Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J39i56r15i 76B89i63l61i86n79a

20. 11. 2014 8:51

Kondakovovi nestacily ty ostudy s malajskym Boeingem. (Udajne chybejici kerosin a podvrzena mapa). Chce mit z ostudy kabat.

Lakomec si nejspis nedovede predstavit, ze mezi sebou lide kteri maji Zemanovych pitomosti plne zuby tech par stovek na cervene karty jednoduse vybrali. :-P

2 0
možnosti
JR

J77i34ř75í 19R57a36š42k20a

20. 11. 2014 18:49

Pan autor (Rus) si není schopnen ověřit vůbec nic. Já jsem trošku pátral po oné bývalé zaměstnankyni US ambsády. Dohledal jsem, že se jednalo o zastupující lektroku češtiny, která pracovala na US ambasádě jen krátkou dobu než se vrátil původní lektor češtiny. Tolik k prolhanému ruskému občanovi Kondakovi....

0 0
možnosti
PS

autor zámerne všetko prekrútil...úmyselne ..je jasné že Amerikasa snaží o ďalší majdan v Maďarsku a teraz aj v Čechách...viacero faktov tomu nasvedčuje...linkydám na koniec. A čo sa týka tejto fotky...aj keby bola pravda že táto fotkaukazuje že ľudia dávajú kartičky do škatule  svedok tvrdí v liste niečo iné...ALE aj kebyfotka naznačovala že ľudia hádžu kartičky do škatule pre zemana .. nevysvetľuje fakt že tie kartičky sú rovnakejveľkosti, odtieňa aj materiálu!! o tom autor pomlčal. Svedkovia tvrdia,že tie kartičky boli pred demonštráciou rozdávané 2 anglicky hovoriace ženy!! advaja muži mu nedovolili toto rozdávanie kartičiek ani vyfotiť. Tak je nadslnko jasné že táto fotka vznikla po skončení demonštrácie kedy už ochrankáritýchto anglicky hovoriacich žien už nedávali taký pozor a vtedy museli vzniknúťtáto fotka. Zase sme svedkami dezinformácie zo strany hav lovcov a pravdoláskarov...jednalož za druhou ako vždy!!

http://svobodnenoviny.eu/americane-chystaji-v-cesku-prevrat-usa-se-chteji-zbavit-prezidenta-milose-zemana/

 

http://aeronet.cz/news/hystericka-kampan-proti-zemanovi-pochazi-z-dilny-americkeho-velvyslanectvi-na-konci-ma-byt-babis-prezidentem-a-dostavba-temelina-vime-prvni/

0 1
možnosti
JR

J57a32r47a 60R42a32n78k

19. 11. 2014 23:16

http://disidenti.org/schmied/hoax-v-podani-aeronetu

To urcite nemuzete poprit pan Szentivanyi, ze aeronet se zmenil diky nekolika prebehlikum z iDnesu na neonacisticky web;-D

1 0
možnosti
MS

Díky za úsilí to osvětlit. Serjoža má ruskou výchovu.:-P

3 1
možnosti

Je vidět, že nejen pan Kondakov, ale i pan Kroupa už začínají mít problém s vnímáním reality.

Ta fotka s krabicí je na Kondakovově blogu stále. Kondakov ji neodstranil, jak tvrdí pan Kroupa. Je na ní jasně vidět, že byla pořízena na demonstraci na Národní třídě. Rozdíl je jen ve vysvětlujícím komentáři panů Kondakova a Kroupy. Zatímco Kondakov to vysvětluje jako akci organizovanou ambasádou USA, Kroupa tu fotku považuje za falzifikát rádobyruské maskyrovky.

Já osobně jsem toho názoru, že krabice je autentická a měla měla být využita jako balík  na Hrad Zemanovi jako symbol toho, že mu demonstranti vystavují červenou kartu. Proto je tam ta symbolická adresa Hradu. Tohle vysvětlení považuji za zcela logické narozdíl od vysvětlení pánů Kondakova a Kroupy, kteří v tom vidí agenty a maskyrovky.

5 3
možnosti
Foto

Vy musíte mít hodně veliký problém s očima, když v blogu pana Kondakova vidíte stejnou fotku, jako v tom mém...;-D Ano, ta fotka tam byla, ale on ji odstranil a nechal tam jen tu focenou z dálky. A já nepíšu ani tak o "agentech", ale o hlupácích a lhářích. A to je velikej rozdíl...:-)

6 3
možnosti
JR

J23i11ř75í 13R82a96š49k93a

19. 11. 2014 15:34

Vždyť je to obyčejná nula, kterou v Rusku nikdo nechce, tak se projevuje zde. Jeho výplody mají stejnou hodnotu jako výplody pana Vyvadila. To víte, rudá patří Sovětskému svazu a pan Sergej Kondakov ještě nepochopil, že ČR není Sovětská ani Ruská provincie :-).

10 0
možnosti
JR

J39a48r26a 61R63a94n80k

19. 11. 2014 20:43

Muze to byt jeden z tisicu vojaku, kteri se museli vracet z Evropy domu, bylo nemozne pro vschny najit zamestnani a proto ten chaos na pocatku 90.et, tak si proste vzal Cesku;-)

0 0
možnosti
Foto

Správný článek, kvalitní investigativní činost. R^

Někteří považují Kondakova za ruského agenta. Možná však pracuje pro obě strany, tj. i pro CIA. Tento jeho článek s nevhodnou fotkou měl možná jen ukázat, že Rusové a jejich agenti lžou. Možná s ním Vy spolupracujete a byli jste spolu dohodnuti, že to Vy rychle odhalíte a o tom zde napíšete. Nezlobte se na mne, že Vás podezírám, obyčejní lidé do vysoké politiky nevidí a nevěří v politice už nikomu a ničemu. Je to smutné, ale je to tak.

1 1
možnosti

Už jsem to psal jinde. Za všechno můžou nanotermiti. Budoucí český protektor Andrew Shapiro je na US ambasádě osobně implantuje do mozku všem budoucím vzbouřencům, čímž se stávají imperialistickými žoldáky. Stejně jako mainstreamová média. Dají se ovládat poměrně jednoduchým remote controllerem STB (set-top-boxu), stačí upravit několik obvodů a přidat dvě tužkové baterie AAA.

Obrana proti tomu prakticky není, snad jen Chrástek alias Rapko a Petřík dokáží odolat.

13 1
možnosti
Foto

Jednou jsem slyšel, že lidé, kteří berou určité léky na bázi antidepresiv, jsou rezistentní vůči určitým vnějším zdrojům. Takže oni budou asi fakt odolní...:-)

3 1
možnosti
MT

Tohle se povedlo ještě víc než ostatní investigativní činnost pana Kondakova, ale i tak to zabralo - ti nejkovanější tady v diskuzích už o akci automaticky mluví jako organizované americkou ambasádou:-)

Jen marně přemýšlím, jakej smysl by mělo, aby ambasáda posílala "stínovým organizátorům" červený kartičky, místo toho aby na ně dodala prachy. On ten nákup červených karet určitě vyšel na několik tisíc korun, takže bez pomoci shůry to nemohlo být provedeno;-D

5 0
možnosti

Že vám za to ten póvl stojí, Vladimíre. Raději něco uvařte. Už ani nepamatuju, kdy jste vařil naposledy.

5 0
možnosti
Foto

Já jsem se teď dal na pekařinu. Když budete hodní, tak vám sem někdy dám fotorecept na úžasnej žitnej domácí chleba:-)

1 1
možnosti
Foto

J32o37z15e31f 87N62o22v43a82k

19. 11. 2014 14:20

Kondakov si myslí, že jsme v Rusku a že když po vzoru Rossija-1 uvede obrázek krabice s nápisem US embassy tak hned všichni mužici budou spílat americkým imperialistům.

12 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám