Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mne trochu přizdisráčské uvažování :) A také, bohužel, v naší zemi celkem obvyklé. Čeho bych se opravdu nebál, je zmiňovaná odveta Číny. Neboť, jak sám zmiňujete, pane Kroupo, velikostně a významem porovnáváte neporovnatelné a dle mého názoru jsme pod rozlišovací schopnost jako terč takovéhoto "odvetného útoku". A ekonomické dopady na nás? Čas ukáže.Dle mého názoru se budou limitně blížit nule.

2 0
možnosti
Foto

Cesta pana Vystrčila porušila všechny myslitelné diplomatické zvyklosti. Jeho propírání českého vnitřního prádla s tchajwanskými politiky už bylo doslova chucpe.

0 2
možnosti
JK

Vy určitě nemáte na to, pane Kroupo, abyste školil pana Vystrčila. A jestli vám mohu radit, nepoužívejte historické příklady, když historii nerozumíte. Vypadá to směšně. Vaše horování pro politiku hrbení se před mocnými, která nám byla na škodu už za Rakouska (například rakousko-uherské vyrovnání místo rakousko-českého vyrovnání) a zapříčinila padesát let totality v našich zemích, vám ale vyneslo velkou čtenost a vysokou karmu, což zpětně skýtá obrázek, jak hluboko jsme onou předpo... zasaženi.

4 0
možnosti
Foto

A Vy zase nemáte na to, abyste školil mě, i když si to jistě myslíte - já pán - Vy pán.

0 1
možnosti

Takže se máme před Čínou plazit jen proto, že je velká? A před kým dalším ještě?

2 0
možnosti
PH

P21a22v90e69l 12H38e47k

8. 9. 2020 0:25

To že premiér a prezident lezou do zadku Číně neznamená že tak budou činit ostatní. Jsem rád za p. Vystrčila.

3 0
možnosti
Foto

Argumentačně chabé a příklady z historie vysloveně chybné...

2 0
možnosti
EC

Může být vůbec Taiwanec u nás předsedou senátu a nedej bože vrchním velitelem armády?

0 0
možnosti
PG

Střízlivé hodnocení celé Vystrčilovy anabáze. Nechápu ty další reakce na zdejší diskuzi, nějak už těm dnešním rozumbradům bez životních zkušeností nerozumím. Lámat všechno přes koleno není vždy to nejlepší jak v životě tak v politice.

2 1
možnosti
Foto

S tímhle přístupem by se žádná bitva u Thermopyl nekonala ...

6 0
možnosti
Foto

Srovnávat dnešní diplomacii s aktem fanatických spartských jednotek v dávnověku je dost mimo. Ono je Molon Labe hezké heslo, ale dnes už je svět trochu jinde...

0 1
možnosti
VS

Stejně jako někteří blogeři a blogy pane Kroupa. Některé blogy jsou rozumné, jiné nerozumné a některé zbytečné. Přesto je třeba respektu. Vše je otázka jen času.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám