Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Správná otázka, zemřelo u nás loni o cca 18tis. lidí víc, než byl 3-letý průměr předtím (Čísla prosím chceti-li upřesněte, mi utkvělo že průměr je 112tis a bylo 130tisíc celkem zemřelých osob v ČR za rok 2020). Celosvětová mediální pandemie spolu s divnými politiky všech států tvrdí, že je to následek nemoci cov19. Znám velké množství nezávislých odborníků, kteří odporují tomuto tvrzení a jsou za to také postihováni nejen svými zmanipulovanými kolegy.

Osobně se domnívám, že za nadměrnou smrtí našich občanů stojí kovidová víra a naše nedostatečná občanská odolnost vůči manipulaci. Pokud se ani nadále nebudeme řídit rozumem a zdravou vírou, všichni na svou hloupost a zbabělost doplatíme.

Včera jsem si poslechl nové řeči p.Flégra (slovenské vysílání z Prahy). Překvapením pro mne bylo uznání původu viru = je z laboratoře. Jinak naprosto mlžil o přínosech očkování, které dnes způsobuje čím dám většímu množství jeho uživatelů potíže.

1 0
možnosti
Foto

Ano, můžete za to i vy. Protože i vy jste se zapojil do nesmyslného šíření strachu a hysterie. Tak snad s tím dokážete dál žít, že máte na svědomí několik životů. To, že jste i udavač, který by naprášil kohokoliv, je to nejmenší.

6 0
možnosti
Foto

Jistě hrdinové jsou přeci jen ti, co nikoho nenahlásí, nikoho, kdo následně nakazí další lidi, z nichž některé může poslat do penálu. To je fakt na medaili cti...

2 0
možnosti
MJ

Jóó to už říkali komunisté. Systém je dobrý jenom lidé jsou špatní...

7 0
možnosti
VV

Máme-li ochránit životy nás všech a života na Zemi obecně, musí se hlavně začít něco dělat s extrémní přemnožeností lidí, která denně narůstá o cca 300 000!!Rv

0 0
možnosti
Foto

Vezmete si Vy osobně na starost selekci, kdo smí dál žít a kdo ne? Kdo a komu se smí narodit a kdo ne?

0 0
možnosti
FF

Vladimíre, Vladimíre,...opět ty Vaše vyhlášené otočky na jedno téma....tak jen, abyste se v příštím článku zase neomlouval;-)

1 0
možnosti
Foto

... máš tam chybu - kdyby si napsal, možná za to můžeme i My, dalo by se to snad i pochopit - takhle, je to jako vždy. OKECÁVÁNÍ, HLEDÁNÍ VINÍKŮ, JINDE NEŽ SKUTEČNĚ JSOU, samozřejmě. A ještě jedna věc, takový jako ty, co tady jen šířili hysterii a paniku - a stáli ve frontách na testování (v době zákazu shromažďování) :-/, a dnes pokrytecky obviňují kdekoho a přitom ještě hájí nesmyslné kroky (a tím i rozkrádání st. financí) této vlády, to jsou skuteční viníci, ale nejen "zbytečných" obětí, ale i zbytečného a obrovského zadlužení a taky morálního propadu celé společnosti - ty šašky a zloděje, jste taky volili vy - tedy tací jako ty, většinou a pokud vím. Jste tedy spoluviníky, když už tedy chceš nějaké hledat. Tak laskavě neukazuj prstíkem na druhé, chytráku. :-/RvRv

10 0
možnosti
TB

V cizí diskuzi Ábelovský nemůže mazat, co? Hlavně, že on, hlavní chřipečkář kašlající na opatření za nic nemůže.

1 7
možnosti
Foto

Argument o trasování by byl relevantní, kdyby to trasování fungovalo. Opak je ale pravdou. To potvrzuje i článek https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-trasovani-testovani-hygiena-hygienici.A200914_101938_domaci_remy- .

Hygienické stanice neměly ani technické vybavení, navíc se Vojtěch ukázal jako hodně špatný manažer, když nedokázal nařídit externí trasovací systém (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/proc-vam-hygiena-nevola-ministr-si-nedokazal-vcas-dupnout-120753).

Nefungovala chytrá karanténa, nefungovala e-rouška, vláda nerespektovala Semafor.....

I když osobně neznám žádného odpírače, tak věřím, že i takoví byli, zejména když vláda udělala tolik faulů proti vlastním nařízením. Rozhodně však nešlo o masivní nedodržování opatření, jak z blogu nepřímo vyplývá. Proto jsem i nadále přesvědčen, že hlavní vinu ze jeden z nejhorších výsledků 2. vlny na světě nese vláda, a tedy i její předseda Andrej Babiš.

4 0
možnosti
TB

A když člověk zkrátka nahlásí, s kým se setkal, tak to taky nefunguje, jo?

1 3
možnosti
Foto

Ale to je přece v pořádku, vláda něco nařizuje a občané to zpochybňují, ptají se, kontrolují a proženou to vlastním rozumem, tak by to mělo být, je jen na vládě, jak dokáže své kroky zdůvodnit, obhájit a přesvědčit lidi. Občan není v armádě, kde je třeba uposlechnout rozkaz a neptat se. Velitel zavelí, padnout k zemi a voják neřeší, jestli je tam bláto nebo louže. Naopak v civilním životě je třeba vládu neustále kontrolovat a nutit ke správným postupům, protože jinak dopadneme špatně, copak je to tak těžké pochopit? A opravdu nás nabádáte, abychom bez pochybností přijali cokoliv vláda nařídí? Kam to povede?

11 0
možnosti
Foto

Někteří lidé nepotřebují myslet, protože za ně myslí ti nahoře. Ti nahoře je ale také potřebují, protože z těch dole se stává jejich ideologická pěst.

5 0
možnosti
JP

Může za to premiér Babiš, kterému nešlo o věc, ale o osobní zviditelnění. Mluvil do všeho přes média. zásadní chybou bylo jeho populistické odmítnutí opatření ministerstva zdravotnictví před začátkem školního roku. Byla to opravdu vláda národního chaosu, opatření byla nelogická, stále se měnila, někdy i během dne. Výsledkem byl chaos a nedůvěra lidí. To nahrálo odmítačům Covidu, což je naše specifikum stejně jako odmítání oteplování. Tak se také zažil termín nezemřel na Covid, ale s Covidem. Výsledkem pak je i přes silné zdravotnictví nejhorší výsledek v porovnání se srovnatelnými zeměmi.

3 0
možnosti
PS

P22e28t27r 17S80k78á85c80e38l

10. 8. 2021 21:42

Pokud ano, odpovězte si nejdříve, pokud jste byli nakažení, zda jste skutečně sami udělali všechno proto, abyste pomohli naší zemi covid porazit.

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774246

-----

Budete se divit, ale nejvíc pro odstranění závadného stavu udělal každý, kdož posiloval svoji imunitu. Před rokem a půl moudří lékaři shrnuli do pěti bodů co a jak dělat. Holt práce na sobě bolí, viz: Člověk nemůže sám sebe předělat, aniž by netrpěl, protože je obojím. Mramorem i sochařem » Alexis Carrel. V roce 1912 obdržel Nobelovu cenu za fyziologii. Prostě práce na sobě...

4 0
možnosti
PS

P65e80t21r 34S50k94á14c51e73l

10. 8. 2021 21:43

P.S. Většinou spoléháme na stát, to jsou reakce, které přežili rok 2000.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám