Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že si Putin, ani Rusko neuvědomuje jakýho touhle válkou vypustili Džina z láhve.

Rusové si vyrobili nepřítele na život a na smrt, ze "slovanských bratrů". To nejsou hajlující Němci, kteří neuměli rusky. I když ukrajinci prohrajou, což je z ruské převahy pravděpodobné, povedou ukrajinci dál gerilovou / teroristickou válku a "bojovat" budou jinými způsoby. Bude existovat nějaký odboj. Ještě za X let, se třeba nějaký obyčejný nenápadný ukrajinec odpálí v moskevským metru, protože mu dnes ruští vojáci zabili rodinu.

A to není nenávist která by mohla vyhasnout za jednu generaci.

0 0
možnosti
Foto

P.S. Omlouvám se všem rozumným a slušným čtenářům, že v této diskusi asi občas narazí na ošklivá šedá políčka, značící mnou smazaný diskusní příspěvek. Po zralé úvaze jsem se rozhodl k následujícímu – vzhledem k tomu, že proruské šváby, zrádce svobody i všeho, co znamená národní čest, nemohu eliminovat v reálném životě, rozhodl jsem je eliminovat alespoň v prostoru mých diskusí, kde to udělat mohu. S těmito tvory se nedá vést rozumný dialog, jejich doslova vlastizrádné příspěvky působí jako kaluže jedu a já si prostor pod svým článkem rozhodně otrávit nenechám. Znovu se omlouvám všem slušným a hrdým lidem – čtenářům, a děkuji za případné pochopení tohoto mého rozhodnutí.

1 0
možnosti

Ahoj Vladimíre, do diskuse jsem teď nahlédl poprvé a nevím tedy, co přesně u těch smazaných příspěvků bylo napsané. Ale když budu upřímný, tahle Tvoje reakce mi přijde jako trochu křečovitá snaha zalíbit se zde některým lidem, ovšem u některých z nich Ti to stejně nepomůže. Jak totiž vidno z některých příspěvků níže, pro část zdejší "elity" vždycky budeš ten, kdo není jasně vyhraněný, neb v některých dřívějších blozích kritizoval Piráty či EU, zastával se Babiše apod. A především sympatizuješ s paní Lhotskou, což je zde pro některé neodpustitelný hřích. ;-)

Aby nedošlo k omylu: ruskou agresi na Ukrajinu samozřejmě odsuzuji, ostatně jsem zde na iDNES během včerejška či dneška nenarazil na nikoho, kdo by ji schvaloval.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jinde jsem psal, že se Putler zařadil po bok Hitlera tím, že jako druhý po Wehrmachtu nechal bombardovat Kijev. Vrána k vráně sedá, a zločinci se ve svých skutcích inspirují. A ještě by svoji osvobozeneckou misi od fašistů mohl Putler zdokonalit tím, že by hrdinní ljotčici Ozbrojených sil Ruské federace navázali na skvělé zkušenosti německé Luftwaffe z francouzské kampaně 1940, a kolony uprchlíků z ukrajinských měst ostřelovat a bombardovat! Jestli tohle bude číst nějaká ruská filcka, ať to prosím ruským soudruhům navrhne - pochvala ho pak jistě nemine ... :-/

3 0
možnosti

Od roku 1968 už uplynulo přes půl století, ale stále je aktuální pojmenování, které v té době pro Rusy použil Karel Kryl: "bratři z krve Kainovy"!

4 0
možnosti

Zasloužená karma z New Yorku.:-)R^

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

A co na to Vaše přítelkyně Lhotská? Už jste četli její článek plný lásky a krásy?

7 0
možnosti

D82a58v58i26d 56V92l54k

24. 2. 2022 15:22

Ty Láďo a ty už nefandíš Putinovi,ale našem "prohnilému "západu? Od kdy?

7 0
možnosti
Foto

Sorry, ale odjakživa. Nikdy jsem mu nefandil, ale možná jsem někdy tušil proč co dělá. Čistě realisticky, nic víc.

2 0
možnosti

Vláďo, já bych byl trochu optimističtější. Rusové až do Prahy nedojdou. Ne že by nechtěli, ale dojde jim dech. Ledaže by jim ti financovala Čína. Ona taková válka je také dost těžké finanční břemeno.

Jinak kdyby to bylo jen na Putinovi, tak by Rusové došli až do Portugalska. Morální zábrany by neměli. Ale neutáhnou to.

A též spoléhám na to, že Německo, jehož postoj Rusové nemohou jen tak ignorovat, nevydá to tu území Rusku. O nějakou morálku nepůjde. Německou se postaví nikoli za nás, nýbrž za své montovny a za svůj kapitál, který zde Němci mají.

0 0
možnosti
Foto

Já se obávám, že na tohle všechno Putin myslel už dávno. Jak píšu v článku, něco takového je jistě plánováno řadu let, v Putinově případě může jí o skoro dvě desetiletí, a za tu dobu už vymyslíš spoustu hámotin...

5 0
možnosti
Foto

Stalo se přesně to, co se stát muselo...tak tak... nevkusní slizem navonění manipulátoři sedí na blogsrazu jako kámoši a nám zgruntu vůbec neva, pro koho dělají tuhle službu a ťuknutí půllitru je nám nade vše. Pozdravujte Vdo diskuze napsal - kateřinu lhotskou a možná bych pozdravila starého dobrého Větvu... což? no to nic... karmu fakt nečekejte

7 0
možnosti
Foto

jak jste mi do diskuze před týdnem napsal fakt fajn ženu KL

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám