", to je nezajímá. Osobně mám - coby "řidič z povolání" (nevím, jestli se to ještě používá, ale rozhodně mi to zní líp, než profesionální řidič, kterým nejsem), spoustu zkušeností s dámičkami v obrovských autech, kdy pořádně nevidí přes volant. Jak říká jeden kolega z branže: Čím větší auto, tím větší kráva za volantem!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
C

culka

29. 5. 2009 10:31
Holčička ve 30?

Už to je poklona jejich zjevu.... mám k tomu jedinou poznámku: v případě odrzlých slečen kolem třicítky stejně  jako jejich mužských protějšků se mi osvědčilo nadávat nezvýšeným hlasem, s pečlivou artikulací a zřetelně, aby to každý slyšel. A používat vysoce sofistikované výrazy. To zabírá daleko líp než jakékoli sprosťárny (tedy aspoň u mě, mně prostě sprostá slova na veřejnosti nelezou z pusy přirozeně).

0 0
možnosti
JJ

jita

29. 5. 2009 13:28
Re: Holčička ve 30?

To označení je trefné. Jsou to "holčičky". Bez správného společenského chování - teda ony vědí co je správně, ale proč dodržovat nepsaná pravidla, lidské slušnosti, když jim vše prochází?? A když ne, tak já nic já jsem jen ženská. Chce se mi k tomu ženská přidat ještě jedno slovo. Ovšem ona drzost se netýká jen těch holčiček existují i chlapečci a k tomu nám dorůstá další generace, která nemá ani páru o jakýchsi nepsaných pravidlech -je jim zpravidla mezi 15 a 17 a uvedu jeden příklad.

Stojím a čekám na autobus. Vždy se u zastávky tvoří fronta lidi stojí v ní. Ovšem tihle stojí vepředu a jak najede autobus postupně se přidávají k lidem ve frontě a nastupují, v autobuse potom zaberou volná místa. Nepustí sednout ani těhotnou se slovy, když jsi se nechala zbouchnout to je tvůj problém a mě do toho netahej. Když je oslovuji děti vztekají se, ale je to účinější než nadávky. Oni se za děti nepovažují - jsou přece velcí a dospělí, ale potřebují se ještě hodně učit.

0 0
možnosti
C

culka

29. 5. 2009 10:29
Holčička ve 30?

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

29. 5. 2009 2:41
Vladimire, Vladimire......

ten nazev blogu "Zacinate me stvat holcicky...." o Vas rika vic, nez jste chtel dat najevo.;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 5. 2009 11:35
Re: Vladimire, Vladimire......

Jsem nedochápavý, mohl /a byste být konkrétnější, abych se dozvěděl, co že jsem vlastně chtěl nadpisem a potažmo článkem říci!!8-o Díky V.K.

0 0
možnosti
C

Cyberpunx

28. 5. 2009 19:39
pár jich znám

Taky takových pár znám, které by chtěly zároveň emancipaci a zároveň mužskou úslužnost. R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 5. 2009 23:11
Re: pár jich znám

Čau Dušane;-D;-)R^

0 0
možnosti
F

farska

28. 5. 2009 17:42
jo

jo a KARMU-tak tu jsem Vám dala taky,pane V.K.R^:-P;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám