Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jsem vám to kdysi psal, že vaše uvažování je chybné, protože opomíjíte (podvědomě nebo záměrně) premisy, které se vám nehodí k tomu, co chcete článkem "dokázat". V tomto případě jste například potlačil skutečnost, že se ta "odhalení" ani zdaleka netýkala jen Babiše, a tvrzení, že na termín jejich zveřejnění měly vliv naše blížící se volby, bylo tudíž scestné. To si mohly myslet jen nekritické "koblihy", které byly stejně dávno rozhodnuté dát to Babišovi.

0 0
možnosti

Tak, pane Kroupo. Už máme vše podtrženo a sečteno. Kolik hlasů tedy nahnala Babišovi ta vaše "odhalení"?

0 0
možnosti
Foto

Tak "nahánění hlasů ofšórkama" ty hlasy odehnalo od Báby k fízlovi a ten je přeposlal odéesce. Pane Kroupo děkuji tedy za Váš trefný článek. Pište víc.

0 0
možnosti
Foto

No tak to dopadlo dobře a buďme rádi, no ne...?

1 0
možnosti

A40d16a66m 12M82a89l56ý

8. 10. 2021 8:34

Ty kauzy tedy asi inicioval Babiš, aby získal nerozhodnuté voliče ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Děláte mu reklamu a ono to působí značně negativně. Babiš je práskaný, ale hydra a necita. Musí vypadnout - je to amorální člověk. Do politiky rozhodně ne! Je třaba na něj poslat supy, ať se nažerou, pak povolí.....

0 0
možnosti

Je otázkou, čí špína je větší. Babišova nebo ta novinářská (pokud to u novinářů špína vůbec je)? Babiš je řádově větší fekálomet než ti, co o něm teď píšou.

3 1
možnosti

P55e59t36r 68Ž18á26k

7. 10. 2021 18:19

spíš lidi nažene chování novinářů, kteří si hrají na bohy a určují koho zveřejní a kdy. prostě to smrdí manipulací pro někoho i přes kecy o nezávislosti novinářů. a to že není někdo jiný aktivní politik, neznamená že nějakého politika "nevede" za ručičku podle svých potřeb. prostě to zveřejním jako seznam firem bez nějakého podsouvání co by to mohlo znamenat. a nebo nezveřejním nikoho.

3 0
možnosti

Zajímavé okno do duše člověka, který sice tvrdí, že volí tak, aby si podržel sebeúctu, ale zde fakticky prodává AgroFerdu jako svého hrdinu.

Je fajn vidět ten obrázek světa, jaký mají před očima ti, kdo AgroFerdu volí. On se pak člověk přestane lecčemu divit.

6 3
možnosti
Foto

Já se zase divím tomu, že sice číst i psát umíte, ale zřejmě nechápete to, co čtete...

5 0
možnosti

K35a15r86e30l 34J25a49n57d57a

7. 10. 2021 11:38

Obvykle se dějí věci obvyklé a nejjednodušší vysvětlení bývá nejčastěji pravdivé. Složitá konstrukce o Babišově angažmá ve zveřejnění Pandora papers je nepravděpodobná.

3 0
možnosti

Ono se to musí zamotat do klubka nepřehledných ideologických nálepek. To pak vylučuje diskusi a ta je teď nepotřebná. Teď se má jen věřit na zloducha. Diskuse o tom přijde, ale až po volbách.

1 0
možnosti

Nelíbí se mi vytahování JAKÉKOLIV předvolební propagace, spoty, rozhovory s kandidáty apod. poslední týden před termínem voleb. Novináři jsou všichni jak utržení ze řetězu. Jejich mantra je SENZACE. Za každou cenu. Týden před volbami by o nich neměla proniknout do médií ani zmínka. To co se děje dnes, je stejně špatné, jako za komančů, kdy hlídali každého kdo šel za plentu. A falšování voleb začíná být hromadný jev - např. napřed Trumpova USA a dnes postMerklovské Německo. Je to špína a nic to nevypovídá o tom, co voliči chtějí. Nabídka je totiž tak tristní, že voliči se rozhodují víc proti někomu, než pro někoho, či dokonce pro myšlenku, to už je naprostá utopie.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám