Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Izrael 1:1500,USA1:5,že se ti američani nestydí!

0 0
možnosti
JR

J65a96r95a 58R12a58n82k

5. 6. 2014 3:00

Podle meho mineni, jsou kanadske CBC zpravy vetsinou dost objektivni, Vladimire, zkuste si precist:

Bowe Bergdahl, U.S. soldier held in Afghanistan, freed by

http://www.cbc.ca/news/world/bowe-bergdahl-u-s-soldier-held-in

Officials say Bergdahl was expected to be transferred to Bagram Air Field, the main U.S. base in Afghanistan, for medical evaluations, then on to the United States.

1 0
možnosti
JR

J32a97r56a 78R70a32n10k

5. 6. 2014 2:47

TroubaRv Jednak to nebyl prvni pripad, zapomel jste na americkou ambasadu, kdy z casti pomohli take Kanadane, Americani nenechavaji sve lidi v nebezpecnych zemich. Pred ca dvema lety to byly dve americke novinarky z KLDR. Izrael vymenil sveho jednoho vojaka za 1.500 Palestincu. Prosim Vas nemeditujte tady, jestli byl deserter, pokud nevite co to je "Posttraumatic stress disorder", neplacejte nesmysly. V Kanade se od Vanoc zabili 3 mladi vojaci....

Zrejme Vam ve zpravach neukazovali interview prezidenta Obamy s jeho rodici i sam otec prohlasil, ze pri telefonickem rozhovoru mel potize mluvit, branwashing a cteni koranu. To byste snad jako hrdina z Afgha mel znat;-O

1 0
možnosti
JR

J31a69r80a 95R22a78n51k

5. 6. 2014 2:47

brainwashing..

1 0
možnosti
FS

No teda! To už je ale opravdu vážná aféra, když ani jeden z největších odborníků na boj proti terorismu a několikanásobný válečný veterán z "Afghá" nechápe, co se to děje! Vladimíre, buďte si jist, že "amíci" moc dobře vědí, co a proč dělají. Že to nechápete Vy, je jistě smutné a pro Vás osobně, nebojím se napsat až zoufale trýznící, ale netrapte se tím. Nechte to koňovi, nebo spíše těm, co skutečně hýbou figurkama. Ale pro jistotu si berte na noc mobil k posteli, co kdyby kluci potřebovali poradit...

3 0
možnosti
MT

Pane Kroupo, vydržte ještě chvíli. Myslím, že Brennan už píše odpověď, jen bude chvilku trvat, než to nechá přeložit, abyste si to taky mohl přečíst.

3 0
možnosti
FS

Martino, odpusťe mi to. ;-(

2 0
možnosti
FF

Třeba si ho, Vladimíre, chtěji oběsit sami....

4 0
možnosti
PP

Skvělý rozbor, desátníku Kroupo! Málo platný, stratég každým coulem. Vám to myslí, chlape, politicky. I jinak. Logicky, technicky, prakticky, fyzicky.

Zdroje jsou zřejmé (idnes a novinky), otázky vaše. Jak uvádíte ve svém profilu: "Rozumný člověk tleská třeba i nepohodlným otázkám, zatímco hlupák tleská jen pohodlným odpovědím." Jsem v napjatém očekávání, jak na toto zareaguje americká administrativa.

5 0
možnosti
Foto

A proč vy už vlastně nevaříte, Vladimíre.

7 0
možnosti
Foto

Já vařím, ale ne pro vás. Nezasloužíte si to;-D

0 0
možnosti
Foto

Říkal jsem si úplně stejně, že mi na tom něco nesedí. Podle všeho frajer zdrhnul a najejdnou je po pěti letech volný výměnou za pět údajných a nebezpečných teroristů, kteří snad už 12 let sedí v Guantanamu. A tito mají roční volný pohyb po Kataru a pak mohou volně odcestovat třeba do Afghánistánu.

0 0
možnosti
KD

K51a58r53e90l 50D21u44b

4. 6. 2014 12:21

1) Propuštění těch 5 teroristů byl zločin. Leda by jim naočkovali ebolu nebo něco podobného.

2) Jestli byl dezertér, pak ho měli talibáncům nechat. A nebo ho teď tvrdě potrestat. Což by mohl být i důvod k jeho vykoupení.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že by se Obama před kamerami srdceryvně objímal s matkou vojáka, kterého by chtěl od začátku poslat na doživotí za mříže? No, i když... kdo ví, kdo se v nich vyzná...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám