Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71a38n 67R43á83ž

9. 10. 2014 18:33

Nevím jak Vy, ale mne už diskutovat o takové "mimoňce" jako je Šabatová, nebaví. Já to nesvedu, ale někdo mladší a energičtější, by po volbách měl zorganizovat kampaň za její odvolání. Je jedno když mezi diskutéry se najde pár osamělých jedinců, kteří k ní mají pozitivní vztah, ale drtivá většině ji považuje nejenom za pomýlenou osobu, sále mnoho, jako já, ji považují přímo za škůdce systému občanské společnosti.

Ombudsman má hájit práva občanů, zejména při konfliktech se státní správou. Ale když většina občanů projeví názor, že nechce, aby jejich obhájcem byla Šabatová, tak to přece musí ti kompetentní respektovat. Když ne, tak ať nevykřikují že je zde demokracie!

7 0
možnosti
Foto

Oni si brání svá práva. minulý víkend si jeden z nich bránil své právo, ( popíjet alkohol na veřejnosti a nevhodně se chovat ) tak vehementně, že žena, která mu toto právo chtěla upřít, skončila v nemocnici. ( Stalo se na Kladně za bílého dne na hlavní třídě ).

2 0
možnosti

Hodte na tu jedubabu sít!

0 0
možnosti

Ombudsmanka Šabatová: Romové si u mě nestěžují. Ne u Vás si nestěžují, své stížnosti posílají přes různé romské organizace ( mimochodem, máme největší počet romských organizací na počet obyvatel v Česku a možná i v celé Evropě ) přímo do Bruselu, atd.

2 0
možnosti
Foto

Ombudsman by měl být volená funkce a volit by se mohl současně s poslanci na 4 roky. To by to každého přešlo, dělat proti většině takové excesy.

10 0
možnosti
Foto

Je to zbytečná funkce, aspoň u nás v ČR, kde nemá žádnou tradici a jen se vytvořil další chlívek pro nenažraná prasátka. A když už tedy tato funkce u nás je, tak by to měla být čestná a neplacená funkce... Každopádně s pí. Šabatovou to byl, je a ještě bude jeden velký malér a omyl, za který budeme ještě pykat...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám