Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...v zásadě souhlasím...ale myslím že "červenokarteníci" to udělai stejně nápaditě...a slušně....navíc...ta červená....je do jisté míry velmi dvojsmyslný vzkaz....;-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je dobrá volba. Je chyba snižovat se na úroveň pana presidenta Zemana. Je třeba mu ukázat, že jsme lepší, ne stejní, nebo horší.

0 0
možnosti
Foto

Ano, nejsme jako oni, což se nám docela vymstilo.

Na něho by nezapůsobil ani Ghándí. On je tak pohlcen vlastním JÁ, že okolní svět nevnímá.

0 0
možnosti
DA

D69a51v51i81d 79A10d49l29e21r

20. 11. 2014 13:07

Já bych to ještě doplnil o úklon a stažení kalhot a trenýrek. Stačil by kousek. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pak by ale v některých případech byly zase ve hře ta vejce...;-D

2 0
možnosti
Foto

I pro účely ,,dobra" každá špína dobrá.;-O;-€8-o:-P

0 2
možnosti
PP

P30e11t65r 58P61o62u77r

20. 11. 2014 10:43

S tím nelze než souhlasit. Taková forma svobody projevu  je kulturní, zachovává úctu k zúčastněným  / např na Albertově těm, kteří zažili rok 1939 / a nastavuje zrcadlo tomu, komu je určena.  V jednom rozhovoru paní Vášaryová řekla, že jedinou  reakcí na vulgární projev by mělo být mlčení. Nic "neurazí" tak jako, když se o někom "nemluví". Ticho je nejlepší reakcí ......  křik, pískot, vulgarity, vejce to je vše, co dostává oponenty na úroveň oponovaného a dává stále nový a nový život a publicitu jeho názorům a postojům.  [>-]

2 0
možnosti
PP

P67e46t42r 34P61o23u34r

20. 11. 2014 10:46

[>-]Ale je třeba respektovat, že MZ byl zvolen a máme ústavní možnosti, pokud poruší Ústavu. A máme možno demokratické volby.  Nejsme v roce 1989, kdy možnost svobodné volby nebyla, kdy vox populi byl na místě. Máme dnes demokracii, ale nemáme demokraty.

0 0
možnosti
JD

Ano, to by byla vyborna forma protestu.

Sice by to nic nevyresilo, ale to ani ta vejce.

Nam nezbyva nez to vydrzet az do konce mandatu a pak se uvidi koho nam zivot prinese. Ja tipuji, ze po vzoru Slovaku to tu zkusi bohaty podnikatel.

1 0
možnosti
PBR

Hmmm, to nezní zle. Chybí jen název. Co třeba Kroupova otočka? ;-)

Měl byste autore založit stránku na FB - Kroupova otočka - Zemanova smůla.. To bude příznivců..

2 4
možnosti
Foto

Není třeba tomu zřizovat zvláštní FB stránku. Spousta čtenářů má svůj vlastní profil na FB i na jiných sociálních sítích, kde mají spoustu přátel. Je na každém čtenáři, zda se rozhodne mou myšlenku mezi své známé a přátele rozšířit.

1 0
možnosti
AS

A80d22a74m 67S69t55a86v91a

20. 11. 2014 10:03

"....že si zasloužíme svobodu, které jsme dosáhli ...": Autore, svými slovy si protiřečíte. My té svobody, díkybohu, máme až až, jak o tom  ostatně píšete. Jistě, je nehorázné, když prezident se vyslovuje tak hrubiánsky, jako nějaký ministr; je však  na pováženou, že u toho to média  hodnotí jako elegantní vyjadřování a u onoho jako sprosťárnu. Sprosťárna to byla u obou, a vy se k ní  tedy  vyjadřujete poněkud opožděně. A k politické orientaci? Slyšel jste již někdy něco o demokracii?

2 2
možnosti
Foto

R^  Já mám ještě lepší návrh. Postavte se vy Pražáci na příští demonstraci na hlavy a třepejte nohami (to neplatí pro Ottu Černého a jistě mnoho dalších rozumných obyvatel našeho hlavního města). Většina republiky má z vás akorát srandu, protože vy si myslíte, že na trůn patří Karel, když skončil na dobrém druhém místě, kdežto Zeman až na předposledním.

0 13
možnosti
JD

Vy si vyndejte uz jednou hlavu z druheho konce zad.

Svet neni jen dvoubarevny a ne kazdy odpurce Zemana je volic Knizete. Co byste si pocala kdybyste Knizete nemela? A ony ty protesty nebyly jen v Praze, pokud jste si toho tedy z toho Liberce nevsimla.

10 0
možnosti
BM

Naprostý souhlas. To bude důstojná forma protestu a tím pádem padnou teorie o "lůze"..

Takže příště: Čelem vzad a absolutníí ticho!

8 0
možnosti
Foto

Ano, díky. To ticho by mělo trvat i po skončení jeho projevu. Žádné pískání, žádný křik nebo bučení. Nic, absolutní tichoR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám