Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vyjádření k masakru ve Francii nebude? ;-O

1 0
možnosti
JM

Dočkáme se, nebojte. Tohle si Mistr ujít nenechá;-D

0 0
možnosti
Foto

To nejsou ufouni, ale agenti CIA. Proč amíkům evropští státníci slouží? Protože na ně mají odposlechy. USA potřebuje dostat Evropu a Rusko do kolen a muslimové jsou jedním z nástrojů. Stejně jako neřízená imigrace z Afriky a Azie.  USA je v bryndě namočená a aby z ní aspoň trochu vybředla potřebovala by třetí světovou. Jenomže tu by odnesla i sama. Tak tu třetí světovou zaonačila jinak. Přes Lehmans brothers zařídila světovou krize namířenou především na Evropu. Nutí EU k tak smířlivé politice vůči příživníkům, že to až hraničí se zdravým rozumem. Atd. Jsem rád, že jsem už v podvečer života. Děti a vnuci se mohou hrozit toho, co přijde.

1 1
možnosti
MP

Napsal jste to dobře ale......dovolím si ne zcela souhlasit.Je třeba tvrdosti tam, kde si muslimové tvrdou spravedlnost zaslouží.Ne jinak.Pokud máte zkušenosti z některé z muslimských zemí , já ano, patrně přiznáte, že jste se u tamějších občanů nesetkal s nepřátelstvím.Naopak,Něco zcela jiného jsou radikální islamisté.Pochopitelně muslimové, kteří chtějí žít v západních zemích či u nás a mají k tomu uznatelné důvody, nechť si tady postaví mešitu atd, ženy ať chodí s šátkem na hlavě atd.-měla by existovat náboženská svoboda.Příkladem je je taková multietnická země jako USA.Mešit a jiných kostelů patřících k jiným církvím jsou spousty.Dovolit vše komukoliv, pokud to neodporuje demokratickým principům ke kterým se ta která země zavázala je povinnost.Bohužel demokracie je možná natolik zpotvořená, že povoluje daleko více než požaduje,a  že úzkostlivě dbá na to, aby se probůh někomu nepřišlápl malíček.zatím co skuteční zločinci často unikají, či rozhodnutím pána nejvyššího dostanou amnestii..Jednat spravedlivě s kýmkoliv žijícím v tomto státě s plnou pravomocí našeho práva, by mělo být zcela určující,.

2 0
možnosti
IN

Zapadáci se dřiv divili proč se necháme utlačovat od komunistu.Ted já se nestačím divít ják lechce se nechaji zastrašit od vlád,které jim vnucuje multikuturné obohaceni, když je každému jasné že z toho nic dobrého neplyne.

9 0
možnosti
Foto

8-opředvánoční depka?

0 1
možnosti
KD

Když to jejich občanům nevadí a opakovaně je volí, tak si budou muset projít tou jejich multikulturní proměnou.!!

2 0
možnosti
JM

A bude hůř. Děti indoktrinované multikulturalismem již od mateřských školek budou studovat "Critical Whiteness studies", aby pochopily, kde je zlo.

http://pravyprostor.cz/nenavist-k-bilym-jako-soucast-anti-rasismu-a-zapadniho-univerzitniho-vzdelavani/

5 0
možnosti
Foto

Tím jak nám bude demokraticky odebíraná svoboda,  tím dojde k tomu, že nám naši dobroserové vnutí za sousedy ty se kterými žít nechceme a pak to bude řešit nějakou formou násilí nejdříve na nás, když se budeme vzpouzet a pak na těch co nám před tím vnutí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám