Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J53a82n 54K92l41á41s60e86k

26. 4. 2021 23:10

Tak mě jeho projev chladným skutečně nechal. Fakt jsem nečekal, že tato prokremelská figurka tento teroristický čin odsoudí a tak nějak jsem předpokládal, že se bude snažit zpochybňovat důkazy. Jak známo, sešel se v týdnu s další prodlouženou rukou Kremlu Klausem, který se kauze Vrbětice rovnou otevřeně vysmál. Projev jsem tedy ani nesledoval, ale když jsem si následně v titulku přečetl, že "neexistují důkazy", bylo jasné, že žádné překvapení se skutečně nekonalo.

2 0
možnosti
Foto

Dnes se mi nějak ztrácí příspěvky. Takže ještě jednou: Jak píšete v závěru, on o šanci smýt ze sebe tu hanbu přišel R^

0 0
možnosti
Foto

Přesně, jak píšete v závěru.. on tu hanbu ze sebe už nikdy nesmyje R^

1 0
možnosti
Foto

Dnes odpoledne jsem spisoval vlastní blog na toto téma a s podobným vyzněním a před chvílí zveřejnil. Teď jsem ale zjistil, že Vladimír napsal na k tomuto tématu také blog. Myslím, že to snad nevadí a jen to dokládá závažnost celé kauzy a tohoto tématu.

Jinak samozřejmě karmu a R^.

1 0
možnosti
MK

Zeman je z Moskvy placen za to, že zde má působit jako její agent a umetat Rusákům cestičku tam, kde to potřebují. Vyhoštění desítek diplomatů ukazuje na to, že události nemá (nebo nechce mít) pod kontrolou a stal se tak z něj zrádce.

Všichni víme, jak ruský režim se zrádci zachází. Současné Zemanovo konání není nic jiného, než zoufalý pokus o záchranu. Tuší, že tolik štěstí jako Skripal asi mít nebude a osud Litviněnka (a mnohých dalších) ho straší ve dne v noci.

2 0
možnosti
SL

Strejda mi kdysi dávno vysvětloval, kdo to byl Quisling (asi dánský nebo norský Adolfův spolupracovník za 2sv) ... Je tady nějaká podobnost ?

0 0
možnosti
MB

Musím se Miloše zastat, zásluhy má ! Nikdo z politiků po r. 1989. Nedokázal národ tak dožrat směrem k Rusku, jako on ! Jsa stár, stále naivním blbem jsem. Já v neděli očekával, že za výsledky své zahraniční politiky - Podá demisi ! [>-]

7 0
možnosti
Foto

Nějak se to stále více vymyká racionálnu. Nicméně "lidi to chtěj." Sice vůbec nechápu proč. Třeba mi něco uniká. Autorovi za snahu nějak celou záležitost přesto vysvětlit dávám karmu.

5 0
možnosti
JV

J36i44r63i 14V70r94a88b52e64c

26. 4. 2021 13:59

To jste trefil, ze Putin mel Zemanuv text jeste pred Ceskou TV. Vzdyt to byl Ruskem diktovany pamflet .

4 0
možnosti
NP

Souhlas a karma.

Včerejší projev Zemana byl především určen Rusku, zdejší páté koloně a lidem jeho věkové kategorie.

S projevem státníka rozhodně neměl společného NIC.

Je mi z tohoto prezidenta a jeho podporovatelů špatně Rv. Naše země má celosvětovou ostudu.

19 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám