Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kroupo, ten článek je apríl, nebo prozření?

3 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si seznam celebrit trávících dovolenou v Kostarice. Nevyhnou se kontaktu s hotelovým či letištním personálem, v letadle stráví 9 hodin společně s dalšími 130 pasažéry a to všechno jde. Sám nemohu odjet sám autem do vedlejšího okresu a tam se opět o samotě věnovat svému sportu. Na vládě mi vadí, že nás kolektivně trestá. Kvůli skupině nezodpovědných trpí i ti, kterým postačí informace o nakažlivém nebezpečném viru, aby pochopili, že je rozumné raději s nikým nepřijít do blízkého kontaktu a umývat si pečlivě ruce po návratu domů nebo před jídlem.

1 0
možnosti
PK

Vy chcete od politika (ků) logickou odpovědˇ? Probuďte se prosím rychle toho nikdy, ale nikdy nedosáhnete....;-D

0 0
možnosti
PN

Co třeba solidarita? Jak označíme očkované, nebo ty po Covidu?

To, že po prodělaném Covidu jste chráněn je jako spousta věcí ohledně toho hnusu jen teorie. Vím 100%, že spousta lidí po prodělaném Covidu a je jedno jaký průběh měli nemají žádné protilátky. Prostě byl jen odhadnut nějaký čas, abychom se alespoň nějak mohli hýbat. A ano, hodně lidí se teď testuje, nebyla by škoda pak odjet povrtat se na zahrádce a přitom pokecat s někým, kdo třeba ten hnus má a neví o tom? Není to celé o tom, že se snaží aby nedocházelo k zbytečným kontaktům, které mohou mít riziko přenosu toho hnusu?

1 2
možnosti
Foto

Chápu, o co Vám jde, jenže zavřít lidi navěky prostě nejde. A jak jsem psal v článku - pokud jsme dost zdravej a dobrej, abych mohl makat na daně, jsem dobrej a zdravej i na to, abych se mohl rejpat ve vlastní zahrádce. Kdyby se muselo řešit neustále dokola, abych se nesetkal náhodou s někým nakaženým, mohl bych si rovnou prostřelit hlavu, nebo si udělit doživotní bez-výjimkové domácí vězení. Ani jedno se mi nechce a neudělám to.

3 0
možnosti
JS

Jednoznačně souhlas. Přidám další otázku. Proč jsou očkováni i lidé, kteří již covid prodělali, proč nejsou tyto vakcíny dány jen lidem kteří to ještě neměli? Proč se lidem , kteří již covid prodělali neudělá před očkováním test na protilátky, pak by se zjistilo , že očkování není zatím třeba. Proč lidé s testem na protilátky

kteří jich mají dost nemůžou normálně žít? Proč o tom píši? Manželka si po prodělaném covidu tento týden nechala udělat test na protilátky /protože zaměstnavatel tupě požaduje očkování/ no a zjistilo se, že má více protilátek než osoby po druhém očkování.

0 0
možnosti
OU
ŠČ

Povinnost testů neplatí pro očkované (tedy po 14 dnech od ukončení - druhé várky) a ani pro ty co covid prodělali (tedy do 90 dnů od pozitivního testu). A v případě digitalizace státu budou zase někteří občané apelovat na svoje svobody a lidská práva ..... A mmch dokážete si představit u nás taková omezení jako měli v Izraeli před očkováním???

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám