Tak vy byste mně chtěli rozmlouvat sex? Že já vás praštím!!!

A je to tady, opět dalo několik odborníků z Michigan State University hlavy na jednu hromadu, a přišli s převratným objevem, že starším mužům sex škodí a naopak ženám prospívá…

.

Mám tři teorie pro vysvětlení – první je ta, že tuto studii prováděl tým vědců, co už jsou totálně zblblí paranoidně – hypochondridní  propagandou, která lidi v Americe vodí za ručičku už i na záchod, propagandou, která těm nebohým zdravým/nemocným tvrdí, že každý musí mít svého osobního psychologa, psychiatra, ortopeda, pindologa, a v neposlední řadě tedy i kardiologa.

Druhá možnost je ta, že ten tým vědců je složen ze sexuálně líných individuí mužského pohlaví, které s výskotem a výskokem (ne moc vysokým - pozor na kolena, chrupavky, a nedej bože vysoký tlak…) "odhalili", že sex starším mužům škodí, a mají tak výmluvu před těmi žádostivými a věčně nadrženými semetrikami, co mají doma.

Třetí možnost je ta, že ti odborníci jsou spíše odbornice, které si nechávají na stará kolena otevřená vrátka, ze kterých by mohly během svých sexuálních hrátek vykopnout staré mužské, aby na jejich místo zcela v souladu s vědeckým pokrokem dosadily mladé býčky.

Prý starším ženám sex svědčí, neboť jim vyplavuje do krve mnohé látky, tak potřebné pro pocit blaha a celkového štěstí. U starších mužů je to prý naopak hrozba, protože při sexu nemyslí na ty své choroby, a janci blázniví trtkají, jako by jim bylo dvacet, a pak prý z toho divočení najednou pink, srdeční kolaps – a jsou na márách.

Takže milí američtí vědátoři, i když se mi vší silou snažíte znechutit skoro všechno, co je mi milé a příjemné, tak se sexem to ani raději nezkoušejte. Když člověk vidí šťastného dědka, tak ve většině případech má tento po boku nějakou dost kvalitní „nabíječku“, a jen málokdy je tato staršího ročníku. Z toho plyne, že nejen staré ženské mají nárok na štěstí. Ne že by se mě to s tím stářím zatím nějak aktuálně týkalo, ale nikdo nemládneme.

A já mám plán na zatím ještě vzdálené, nicméně pomalu ale jistě se blížící stáří – než pomalu chcípat někde v koutě eldéenky, tak raději skončit během sexu.

Jak se říká, když do pekla, tak na krásné kobyle…! :-)))

.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 9.9.2016 10:21 | karma článku: 34,54 | přečteno: 1518x