Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J43a26r44a 63R10a63n88k

5. 7. 2014 21:07

Trump je dobrym objektem pro americke komiky, tady ho berou tak vazne.....asi jako Sarah Palin;-)Rv

Jon Stewart To Donald Trump: 'What The F-ck Is Wrong With ...

http://www.huffingtonpost.com/.../jon-stewart-donald-trump-chicago-sign_n_...

Jun 18, 2014 - Donald Trump is in a battle with Chicago mayor Rahm Emanuel over a new sign he put up in the city, and Jon Stewart thinks the whole thing is

1 0
možnosti
Foto

Trump je dnes především showman.

Americká ekonomika sice nespočívá na nejpevnějších základech, ale to platí celosvětově.

Čína má svou vlastní kreditní bublinu obřích rozměrů (a navíc letos v březnu zažila první komerční bankrot, což mnozí považují za zaskřípání trámů před kolapsem), Japonsko táhne na hřbetě rekordní státní dluh (přes 200% HDP) a Evropa na tom není o moc líp (on někdo věří, že tržní úroková míra španělského desetiletého dluhu je 2.67%?).

A těším se na blog o aktuální situaci v rakouské bance Erste Group.

1 0
možnosti
Foto

Díky technologickému vývoji, který udržuje standart života, na jaký jsou Američané zvyklí, se to tam jakž takž drží.  Jinak věřím docela oficiálním statistikám USA a ty nevypadají pro ně příznivě.  Tyto statistiky shrnul můj oblíbený propagátor svobody Stefan Molyneux.  (Slovenské titulky)

http://www.youtube.com/watch?v=6t3PcPdW9Gw

0 0
možnosti
FS

Vladimíre, jako váš přítel, kamarád, nebojím se napsat spolubojovník... dobře vám radím. Brzděte. Cožpak nevíte, že jste na seznamech CIA, USSS, NSA, NCIS a spoustě dalších? Takhle se na vysněnou dovolenou do USA v životě nedostanete, vízum vám tedy rozhodně nedají. Jedině, že byste si nalepil falešný knír nebo se vydával se za Bruce Willise.

5 0
možnosti
MS

;-D ale to by na pasovým museli být všichni slepí ...

0 0
možnosti
RH

USA díky tzv. reshoringu založeném na ohromné produkci fosilních paliv má predpovidan masivni růst založený na rozvoji průmyslu. Navíc amici nejsou tak ujety, aby si mysleli, ze se da bohatství vydemonstrovat.. Trump jen plácá a je div, že mu někdo naslouchá.

3 0
možnosti
Foto

Doufejme, že máte pravdu...;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre, víte-li, kdo byli starozákonní proroci? To nebyli věštci v našem slova smyslu, to byli lidé, kteří v první řadě varovali. A aby upoutali pozornost, pořádali všelijaké happeningy. Třeba Jeremiáš chodil po městě s chomoutem kolem krku, aby tím znázornil jho, které čeká na lid judský pod vládou Asýrie, pokud jeruzalémské politické špičky nedostanou rozum.

Vás je pro Jarov a pro nás, kteří z vás máme akorát prču, škoda. Takový talent! Vydejte se do USA, cestujte po nich, buďte jejich Jeremiášem!

Víte, jak by se to krásně vyjímalo a jak by se lidé i v té nejzapadlejší středozápadní rici těšili, až přijedou maringotky a spolu s nimi dvojhlavý trpaslík, nejvyšší muž a nejtlustší žena světa, a hlavně "Kroupariah the Prophet"?

7 0
možnosti
PP

Kdo bude naslouchat těm česky kvíleným jeremiádám? White trash? Svůj k svému?

4 0
možnosti
PP

Vladimire, ujasněte si nejprve, co je to ten "americký sen." V souvislosti s ním, je nepřípadné použití slov jako "poklidný", "růžový obláček, obalený však velmi křehkou bublinou" a znovu "růžový sen".

Jak může vypadat konec onoho snu popsal mj. Nathanael West ve Dni kobylek. Vy, jako obvykle, mlátíte prázdnou slámu a možná ani netušíte, že je to sláma.

4 0
možnosti
DA

Pan Trump akorát hromadou prázdných neurčitých bu-bu-bu frází plácnul do vody, aby udělal vlny a jistě moc dobře ví, proč. Víte, pane Kroupo, je to všechno jenom jedna velká hra. Informace, dezinformace, vyvolání nálad, reakce akciových trhů, další informace, koupím, prodám...takové větší Dostihy a sázky. Nedělejte si z toho moc těžkou hlavu, na cenu Pitralonu ani provensálského koření v sámošce na Jarově to vliv mít nebude.

3 0
možnosti
PV

Pane Vladimíre, těch upozornění dostávají Američané už léta hafo, mimochodem, nepokoje jsou tam taky, ne že teprve přijdou, ale na varování absolutně nedbají. Co udělali, když jim vousáči shodili těch dvanáct paneláků? Šli do sebe? Jsou ve světě ještě agresivnější, od té doby rozpoutali tolik válek - a svět jim to trpí...

Ale jdeme dál. Z varování si nic nedělají, píšete jsou pyšní, však to vidí každý, kdo chce vidět, ale oni ve své zaslepenosti ne. Čili dopadnou přesně tak, jako všechny imperiální říše před nimi - na smetišti dějin. ....Bollywood o tom bude natáčet velkofilmy, jako se dnes točí o antice a středověku....

2 5
možnosti
FS

Další prorok z Vysočan! R^

6 0
možnosti
FD

Malá oprava: ne čínskými úředníky,ale inženýry

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám