Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

me prijde Milous Zeman docela zabavnej, presne vystihuje podstatu tyhle tragikomicky zeme a naroda

:-)

0 0
možnosti
FF

..a Vladimíre, radši mi řekněte, zdali si necháte narůst knírek?;-)

0 0
možnosti
Foto

Já měl knírek už v době, kdy se rodiče Matěje Stropnického rozhodovali, jestli mu koupí k Vánocům autíčko nebo panenku...:-)

0 0
možnosti
Foto

Honění si trika na vlně urážek hlavy státu. Pokud je demokracie a svoboda brána jako možnost neurvale plivnout si co nejvýše, je to na úrovni pubertˇáků, či zpitejch rádobychlapů, trumfujících se kdo dál a vejš domočí.Je vidět, že jej MNOZÍ vskutku VELMI dobře a přinejmenším osobně znají:-/ Z drbů, plesku, či i včera dnes i zítra ,,dnesku":-(.

5 4
možnosti
MT

Zamyšlení mírně mimo téma: zdá se že kritika veřejných osobností je pro Vás nepřijatelná, pokud kritizující tu osobnost nezná osobně. Neslyším to poprvé a nerozumím tomu. U veřejně činných lidí je přeci úplně jedno, jestli jsou v soukromí horší, lepší, stejnější nebo jinější. Jejich soukromá tvář je jejich věc, ale to, co říkají do plesku a dnesku je to, co je důležité. VEŘEJNĚ ČINNÉ OSOBY JSOU VE SKUTEČNOSTI JEJICH MEDIÁLNÍ OBRAZY, NIKOLI ONI SAMOTNÍ. Pokud se tedy pan prezident staví na veřejnosti do role křupana, tak pro mě jednoduše křupanem je, i kdybych věděl že v soukromí je reinkarnací Guth-Jarkovského. Proč? Protože když to svoje lepší já nikde neuplatní, k čemu mu potom je?

5 4
možnosti
Foto

Obvykle nesouhlasím. Výjimečně, pro tento případ, ano. ++R^

2 2
možnosti
JD

Souhlas a karma,

Jen nevim co je vlastne horsi, ten Zemanuv vlastni egocentrismus a arogance moci nebo to jakou verbezi se obklopuje.

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že obojí spolu úzce souvisí... Díky

2 2
možnosti
FF

Vladimíre, vy jste šťastný člověk...vždyť vy vlastně nemáte žádné starosti;-)

4 0
možnosti

Já opravdu žasnu nad tím, jak najednou je naše pravdo lásková část národa tak citlivá na hradní protokol, na oblečení politiků a na zlozvyky prezidentů.

Náš první český prezident Havel hulil a chlastal stejně jako Zeman. Nevím, zda vyžadoval popelníček. Pokud ne, asi klepal popel rovnou na zem. Po Hradě jezdil na koloběžce a nejradši se promenádoval ve svetru. A lidi byli nadšení, jak je ten Havel lidovej. Když ale to samé praktikuje Zeman, tak je to najednou buranství.

Oficialitu, řádný protokol a formálnost obřadu se snažil vždy dodržovat prezident Klaus. A přesto ho pravdo-láskové nenáviděli. Ti milovali svetry, chlast, hulení a minimum oficialit. Ale jen u Havla. Na Zemanovi to nesnášej. Co bylo obdivováno na Havlovi, nelze tolerovat Zemanovi.

9 4
možnosti
MT

Tak to vidíte, jak platí že když dva dělají totéž, není to totéž. Možná se podstata neskrývá ve svetrech a hulení, ale v něčem jiném co jste přehlédl, kdo ví?

12 0
možnosti
JC

Pane Kroupo, jak se Vám letí na této vlně?

Nízké, hodně nízké. Ale karma snad nějaká bude, že ano ...

8 11
možnosti
SN

:-)  Jane, autor se suverénně se připojil k včerejší TV, která šila do Zemana, jak pominutá ! Pan Kroupa se na to upřeně díval a uvěřil....... !   R^R^R^

4 7
možnosti
AH

Vážený pane, plný souhlas a karma. Nelze jinak, než se za toho samolibého panáka stydět. A to čím dál víc a čím dál častěji.

6 6
možnosti
Foto

Tak Sedláček se prý teď vyjádřil, že chtěl tou mikinou celý obřad trochu znesvětit a že Miloš Zeman kultuře nerozumí.

Tak nevím, nevím. Jestliže si tedy Sedláček neváží medaile ani Zemana, bylo by jistě slušnější vyznamenání odmítnout, než tam přijít a vyvolat trapnou scénu.

9 1
možnosti
Foto

Tak to na něj sedí název toho filmu  - "Ještě větší .... než jsme doufali"...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám