Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tromi

20. 11. 2008 13:21
dobrý Vláďo

piš raději tohle, to je ze života. kdysi jsem četl nevymyšlený článek o "zebrákovi", kterej si přišel žebráním na víc jak průměrný plat a dokonce si vyžebral i na letenku na fotbal snad v paříži:-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2008 16:19
Re: dobrý Vláďo

Vzpomínám si, jak jsem jednou kdysi dávno seděl s jednou sličnou slečnou na lavičce na Staromáku a vedle nás seděli dva starší chlápci, snad němci, nebo angláni - už nevím. Přišel k nim žebrák, usmál se na ně a udělal rukama ,,prosím, prosím" a jeden z nich mu jako by nic dal dvousetkorunu. To mně docela tenkrát dostalo. A jestli se ti Tromi líbí podobné příběhy ze života a podobný srandy, tak si ,,zalistuj" v mých starších článcících. Doporučuju tvé pozornosti třeba čtyři díly mých povídek s názvem -,,Bridž po řecku". Myslím, že se mně to tehdy povedlo a sám jsem se při psaní bavil. A pozor - to je na rozdíl od ,,Taxíku" na 100% skutečnost a nic jsem si nepřidal!!! Čus V. K.

0 0
možnosti
AF

Toli

20. 11. 2008 12:13
Slávistický homelessák - bývalý

Tohle je vlastně o duši a smýšlení taxikáře (= všichni i potenciální pasažéři jsou póvl a vhodní jenom na odevzdávání peněz). Právě proto se pokud jenom trochu mohu, jízdám v taxíku vyhýbám.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2008 12:18
Re: Slávistický homelessák - bývalý

Člověče, kde jste četl můj článek? Ten taxík tam hraje jen podružnou roli a já si takovou formu vymyslel jen, abych spojil pár kuriozních příhod a postaviček. Vůbec nepíšu o taxikářích proboha. To je jen... ale vy jste asi můj autorský záměr vůbec nepochopil. Škoda. V.Kroupa8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám