Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...ať se třeba pos...tolicujou....

1 0
možnosti
JR

J97a52r40a 33R18a69n13k

17. 4. 2015 20:32

Ve vcerejsich zpravach oznamil PM Harper, ze Kanada posila asi 200 vojaku na trenink ukrajinskych 1.300 km od "ohniska" boje. Dalsich 200 ma byt pobliz ukrajinske hranice v Polsku s tim samym ukolem.:-)

2 0
možnosti
Foto

Jak to, že ti vojáci nebudou Kanadě chybět?

1 0
možnosti
PT

Tohle je slabá pomoc, ta správná by byla Ukrajincům dodat takové zbraně a dát takový výcvik aby ruský tankista na dovolené měl solidní jistotu že se domů vrátí v rakvi. Jedině tohle může odradit psychopata Putina a zfanatizované Rusko.

7 4
možnosti
Foto

Blik;-D Ofic po ,,čásku" přiznáno, že jsou jůesármy ,,ofic" na Ukr. již od září 2014!. No nic, jinak každej novej ,,horkej lívanec" dobrej:-P

Tákže i díky naším mediím zas dost dobré téma.8-o;-O A na blog Vávro, na blog;-D

3 3
možnosti
ZH

Ono to hlavně nebylo nikdy popíráno pane, dávno to proběhlo tiskem.;-D

4 0
možnosti
JH

"Soudruhu", jedna země jeden problém a ten problém nastartovala EU. Pokud je Vám něco známo o causalitě, tak by mělo být jasno. Jenže podporovači státního převratu na Ukrajině chtějí causalitu obrátit. Není možné mít napřed následek a následně příčinu. To odporuje veškerým, současným vědomostem o Vesmíru. Pokud to dokážete, jste největším kandidátem na Nobelovu cenu za fyziku.

8 13
možnosti
RH

Prvotní byl tlak Putina na Janukovyče, aby asociační dohodu odmítl.

8 2
možnosti
AP

Ode mě karma. Jinak někdo tu zmiňoval ruské rakety na Kubě. Budou takové? https://www.youtube.com/watch?v=Vqxs7-8OUIc

7 4
možnosti
Foto

Západ Ukrajiny si pozval americké vojáky, východ ruské. Nechápu jak obě pozvání mohou někoho iritovat, když od nepaměti se říká a my dokonce mívali cedulku nade dveřmi s nápisem Host do domu, Bůh do domu.

4 9
možnosti
Foto

Problém asi bude v tom, že žádný samostatný "východ" Ukrajiny žádná země světa ještě neuznala...

9 4
možnosti
MK

Pane Kroupo, až bolševik rozmístí své vojenské síly na Kubě, včetně jaderných hlavic a bude pořádat vojenská cvičení v mezinárodních vodách a vzdušném, prostoru poblíže hranic USA, tak asi ve svých blocích  budete psát, že je všechno v pořádku,  a nebo nebude potřebovat gutalax (fuj tady jsem asi udělal nepovolenou reklamu;-D) do konce života?

6 8
možnosti
Foto

Nebavíme se o jaderných hlavicích, ale o 300 vojácích. Myslíte si, že na Kubě žádní ruští "poradci" nebyli a nejsou...?:-)

12 3
možnosti
Foto

P77e43t73r 92H66a77h16n

17. 4. 2015 15:43

Pochopitelně KARMA [>-]R^

9 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám