Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kroupo, zkuste si přečíst třeba tohle. http://mazal.blog.idnes.cz/c/430916/Kdo-je-vinikem-vrazdy-ve-Zdaru.html  Snad vám to pomůže zkusit se na věc podívat trochu jinak.

5 0
možnosti
Foto

S dovolením se zkopíruju to, co jsme napsal pod vámi odkazovaný článek...

Ten, kdo měl dohlížet na ambulantní léčbu té pachatelky byl soud. A soud, to se na mě nezlobte, JE součástí systému. Ano, každý systém je složen z jedinců, to ale nestírá vinu ze systému jako takového, protože ten je silný jen potud, jak je silný jeho nejslabší článek - jedinec.

0 3
možnosti

No tak teď už jste to ovšem zmotal dohromady dokonale. To tvrzení o řetězu a článku je v tomto kontextu a vzhledem k vašemu původnímu obvinění systému jako celku úplně mimo (a vlastně i samo osobě), nezlobte se.

5 0
možnosti
Foto

Nezlobím se, prostě máme oba jiný názor na věc. To se stává.

0 0
možnosti

Názor je jedna věc. Schopnost argumentačně jej obhájit je věc druhá. Vaše věta "Ano, každý systém je složen z jedinců, to ale nestírá vinu ze systému jako takového, protože ten je silný jen potud, jak je silný jeho nejslabší článek - jedinec." je jasným důkazem, že argumenty nemáte a uchylujete se k "filozoficky" znějícím, ale zcela prázdným a obsahově naprosto zmateným floskulím.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám