Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Ano, Berounka, též má láska. Krásná, přívětivá, voňavá, zpěvavá, plačtivá.

A přijde za vámi až domů. Nejlépe si jejích obdivuhodných vlastností užijete, máte-li jí dva metry na výšku v obýváku...

5 0
možnosti
FR

Vláďo.... já bych tady s dovolením informoval obecenstvo, jak končí plagiátoři nejen na iDnes. Tebe se to netýká, ale jsou takoví, kteří jsou bez cizího duševního vlastnictví úplně vyřízení.Bude to zajímat jistě i pana Kavku, který s horoucím srdcem bojoval za jednu takovou spisovatelku, která loudila uznání podvrženými cizími obrázky.

http://www.novinky.cz/finance/293095-fotky-stazene-z-internetu-vas-mohou-prijit-draho-advokati-chteji-desetitisice.html

6 3
možnosti
FR

těch mínusů může být libovolný počet.... včera to bylo (zatím) jen za smazání ukradeného obrázku, ale to neznamená, že nemůže ještě přijít finanční narovnání.... stačí říct:-)

7 1
možnosti
Foto

Pane Kroupo, zažili jsme s Váma okamžiky, kdy jste nás odvrhl (a zavřel diskuse), zrovna tak i chvíle, kdy jste nám dal ochutnat z bohatství svých plodů (na těch jsme založili dokonce samostatný vědní obor, kroupologii).

Trpělivě jsme Vám vždy naslouchali, když jste nám brebtal (pardon, šeptal) o svých bolestech i radostech. I já jsem často naslouchal Vašemu zpěvu (a prdění na hubu), i Váš pláč jsme nejednou zažili (a povětšinou způsobili).

.

Ušli jsme spolu veliký kus cesty, a dá-li osud, ještě spolu kousek ujdeme. Zatím s Váma není řeč, stejně tak tomu v tomto období bývá rok co rok (věříme, žo na jaře to zase rozjedete ve velkym stylu).

10 0
možnosti
JS
Foto

Kvízová otázka: Kolik tam sedí těch ptáků?

4 2
možnosti
JS

Je tam 12 malých tučňáčků Humboldtových.

7 0
možnosti
LD

Také jsem se Tě nemohla dočkat Vladimíre V, ach.

8 0
možnosti
FR

ještě nenadešel čas nasát jarní vítr a zakoketovat si s babama:-/

7 0
možnosti
Foto

Krásné, takové nostalgické. Text je originální a důstojnou oslavou řeky, napsal jste to jako člověk, jehož krevní řečiště je spojeno s řečištěm jejím, abych tak řekl. Obrázky navozují zadumanou a přemýšlivou atmosféru, zejména ten s cestou. Vždyť řeka je také taková cesta, právě jako naše životy. Na tu "kritiku" všelijakých zdejších vtipálků zvysoka kašlejte, jejich povrchní cynismus jim brání poznat hloubku projevu citlivého člověka. Za váš článek R^

6 13
možnosti
FR

jestli jsou vaše životy jako ta řeka, tak to vám teda nezávidím.... já bych se z takovýho fujtajblu nenapil:-)

11 0
možnosti
FF

Náhodou Vladimíre, ...věřil byste tomu, že na trojce vidím místo kotvy labuť....a na šestce stopu bosé nohy?:-)..asi jsem si trochu víc šlehnul nebo co.

6 0
možnosti
DM

Text na mě příliš patetický.

Ale VELMI líbí klikatá cesta R^

4 7
možnosti
DM

;-D  No výborně... text mi plně vynahradila diskuse...;-D

3 5
možnosti
SW

Och, vyborne, Vladimir zakotvil  u Berounky... zaplat Bohu, ze jste zpet!

10 1
možnosti
Foto

Je zpět, ale přijde mi trochu jako zmoklá slepice. Měl by přidat na výrazu. Třeba zařvat jako rozzuřený býk nebo tak něco.

9 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám