Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Vidíte Vladimíre, my vám tu stále omíláme, ať se věnujete více kulinařině, poezii, dobrodružné literatuře, lovům beze zbraní...to je vaše parketa.....ale to vy ne, pořád musíte do něčeho šťourat;-) A víte, že si vlastně ani nevzpomínám, kdy jste naposledy napsal něco pozitivního?

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že je to jako u veškeré propagace. Mohu uveřejnit recenzi an film, neměl bych tam dávat jeho kompletní popis s trailerem.

Mohu napsat, že moje 14 leté bávo jezdí podstatě lépe než nějaké podměrečné auto, ale neměl bych k tomu dávat propagační leták BMW.

Mohu napsat, co si myslím o konkurenční straně (Babiš o ODS), ale neměl bych jako blog uveřejňovat dopis, který pan Babiš rozesílá do domácností. Ten už patří do placené inzerce.

Ostatně, podívejte se do Annonce a na její podmínky. Co je soukromé je zadara, co je podnikání je za prachy.

0 0
možnosti
Foto

to jsem zvědav, zda vyhodí poslední článek pana Babiše

2 0
možnosti
Foto

Nevyhodí a já napsal proč.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, co na tom nechápete. Je to rozumné opatření proti tomu, aby se z toho tady stala výstava propagačních letáčků politických stran. Představte si, že by tu někdo z té které kanceláře politické strany dvakrát denně uveřejňoval její program či spíš jeho líbivé útržky, a takový někdo by zdaleka nebyl sám. Diskusi o politice to zabránit nemá.

3 0
možnosti
JL

A přitom je to tak jednoduché. Chceš propagovat? Tak si zaplať!

2 0
možnosti
TS

No, co říct? My zvířátkáři budeme mít žně ;-D

Aspoň budete mít konečně čas na ten knedlík ;-)

4 0
možnosti
Foto

Zatím jsem nevařil nic, k čemu by se hodil. Ale je samozřejmě v plánu. ;-)

1 0
možnosti
PK

P72a31v28e72l 24K61u66l20a

10. 9. 2013 14:16

Ze vy neco nechapete jeste neznamena, ze je to nepochopitelne :-/

2 0
možnosti
Foto

Zato to, že vy chápete nepochopitelné je velmi pochopitelné...;-D

3 1
možnosti
Foto

No nic se nedeje. Ja tomu clanku rozumim tak, ze chvalit muzeme do sytosti, ale beda jak nekdo rekne neco kritickeho. To nic, na to jsme byli zvykli uz za bolsevika. Zvyknete si zase. A ja mel nachystany clanek kde kritizuji Bohuska Sobotku, damn, to me ted stve, ze nemohu a rad bych. To mate tak, Babis to ted vlastni a ted nevim, zda nebude trochu podobny Filipinske byvale prezidentce. Ta taky chtela jen chvalit a haneni ji smrdelo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám