Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre, v podstatě nemám námitek, ale zvěčnit se Vám tu musím, protože nás Květák nařkl, že už prý neexistujeme. Tímto bych tedy toho smrdutého raracha rád pozdravil a ujistil jej, že se všichni těšíme dobrému zdraví.

6 0
možnosti
Foto

On je na Ovčárně po krk zapadaný ve sněhu, tak rozesílá echa na všechny strany:-)

5 0
možnosti

Nejen pokrytecké, ale hlavně krátkodobé. Co bylo jekotu, když byl brutálně zavražděn Theo van Gogh, když se bombardovaly různé objekty vinné vtipkováním o muslimech, když "hořela" Paříž, atd. atd. Ono se na to zapomene. Skanduje se Je suis Charlie, jenže opět symbolismus, který nikam nevede. Jo, dává nám to teplý hřejivý pocit, jak jsme sjednoceni, jenže se na to zapomene a politici zase budou ohýbat hřbet a nic neudělají. A i když ty zbabělé muslimské mizery chytí, dají je do vězení na doživotí a příštích 50 plus let je budou daňoví poplatníci šatit, krmit, dávat je před tv, nechat je cvičit a bavit se knihami, filmy atd. Spravedlnost je nejen slepá, ale je navíc v burce. Kéž by se přestalo se symbolismem alá Havel (když už se tady zmínil) a začalo se jednat. Tvrdě. Nebo bude zle. Muslimové se množí rychle, západní civilizace téměř vůbec. Matematika je snadná.

6 0
možnosti
RA

Dal bych plus, kdybyste do toho netahala Havla, Pavlo. Víte, že jsem havlista, havloid a povaleč z pražské kavárny. :-)

1 0
možnosti
Foto

Vladimíre...dobře, karma

0 0
možnosti
PP

Bomba! Napsal jste to znamenitě, pane Kroupo. Kontakt na vás jsem už poslal na Quai des Orfèvres, a to pro případ, kdyby nastala ve vyšetřování jakákoli nesnáz.

Nejvíce mě zaujala vaše "teorie prvního s odečtem", mohu-li ji takto nazvat - "A pak bum, Paříž byla první, když nepočítám Londýn a Madrid s jejich pumovými útoky z nedávných let." Já pořád říkám, že jste blogerem kteréhokoli roku, když nepočítám ty, kteří skončili před vámi.

3 0
možnosti
Foto

Zcela souhlasim, bohuzel vsichni budeme sklizet, co oni a par idealistu zaseli :-/.

2 0
možnosti
Foto

L42u36b19o72š 95K63r51á17l

8. 1. 2015 11:47

ano souhlasím, multikulturalismem ke šťastným a světlým zítřků! Zpátky ni krok. karma R^

2 0
možnosti
SB

Já s Vámi souhlasím. A ještě to rozšířím: Kdyby žil Havel, určitě by se k tomu vyjádřil stejně jako ti francouzští politici. A i od něj by to bylo pokrytectví. Tohle byla politika celé sluníčkové EU, a tudíž za to nesou díl odpovědnosti všichni, kdo EU lakovali na růžovo, tdy i Havel.

Takové nesmysly, jako je pěstování řepky na biopaliva, se v Bruselu řešily, ale to, z čeho šel strach, se neřešilo.

4 0
možnosti
OK

Problém je povrchnost a pokrytectví. A to se objevuje jak na straně těch, kteří každému otvírají náruč, tak na straně těch, kteří by nepustili nikoho.

Mimochodem, nedávno se ve Francii řešilo, že na radnici nemá o Vánocích co dělat betlém. Symbol to nejen křesťanství, ale kulturního dědictví Evropy vůbec.

4 0
možnosti
JP

Vladimíre, to jste to vzal všechno naráz a pěkně šmahem, vůbec jste si s tím nevyhrál - čekala jsem spíše něco slavnostnějšího, než jen pouhé stanovisko. Možná otevřený dopis ... a úplně jste tam zapomněl dát nějaké arabské přísloví. Taky ta písmenka jsou hrozně malá.

7 1
možnosti
RA

Fakt? Já si to teprve musím přečíst! :-)

1 0
možnosti
OK

V dobách, kdy začali muslimové chodit do Evropy, terorismus nepraktikovali. Později se terorismus objevil v IRA, RAF a ETA (mluvíme-li jen o Evropě) a teprve potom i mezi muslimy.

2 3
možnosti
RA

Prima Vláďo, čekal jsem už jen na vaše stanovisko. Článek ani nemusím číst, jistě bude dobrý jako vždy. :-)

btw, byste neuhodl, co jsem dostal za knihu pod stromeček. Zkusíte uhádnout?

5 0
možnosti
Foto

Hoď kamenem, kdož jsi bez viny, hádám, protože Tanec už se snad ani sehnat nedá.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám