Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusko chce rozpoiutat válku jenom proto, aby přišlo o své surovinové zdroje, co ho živí. Nezbývá, než Rusko porazit a těchto zdrojů se zmocnit.

0 3
možnosti

O ty prijde tak jako tak, jde o to kdy - Sibir je pro Cinu - Severni zasobarna zdroju ...

1 0
možnosti

Zatímco jednomyslnost státy "Varšavské smlouvy" předstíraly, přes dvacet evroropských zemí ji dnes myslí vážně. Něco na tom kouzlu jednomyslnosti musí být. Hitler i Stalin by mohli být naším vzorem. Ti se bez jednomyslnosti ani nehnuli. Konečně jsme se k tomu ideálu dopracovali i my. Není nad jednotné myšlení, jednotné postupy a jednotnou propagandu. Ať všichni zírají, jakou máme dokonalou demokracii.

0 2
možnosti

Rusko je obrovská surovinová základna. Proto "bojuje" se všemi, kteří spotřebovávají jeho zdroje. To dá přece rozum. Nejlepší řešení je bojovat s dlužníky, aby nemohli splácet své dluhy. Rusko se drze dožaduje, aby dlužníci zaplatili své dluhy. V tom případě je výhodnější rozpoutat válku, protože svému věřiteli, který mi dodával teplo i světlo do domova, musím vyrazit s pomocí strýčka Sama zuby. Tak je to správné, tak to má být!

0 2
možnosti

Ne na dlouho ... Sibir se muze rychle premenit v Novokitaj a udelat si referendum ...

1 0
možnosti

V čem je problém? Ukrajinci se rozhodli pro "západní hodnoty" a směřování k EU. Autoritářské Rusko se s tím nechce smířit a pomocí své "páté kolony" a svých vojáků se snaží situaci zvrátit. Pokud se svět bude k situaci stavět liknavě jako dosud, bude s rozpínavým a po zuby ozbrojeným Ruskem velký problém. A sankce? Na nás dopad nulový, na Rusko již citelný. Je třeba důslednost a ještě mnohem tvrdší sankce.

1 0
možnosti
Foto

"Na nás dopad nulový"...?8-o Máte Vy vůbec představu, kolik našich firem obchoduje, respektive obchodovalo s Ruskem...?

0 0
možnosti

" v USA, kde NIKDY nepoznali válku s cizí mocností na vlastním území (když nepočítám Pearl Harbor na Havaji…), se všemi hrůzami s tím spojenými."

.

Ne??? A co valka 1812-1815 - vcetne remodelling White House, Congresu a vsech vladnich budov ve Washington D.C.?

1 0
možnosti

;-D vy jste vtipálek. To se povedlo.R^

1 0
možnosti

Já bych řekl, že nějací magoři co chtěj válčit se najdou na všech stranách. Místo aby háčkovali a pletli ponožky někde v ústavech, tak se zvláštním řízením osudu dostali do vlád do armády tajných služeb atd.

Jediné co se opravdu musí změnit, je náš postoj k těmto psychopatům.

Hádat se kdo je větší padouch jestli Rusko nebo USA nic neřeší. Na obou stranách jsou stejní lidé v dobrém i zlém. Nenechme se těmi zlými na obou stranách vyprovokovat k nenávisti. O tom je celá ta hra.

4 0
možnosti
Foto

S byť několika závěry souhlasím, myslím, že je to jen povrchní rozbor. Jádro je hlouběji.

2 0
možnosti

Tak sem s tím jádrem! Nebo jste introvert na "netu"?

0 1
možnosti
Foto

Ale copak. Že by trochu blik? Tak teda R^ I když, ono totiž mnohé souvisí s mnohým8-o;-)

1 1
možnosti
Foto

Státy si nakradly ohromné množství zdrojů a lidé si snadno nechají propagandou vnutit jakéhokoliv nepřítele.  Začíná to jako vždy jen takovým pošťuchováním, ale může z toho nakonec být válka.  Vygumovanci  půjdou válčit a my normální se raději necháme pověsit za odmítnutí jít válčit.

4 1
možnosti
Foto

Zase perla. Jak jen Vy to děláte...?;-D

0 0
možnosti

Ještě jste úplně neprozřel, autore, ale jste na dobré cestě. A propos, jsou i jiné pohnutky. Například potřeba zamaskovat blížící se krach, nebo ještě lépe, svést to na Rusy. Ale to je jen příklad.

7 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám