Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale vážně, Vladimíre. Několik výhrad.

1. Skutečně "nás všechny" nutně nemusel šokovat. Mluvte laskavě za sebe. Zejména, pokud jinde umírají statisíce lidí díky jiným psychopatům, například před několika lety v Iráku díky vámi obhajovanému Saddámovi. V Rwandě, Lybii, Sýrii, etc., etc.

2. Nevíte vůbec nic o tom, nakolik ten člověk mohl být psychicky nemocen, ona taková paranoidní schizofrenie z vás skutečně udělá někoho jiného. Potom by byla na místě spíš nucená ústavní léčba a dohled, než vámi navrhované mučení. Nakolik sám mohl být ovlivněn a týrán vlastním okolím, rodinou. Nevíte nic. (pozor, já se ho nezastávám, jen odmítám kategorické soudy od umakartového stolu na Žižkově)

3. Souhlasím s Miladou Součkovou v tom, že vaše myšlenka, touha po mučení, pomstě, je minimálně stejně nechutná, jako sám vámi "odsouzený".

3 1
možnosti

Koho nás všechny šokoval?? Mě ne, tak zkuste psát je za sebe...

Navíc - trest smrti je sice definitivní a i dost drahý, ale to, co jste navrhl vy, je regulérní mučení! A i když nemám s grázly sebemenší slitování a je mi fuk, jestli se po smrtící dávce trápí, tak vy jste vlastně horší, než tenhle vrah Rv

PS: nechte tenhle žvást ohodnotit nějakého psychiatra, ale neříkejte mu, že jste to psal vy, nechal by vás internovat a přišel byste o zbroják.

6 2
možnosti

Dost drsné, Milado, ale něco na tom bude. Ale abych se tuhle Vladimíra trochu zastal, on jen tak kecá, jak píšu níže. Tedy doufám. :-/

1 0
možnosti
Foto

No nevim... Nevidím moc důvod toho chlapa padesát let živit, léčit... Proč? To by se lidé potrestali sami. Co z toho kdo bude mít, i kdyby ten chlap trpěl jak chtěl? Trest smrti, prostý a rychlý, je způsob, jakým se společnost zbavuje jedinců, kteří života v ní nejsou hodni. To mi přijde v pořádku. Zbytek bych nechal na Pánu Bohu, to už bude jeho byznys.

7 0
možnosti

No jo, pane... ale Vám jde o to, takovéto jedince eliminovat. Pan Kroupa je veden daleko primitivnějšími pohnutkami. Pochopte! On je chce trestat a mstít se.

3 0
možnosti

To máte

 tvárnice

 překlady

 krovy

 latě

 tašky

4 0
možnosti

odpad

 hřebíky

 vruty

 trámy

 dvojlinky

 trojlinky

4 0
možnosti

Moc drahý. Takový by měli klást odpor při zatýkání.

1 0
možnosti
Foto

To by ale zase bylo moc rychlý...

1 1
možnosti

Nechci Vám do toho, Mistře, kecat, ale jen pro upřesnění;-D. To, co popisujete, jsou standardní podmínky kázeňského trestu CUO / celodenní uzavřené oddělení /. Kdyby Vás to zajímalo, najdete to ve Vyhlášce Ministerstva spravedlnosti 349/ 1999, kterou se upravuje Řád výkonu trestu odnětí svobody:-)

3 0
možnosti
Foto

Jenže to jde o kázeňský trest v rámci již odpykávaného trestu, který se uděluje za kázeňské přestupky ve výkonu, který však nemůže trvat doživotně. Nebo se mýlím...?

0 0
možnosti

Proč ten přepych? Postel, židle, umyvadlo a dobré jídlo?

1 0
možnosti
Foto

...aby žil co nejdéle, a co nejdéle si mohl užívat tu parádu nudy...

1 2
možnosti

Položte si taky otázku, proč se v USA tolik střílí. Něco bude s psychikou tohoto národa v nepořádku.

2 2
možnosti

No ja nevim, jestli ten Vas navrh je opravdovy trest ? Co kdyz se ten chlap nauci meditovat nebo modlit ? Pak je ta samotka vcelku luxusni misto.

1 0
možnosti

Já myslím, že meditace či modlitba by probudily jeho svědomí a pak by zažíval trýznivé peklo.

1 0
možnosti

Pochybuji,že takový zločinec někdy pocítí pocit viny. Navíc by strávil zbytek života ve fešáckém kriminálu,kde dostane najíst,napít, je tam teplo a nemusí se o nic starat.To jsou vymoženosti,o kterých se Vám ani nezdá,Vy se o svou obživu musíte starat každý den. S doživotním trestem by se dalo souhlasit,kdyby to bylo jako dřív-galeje,kde z Vás sedřou kůži zaživa, nebo budete štípat kámen v kamenolomu o chlebu a o vodě. Takové tresty naše civilizace zamítla,proto pro takovou zrůdu je z pohledu světské spravedlnosti určen trest nejvyšší...

1 0
možnosti
Foto

Zkuste si na 24 hodin to, co navrhuju v článku, a pak se sem opět vraťte...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám