Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J40a89n 31R31á16ž

18. 11. 2014 16:30

No já  byl v tom listopadu na Východním Slovensku, kde jsem žil životem řádně pracujícího na stavbě socialismu, ale žádnou euforii  jsem tam v tu dobu nepociťoval ani já, ani kolegové. Tam události sedmnáctého šly nějak kolem a vnímali jsme to jen jako jednu s dalších brutálně potlačených pražských demonstrací. A o velké manifestaci na Letenské pláni se tam taky moc nemluvilo, neb se i o víkendech fofrovalo, abychom splnili plán a mohli jet na Vánoce za rodinami, takže s televizí jsme se míjeli.

Až tak někdy začátkem prosince se tam mezi Čechy začalo rodit místní OF a  když jsem do Prahy odjížděl až těsně před Vánocemi, tak na stavbě o nějaké Veřejnosti proti násilí ještě nikdo nevěděl a Havel byl pro většinu ten pražský ko*ot, ktoreho živí imperialisti.

P.S. Už jsem se na tu stavbu nevrátil, události mne pohltily naplno a rodinu jsem pak delší čas viděl méně často, než když jsem pobýval na Východním Slovensku.!

0 0
možnosti
OF

Kde se ve vás bere ten literární talent ? Ten popis fabriky je velmi sugestivní.¨

Dnes vám určitě složí poklonu i ten nejchytřejší. V-Jindra R^:-P

0 0
možnosti
Foto

Na to, abych uměl dost věrně popsat fabriku, jsem v ní dost dlouho pracoval...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám