Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cadla.j

1. 11. 2009 22:45
ouha

aaaa tady nekdo trpi samomluvou,bohnice jsou ale jinde milanku;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

2. 11. 2009 6:03
Re: ouha

To jsi myslela na koho Jíťo? Čus táta

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 9. 2009 6:47
Pane Kroupovic Bucharovic,

nasla jsem vam idealni partnerku. Take "byla" v Afganistanu, trpi chorobnym lhani, tvrdi, ze je pribuzna s kralovnou Elizabeth II., stale se svoje ctenare snazi presvedcit, jak je dulezita, rada dela fotomontaze svoji osubky do neexistujicich casopisu atd. atd. Jeji jmeno je Marketa Linden.

Bude vam to spolu sluset. Jeden muze psat a druhy delat fotomontaze z vasich charitativnich a bojovych vyprav, obcas do Cannes ci party Cartier;-D

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 9. 2009 6:52
Re: Pane Kroupovic Bucharovic,

http://linden.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
F

Fony

14. 9. 2009 21:02
podpora

Dobrý den pane Kroupo,

                                            taky jsem spoustě věcí, co jste napsal uvěřil, ale je mi vcelku šumák, že jste ty příběhy sám neprožil, jsou totiž psaný tak přesvědčivě a realisticky že to vypadá opravdově, zkrátka, mě se to líbí, a šťouralům jen mohu doporučit, ať zkusí napsat tolik příběhů co vy a pak kritizovat. Jen jsem zvědav na reakce na ten příběh z naší rodiny a reakce na něj po tomto doznání, jinak fandím Vaší tvorbě a těším se na další díl Chárona. Martin V.R^

0 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

14. 9. 2009 15:48
S dovolením pane Kroupo ..

0 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

14. 9. 2009 15:50
Re: S dovolením pane Kroupo ..

na všechny bych se vys*al, co je komu do Vás? :))) Že si těch malicherných lidiček, co nemají v práci do čeho rejpnout a tak prohledávají blogy a zjišťujou, kdo kde udělal nějakou nepravost, vůbec všímáte :)). Když by jste nikde na nikoho neareagoval, tak by už do Vás dávno nikde nerejpal.

0 0
možnosti
IK

istvan kada

14. 9. 2009 8:08
Kamenů je jistě dost, ale uvědomte si konečně ...

 

... už, že všechny jsou jen vaší "výroby".

Když jsem udělal tu chybu, že jsem - ještě pln dojmů z právě přečteného příběhu o klukovi z Osvětimi - pročetl diskuzi pod tímto srdceryvným dílem, nevěřil jsem svým očím. Říkal jsem si, jak může někdo, kdo tak suprově píše, vystupovat v diskuzích jako blázen. NA VŠECHNO reaguje, NIC NENECHÁ BEZ POVŠIMNUTÍ. Takhle se chová jen slabý jedinec - musí pořád bojovat, dokazovat světu, že on není slabý. Nikdy nemá klid. Jemu setsakramentsky moc záleží na tom, co si o něm kdo myslí, i když vehementně tvrdí opak.

Už zase píše nějaké silácké nesmysly o tom, že se pohyboval i jinde než jen v Posázaví. :o) Nesmírně mu imponuje, když ho někdo pochválí - on to nazývá pochopí - ten je pak jeho skutečný přítel, kamarád v boji. Dělá "pro jinou firmu" - pozor - není jen tak někdo - to je tak trapné. 

Cožpak nemůžete být "jen" Vladimírem Kroupou, který umí zatraceně dobře psát napínavé příběhy ? Musíte se vždy a všude stylizovat do někoho "lepšího" ?

0 0
možnosti
B

Bucharovic

14. 9. 2009 10:44
Re: Kamenů je jistě dost, ale uvědomte si konečně ...

Ale já právě jsem ,,jen" Vladimírem Kroupou a píšu příběhy. Co se týká ,,jiných" firem tak jestli jste si všiml, tak jsem k tomu Dušanovi napsal - ,,bez komentáře" a to samé píšu i Vám. Uvědomte si, že pokud mě někdo chtěl mít někde ,,jinde", že si mě tam dosadil. Že jsem byl jinde než ,,na Sázavě"? No ano, byl. To vám mám donést někam svůj pas abyste mi to věřil? Když vám napíšu, že jsem viděl na vlastní oči Benátky, Soluň, Heraklion, palác Festos, Santoriny, Palermo, Capri, Vulkáno, Malagu, Gibraltar, Řím, Athény, Delfy, Metheory, Korinth, Kartágo, Mykény, Vídeň, Salcburk, Bertchesgaden, Insbruck, Kokini Hani, Tunis, Kos, Tabarku, Saharu, Gabes, Varnu, Split, Dubrovník, Burgas  a určitě jsem na něco zapomněl-budete mi to věřit? Nebudete a přeci je to pravda. Co jsem tam dělal, s kým jsem tam byl je moje věc. Jestli jsem se tam, jen procházel, nebo válel, nebo jsem tam byl pracovně - to všechno je MOJE VĚC. Já se už nechci stylizovat do nikoho jiného, všechno jsem vysvětlil. V. Kroupa

0 0
možnosti
B

Bucharovic

13. 9. 2009 22:40
Tak já si to dovolím shrnout

Ti, na kterých mně tady na blogu záleží, ti pochopili celou situaci a ,,vzali" moje vysvětlení. Někteří dokonce všechno věděli déle, ať už ode mě, nebo udjinud. Byli mi celou dobu přáteli a těmi i zůstávají. Ti, kteří do mě celou dobu blogu šili, i když šlo o úplně jiné věci, tak ti nezklamali a sebrali ten pověstný kámen a hodili ho. Nepřekvapili mě a jejich nenávist a negace mě je ukradená. Možná jsem nebyl v Afghá a Iráku se SOGem, ale kde jsem byl a s kým jsem nikdy nepsal a stejně byste  mně to nevěřili. Jen ,,kolem Sázavy" to fakt nebylo. Takže tací, jako je qui n tana2, Wendy, Stránský a spol ať si ňafají jak chtějí. Je i tady na blogu pár lidí (spočítáno na prstech jedné ruky), kteří jediní vědí vše. Ostatní buď pochopili, nebo zůstali stejně slepí a šťouraví, jako byly vždycky. A názor takových lidí na mou osobu mě opravdu nezajímá. Jak už jsem napsal - ohnout možná, zlomit nikdy... V.Kroupa

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

13. 9. 2009 23:25
Re: Tak já si to dovolím shrnout

pane Kroupo, kdyby vsechny nase reakce vam byly ukradene, tak byste nemel potrebu kazdy svuj krok podrobne vysvetlovat, psat blogy na tema diskuteri a psat i tenhle prispevek. takze se uklidnete a zacnete uz konecne premyslet jako dospely jedinec, ne jako urazene, nastvane a podrazdene male dite, ktere nikdo neposloucha a svoji pozoronost si musi vynucovat prave takovymi prispevky. hezky vecer.

0 0
možnosti
W

Wendolene

13. 9. 2009 18:08
Kroupa se tady vari ve vlastni stave

Ani se nedivim. Od zacatku bylo jasne, ze jde o fiktivni pribehy, ale nekteri lide to brali vazne, tak se citi podvedeni. Srovnavat se s Karlem Mayem, Dickem Francisem ci jinymi je trosku mimo, oni nikdy netvrdili, ze jsou neco jineho nez spisovatele. Oni byli uspesni spisovatele.

0 0
možnosti
F

Faye

13. 9. 2009 17:37
Jen maly komentar...

Tak ja nevim, May se nikdy netvaril, ze by v Americe vazne byl, a ze se vazne rezal do predlokti s Vinnetouem. Je rozdil mezi fikci, ktera je poucna, ale stale jen fikce, a mezi fikci, ktera se vydava za opravdovy pribeh.

Kdybyste takovyhle maly "disclaimer" dal na zacatek vsech vasich predeslych fiktivnivh pribehu (ktere jsem, priznavam, necetla), tak by se vam dostalo mnohem mene nenavisti od zdejsich diskuteru. Takhle to zkratka vypada, ze jste si vymyslel uplne vsechno. Najednou ten vas clanek o policistovi vidim uplne v jinem svetle.

0 0
možnosti
F

Faye

13. 9. 2009 17:47
Re: Jen maly komentar...

Jen jsem chtela dodat, ze knihu nelze 100% srovnavat s blogem. Na blogu je tak nejak samozrejme, ze to, ocem pisete, je osobni a prozito vami pokud tedy neuvedete jinak.

0 0
možnosti
H

huftamoner

13. 9. 2009 10:45
vláďa kroupa č2483

Rv

po téhle X se vám už nedá věřit ani slovo. kam se hrabe May na kroupu...

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

13. 9. 2009 12:41
Re: vláďa kroupa č2483

Osobne bych doporucoval sledovat kategorie clanku, kde jsou jednotlive prispevky umisteny. Potom jsou zcela zbytecne takove dusevni prujmy zde v diskusi.

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

13. 9. 2009 8:46
o autorovi

pan Kroupa je znamy svou emocionalni nevyrovnanosti, coz se projevuje v jeho neskutecne extremnich emocionalnich reakcich na prispevky do diskuzi, jak tady trefne poznamenali jiz kolegove prede mnou. proto ani neprekvapuje, ze nevydrzel tlak, ktery na nej pan Stransky vytvoril a prozradil pravdu jeste pred vydanim knihy, aniz by jsi uvedomil, ze timto ztrati podstatnou cast sveho publika, samozrejme krome sveho fanatickeho fanklubu, ktery mu bude stale fandit, bez ohledu na to, co bude pan Kroupa tvrdit. jestli tady pan Kroupa dava paralely s jinymi vyznacnymi spisovateli, je nutne si uvedomit, ze se zilo v jine dobe, kdy informace nebyly k dispozici, takze se dalo hodne dlouhou dobu fabulovat. a vetsina informaci o fikcich vysla najevo az potom, co uz spisovatele byli slavni. Ani bych se nedivil Nasemu vojsku, kdyby knihu nakonec nevydalo ... Ani si nedovedu predstavit, co by tohle udelalo s psychikou pana Kroupy.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

13. 9. 2009 13:26
Re: o autorovi

Tak za prvé - Naše vojsko ví od samého začátku ode mě, že moje knihy a blogy z Afghá jsou fikce. Oni mají styky a možnosti, jak si vše ověřit mnohem rychleji než kdo jiný. Takže moje ,,přiznání" nemá na vztah mezi mnou a nakladatelstvím žádný vliv. Když dali mou knihu číst plk. Komorousovi z tehdy protidrogové centrály, tak věděli, že jde o fikci a chtěli jen znát jeho názor na celý příběh. Pan Komorous mně některé detaily vytkl, ale v zásadě uznal, že knížka je čtivá a příběh pro laickou veřejnost naprosto přijatelný.

Za druhé - vaše rozbory mého psyché jsou úsměvné a ani vy, ani pan Stránský, jako většina těch, co si zde hrají na psychology a koumáky, kteří umí číst mezi řádky,  z mého článku o mé minulosti nepochopili ani čárku z toho, co bylo mezi řádky mnou skutečně napsáno. Jen jeden člověk zde pochopil víc, než ostatní, ale to je profík v oboru a tak mě to u něho nepřekvapilo. I důvod, proč jsem s ,,přiznáním" vyšel na světlo právě teď vám většině unikl. No nic. V.Kroupa

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám