Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další blog by měla být zase báseň- trochu odlehčit to vážné téma;-)

4 2
možnosti
KV

vykašlal jsem se na volby

doma mám kvalitní dolby

poslouchal jsem muziku

v malým českým ďolíku

nenechal se rušit zvukem rolby                                         ....... asi tak? s.m. ;-)

4 0
možnosti
JK

A kde je vlastně Kafka? Že by dostal ban, když u jeho příspěvků zmizela jeho fotka? To by mě fakt mrzelo, protože je to charakter! Na jiné diskusi mě nejdřív obviňoval z toho, že jsem Hrabě Monte Christo a pak tam pro mě přidal odkaz na Youtube na písničku Hlupáku najdu tě. Když jsem mu oplatil stejnou měrou a přidal tam v souvislosti s jeho ptačím jménem odkaz na Krylovu  Píseň pro Blbouna nejapnýho, psychicky to jeho ješitnost nevydržela a nechal mě uboze smazat. No řekněte, co jsem mohl v zájmu spravedlnosti udělat jiného, než nechat smazat i ten jeho odkaz? Ale fakt strašně nerad! :-/;-)

5 1
možnosti
FR

vidíte, jak vám to kádrování taky jde:-)R^

4 3
možnosti
JM

Muselo to být, Mistře, složité období. Obvykle víte, kam svůj karmohoň namířit, ale tady to bylo půl na půl. Komu se jen zavděčit? Nebojte se, už to bude dobré, už zase bude stačit nadávat na Kalouska;-D Ale teď vážně, až překvapivě jste se držel zpátky. A já to oceňuji, opravdu nebylo třeba přidávat svůj trošek k celé té špíně, kterou obě strany vyvrhly.

8 0
možnosti
FR

asi jsem sledoval jinou kampaň. V ní kydala špínu, lži a pomluvy jen jedna strana. Strana důchodce z Vysočiny a to tak, že mimořádně odporným způsobem. Dějiny mu to jednou spočítají a ti, kteří dnes řičí nadšením, ti se budou proklínat už v řádu týdnů a měsíců, že MU to tam hodili:-)

5 7
možnosti
JR

J46a60r86a 58R66a42n30k

26. 1. 2013 2:12

To nam nemuzete udelat;-(

4 1
možnosti
FP

Ještě není konec p.Kroupo, dnes půjdu volit!

7 0
možnosti
SW

Take jsem nevolila, ale mam trosku lepsi vymluvu;-)

Je to smutne, ze se nedokazete rozhodnout, ktere zlo je mensi, vim, volba je to tezka, ale lepsi se angazovat, nez se stahnout a rikat, ze to nestoji za to...ale nebudu se rozepisovat, pan Kucik nize to popsal mnohem lepe. Za jeho diskusni prispevek karma, clanek nekarma.

6 5
možnosti
FR

volba je naopak jednoduchá..... i kdyby se kníže spojil se sudeťáky a mluvil ještě hůř, bude mi to vadit míň, než když se zeman dostane na Hrad na ramenou komunistů:-/

9 8
možnosti
FR

Uvědomujete si vy, zemanovi voliči, koho chcete volit? Nestydíte se za to, že chcete volit za prezidenta toho, kdo žebral u komunistů o podporu? Kdyby už nebylo nic jiného, kdyby nebyly jeho podlé urážky, lži a dehonestace rodiny protikandidáta, je zeman nevolitelný.[>-]

8 9
možnosti
JM

Proboha, tak už toho nechte. Uplyne měsíc, přijde pár dalších aférek a ani nebudete vědět, že nějaký prezident je. Začínám mít pocit, že se tady zbytečně víří prach. Tahle společnost, potažmo celá naše civilizace má určitě důležitější starosti.

6 0
možnosti
JS

FYI:

14:04 - Odvoleno už mají i čeští vojáci v Afghánistánu. „Volební místnost na základně Shank v afghánské provincii Lógar se otevřela v pátek 25. ledna 2013 ve 14.00 hodin místního času. Na zvláštním seznamu voličů ve volebním okrsku v Logaru je pro druhé kolo zapsáno 235 jmen. Další čeští vojáci budou volit v afghánském Kábulu na českém zastupitelství,“ sdělila mluvčí Generálního štábu Jana Růžičková. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Já teda dneska s Kroupou víceméně souhlasím. Zejména hodnocení Schwarzenberga a cirkusu okolo vidím stejně. Ale protože volit chci, vrznu to Mlhošovi.

6 7
možnosti
FR

svůj k svému.... to je naprosto normální:-/

5 7
možnosti
DH

D60a50v96i77d 95H95o39l86e86c

25. 1. 2013 14:32

je to jako se rozhodovat mezi prasečí chřipkou nebo ptačí,jak psal Macek na svých stránkách.

3 6
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám