Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano mohlo by se zdát, že burkini jsou zástupný problém, ale něčím se začít musí. Zakázat islám bude problém, musela by se změnit lisabonská smlouva. Ale všichni zastánci burkini, sledujete třeba co se děje v Rakousku, Německu nebo Švýcarsku. Tam už se diskutuje o tom, že muslimským mužům vadí bělošky v bikinách, proto prý tolik sexuálního obtěžování. A co řeknete pak na to až vám burkistán nařídí chodit v Burkinách?? Nepište svá moudra pouze na idnes a sledujte dění kolem problémů s Muslimy. Třeba to, že ve Vídni napadli Turci Kurdskou kavárnu. To jim máme taky tolerovat, nebo, že ve Wiener Neustadt a jinde vyvěsili v rozporu s ústavou Turecké vlajky na podporu Erdogana? Burkini to začíná a čím to skončí nevíme.

1 0
možnosti
Foto

Mám z Vašeho příspěvku pocit, že o mém vztahu k islamizaci Evropy moc nevíte... Doporučoval bych Vám asi studium mých starších článků, pak Vám snad dojde, jak jste tímto příspěvkem v mém případě střelil vedle...

0 0
možnosti

J96a54r50a 31R24a91n40k

18. 8. 2016 1:13

Okay, napsal jste skvely a moudry clanek, pred 5 lety (nez zacala Cina a Rusko vetovat vse o Syrii, bych s Vami jeste souhlasila), ale dnes bohuzel ne......nejdrive je litujete, ze jsou doma zavrene-chudinky a nechaji se klidne znasilnit, unest jako nezletile ve stovkach ze skol, pokud je predtim uz nezmasakrovali macetami, ukamenovat a nebo polit kyselinou, slova Malaly Youfsafzai (ci jak se jmenuje, ktera bojuje o vzdelani zen Vas vubec nazajimaji...tak proc jim nenechate aspon to "surfer's obleceni", ktere je casto nutne i v Australii. Souhlasim s nezakrytym oblicejem, ale burkini :-/

0 0
možnosti

Tak jistěže by bylo naivní si myslet, že tím chtěli vyřešit všechny problémy s islámem, tam šlo hlavně o to, aby se v době dovolených zbytečně nepřipomínalo na Azurovým pobřeží, co bylo příčinou masakru tamtéž. Podle přísloví, že v domě oběšěncově se nemluví o provaze...

1 0
možnosti
Foto

A81l51e87š 48M23e34r62t97a

17. 8. 2016 21:00

Máte pravdu, že oblékání muslimských žen není zásadní problémem, ale i takové maličkosti mohou předznamenat budoucí komplikace. Je dobře známo, že značná část muslimských imigrantů považuje sporé odívání jako výzvu k obtěžování dívek a žen. Budou se tedy naše ženy v budoucnu také koupat v burkinách, aby se vyhnuli jejich nechtěnému zájmu? Pokud my musíme dodržovat při návštěvě muslimských zemí zvyky svých hostitelů tak to samé by jsme měli vyžadovat od našich hostů.

4 0
možnosti
Foto

Celkem často se v názorech neshodneme, celkem často se bavím, jak si vás tu jiní dobírají a dají vám sežrat každou "hloupost", co napíšete, párkrát jsem vás pro vaše názory zařadil mezi bolševiky. O to víc mě nyní překvapuje tento váš článek, který nechává stranou nepodstatné a řeší to skutečně podstatné. Za mně R^.

1 1
možnosti
Foto

Začínají zametat.. došlo jim, že někde se začít už prostě musí, že jim to přerůstá přes hlavu. Spíš než o tom, jestli to k něčemu je a nebo není (zakázat burkini) bych přemýšlela o tom, že tím otevřeně přiznávají, že islám a migrace je vážný problém a "vítačské" aktivity jsou do budoucna nežádoucí. Veřejný, oficiální signál k tomu, že je třeba začít skutečně tu věc už řešit a ne jen manipulovat davy, že to je normální a že si musíme zvyknout..

4 0
možnosti
Foto

Asi to v celkovém kontextu zní trapně a směšně, ale vezměte v potaz, jakou pravomocí v tomto směru disponuje správní úředník....moc toho není, vše je krutě korektní. Tudíž, pokud může nějakým způsobem oslabit protipól, pokud může nějakým způsobem stát na straně "domorodců" a pokud (v neposlední řadě) může zabránit vzniku občanských nepokojů ve svém teritoriu - udělá i takovou směšnou věc, jako je zákaz burkin. Ze strany muslimů, kteří by teď měli prokazovat svou účast a umírnit své snahy o agresivní sebeprosazení v jiné kultuře, je to jako provokace, červený hadr na býka. Za islámem se skrývají strašné věci a je třeba vidět ho celostně, protože nejde jen vytrhnout z toho ty pitomé plavky - všechny tyto atributy jsou jeho poselstvím nám, nevěřícím psům - TĚM, CO SEŠLI Z CESTY.

Musí dostat také nějakou odpověď - byť to není taková odpověď, jakou uměli dát Spartané - je to aspoň něco.

14 0
možnosti

Až ve Francii budou mít 20% muslimů a šaríja se začne prosazovat mírumilovnějšími muslimy jako projev "různorodosti" francouzské společnosti, pak si možná Francouzi uvědomí, že ty mešity nejsou tím pravým místem míru a porozumění a konečně přijdou s požadavkem je zavřít.;-)

Jinak dobře napsáno.R^

5 0
možnosti

A těch 20% je sakra blízko ... :-/

1 0
možnosti

J27i25ř86í 54N12o71s20e48k

17. 8. 2016 14:16

Ten zákaz odstartovala plánovaná akce "Burkini Day", kdy si muslimové chtěli pronajmout pláž a burkiny měly představovat hlavní trend.

Čili to už je agresivní a provokativní prosazování "tradic" do evropského prostředí.

O tohle šlo a jde. Měli držet klapačku a lézt do vody se skafandru bez fanfár.

5 0
možnosti
Foto

No, já nevím, ale pokud si chtěli pronajmout pláž - tedy za to řádně zaplatit, v čem je problém? Kde kdo si pronajímá kde co, například minulý týden si nějaký ruský oligarcha pronajal palác Žofín v Praze, kde vdával dceru. A co...? A jak název napovídá, tak těch burkin se měl týkat jen jeden den na tom určitém místě. Fakt v tom vidíte problém, když si někdo na jeden den pronajme nějaký prostor, kde pak chce dělat něco, co není v rozporu se zákonem...?

3 2
možnosti

Je to nesmysl. Pokud by ale podobných zákazů přibývalo ve věcech stejně bezvýznamných i podstatnějších, mohlo by to učinit Francii pro migranty méně atraktivní.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám