Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a moh' bysem ty důkazy vidět ?

0 0
možnosti
Foto

Určitě můžete, nechte se zvolit do parlamentu, nebo do senátu, pak se prosaďte do branně bezpečnostního výboru, nebo se snažte dostat do pracovní pozice do BIS, případně do dalších složek, které s podobnými informacemi v režimu utajení zacházejí a můžete vidět věci, až vám polezou oči z důlků...

0 0
možnosti
JD

Takže, důkazy sice nikdo nikdy nikde neviděl, ale musíme věřit že nějaké jsou, protože hodné USA+EU, by jinak nebyly tak zlé na Rusko, kdyby důkazy nebyly. Hmmm, proč mi to ani trochu nesedí.

0 0
možnosti
Foto

Ale jistě, že viděl, jen ne Vy, jako veřejnost...

0 0
možnosti
ND

Čtu si diskusi v mobilu a jak posouvám palcem obrazovku, tak jsem někde omylem klikla na mínus. Omlouvám se, klikam jen na plusy, tohle nepla.

0 0
možnosti
Foto

Napsal jsem včera "Něco takového bylo zveřejněno na sjezdu spisovatelů v roce 1967, aspoň tak si to pamatuji, protože to způsobilo rozruch. Byl jsem v té době na vojně a pokládán za lumpa, kterého během návštěvy Gagarina raději zavřeli, aby neprovedl nějakou opičárnu." Nato zareagoval jako vždy urážlivě pan J. Kvapil: Vy si něco pamatujete? Vaculíkových 2000 slov vyšlo 6. června 1968 v novinách. Pak se na ně odvolávali rusáci a ospravedlňovali tím svůj vpád.

Paměť mi však funguje dobře. Odbíral jsem tehdy Literární noviny, Tvář a Plamen a tak jsem byl poměrně dobře informován. Sjezd spisovatelů byl ve dnech 27. - 29.6. 1967. Vystoupil na něm s kritikou režimu V. Havel, Milan Kundera i Pavel Kohout, který přečetl dopis Solženicina. Zástupce ÚV KSČ Hendrych sjezd předčasně opustil se slovy: všechno jste prohráli. Tento sjezd byl prvním impulsem pro Pražské jaro.

Reakce pana Kvapila je další příklad hloupého chování, které se od této skupiny, kam patří, už stává standardem.

0/−1

0 0
možnosti
JK

Jenže tady byla řeč o 2000 slovech. Se IV. sjezdem spisovatelů si můžete, víte co. Ostatně jeden výtisk sjezdových vystoupení mám k dispozici

0 0
možnosti
Foto

Rusomil, femininum je ruso-milka. Známá čokoláda s krásným obrázkem. :-)

0 1
možnosti
JP

Pane Kroupo, rád bych od vás věděl, kolik těch agentů bylo co provedli ten Vrbětický útok? Vám to budu věřit - tak kolik 2, 6, 4? Díky za odpověď.

1 1
možnosti
Foto

Toto by měl pan Kroupa uvést na správnou míru, když v tom Pat s Matem doposud tápou.

2 2
možnosti
JR

J85a21n 37R23á30ž

24. 4. 2021 8:56

Od doby, kdy CIA dodala vědomě lživé důkazy, že Irák vlastní ZHN a chystá se je použít proti Spojeným státům, jsem ke zprávám tajných služeb dost skeptický. Je dost pravděpodobné, že za tím výbuchem GRU opravdu je, ale mám pochybnosti, že akce proběhla tak, jak je nám předkládáno k uvěření, včetně toho proč to to Rusové chtěli udělat a jak to, že to tak zvorali.

A dost mne zaráží načasování zveřejnění odhalení "detailů" tě akce zrovna kdy se dokončuje North Stream 2, kvůli kterému se Američanům dělá kopřivka a rozhoduje se o Dukovanech. Nějak moc náhod.

PS. Dva agenti GRU otrávili Skripala, pak se klidně pohybovali po Evropě, aby u nás vyhodili do vzduchu Vrbětice, v Bulharsku provedli sérii výbuchů a klidně pak odjeli domů. To je stejně uvěřitelné jako filmové akce Jamese Bonda.

6 2
možnosti
Foto

Pokud ti agenti necestovali časem, tak napřed byly Vrbětice a pak teprve otrava Skripalových. Po té otravě se proflákla jejich identita a pak teprve je někdo mohl identifikovat v souvislosti s Vrběticemi.

3 0
možnosti
LB

Nejsem nejsem fanda ani jedněch, ani druhých, ale po zkušenostech z minulosti jsem opatrný ve vyslovování tak zásadních závěrů. Vždyť i před válkou s Irákem všichni tvrdili, že má Saddám zbraně hromadného ničení a že je připraven je použít, důkazy se oháněl kde kdo. A pak ta bublina splaskla, přes sebevětší úsilí se nic nenašlo a spousta politiků byla za pitomce - viz Tony Blair. Ještě jednou zdůrazňuji - nepochybuji, že by toho byli rusáci schopni, ale s těmi důkazy je to asi dost vachrlaté.

6 3
možnosti
JK

̈Máte výhodu, že po vás nikdo žádné závěry nechce, ba ani hodnocení důkazů.

2 0
možnosti
JH

Tohle intenzívní - a v některých diskusních příspěvcích už otevřeně výhružné - vyžadování bezpodmínečné důvěry mě hodně znepokojuje.

NATO bylo vytvořeno jakožto protiváha komunistického SSSR,nyní Ruska, je to stále jeho oponent, nikoliv něco na způsob neutrálního Švýcarska, roztržky a konfrontace nejsou nic, čeho by se jeho činitelé měli obávat. Po zkušenostech s "jasnými" ZHN v Saddámově držení (našlo se maximálně pár zapomenutých skladů někde v poušti, památka na konflikt Irák-Írán) už dost lidí automaticky věřících není.

6 1
možnosti
Foto

ZHN v Saddámově držení v té době už skutečně nebyly, protože je vypotřeboval před tím. A to se už nepočítá. Rv

0 1
možnosti

R^

Ruská hybridní válka tu zuří na plné pecky! Ze všech stran se na nás valí nejrůznější desinformace a proruské deformace našeho myšlení! Ti naši občané už věří jen těm svým proruským lžím. Již třetina národa těm lžím věří! A věřil v ně i Miloš Zeman! Dovedete si představit, jaký to musel být pro něho šok, když poznal pravdivý vztah Rusů k nám? Už je to týden a dodnes se k tomu nedokázal vyjádřit!

Ale těm ruským lžím nevěří jen hlupáci. Šíří je tu i vysokoškoláci! A ti rozhodně nejsou hloupí! To hraničí s vlastizradou!

:-)

6 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám