Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dost možné je i to, že ten (ti), co Vrbětice už 2x vyslepičili novinářům, to udělali proto, že věděli, co s tím vším Hamáček chce udělat, neudělat. A taky je možné, že na té chuzce byli např. i nějací náměstci a mluvili oni. Každopádně to časté vyzrazování novinářům je až zarážející. Tobě karma.

1 0
možnosti
Foto

Ahoj, otázka stále je, jestli vůbec k nějakému vyzrazení ale došlo, nebo si to Janek Kroupa fakt vycucal z prstu, nebo někomu krutopřísně nalítnul.

1 0
možnosti
VK

Pokud se prokáže konstrukce pana Kroupy jako pravdivá, tak musí být jasné i panu Hamáčkovi, že je to vlastizrada a zaslouží si opovržení všech občanů ČR.

Takovou situaci si nepřeje snad ani pan Hamáček.

Pokud na schůzce bylo pět odpovědných mužů a pan Kroupa tvrdí , že má informace od zdroje ze schůzky, tak by měl parlament ? Policie? BIS? donutit

pana Kroupu k sdělení zdroje i proto , že jednání probíhalo jako tajné s utajovanými skutečnostmi a informace se dostaly k panu Kroupovi.

0 0
možnosti
Foto

Donutit Kroupu? A jak, jako. Po bolševicku? Svůj zdroj nesmí novinář nikdy prozradit. Říct to musí ti, co tam byli. Jsem zvědavý, kdy tyhle socialistické představy konečně vymizí z lidských mozků.

0 0
možnosti
ZZ

S vládou až tak velké problémy nejsou, protože obdobně jako naše, postupovaly vlády všude na světě.

Problém s udržením tajných informací máme však opravdu velký - a nejen před novináři...

Dokonce i to co dostane od Bellingcatu BIS, vychází už téhož dne na internetu a druhý den v novinách !!!

;-D;-D;-D

3 0
možnosti
KL

Nepochybuji o tom, že by chtěl pan Hamáček Vrbětice ututlat výměnou za nějaké smysluplné protiplnění. Ovšem pochybuji, že tím smysluplným je Sputnik V. V době, kdy je proti této vakcíně část společnosti silně vyhraněná to zkrátka nedává smysl.

Když si navíc uvědomíme, že pan Kroupa je známý tím, že občas střílí vedle, tak obchodu "Vrbětice za Sputnik" moc nevěřím.

Takže pokud připustíme, že cílem cesty pana Hamáčka byl nějaký handl "Vrbětice za něco", tak zbývá odpovědět na otázku, co mělo to "něco" být...

1 0
možnosti
KL

Měla jsem samozřejmě na mysli Janka Kroupu :-)...

0 0
možnosti
Foto

Nezapomínejme na základní otázku: "Cui bono?"

Rusko teď vypadá jako ubohá oběť vydírání - "Nedáte vakcíny? Zveřejníme Vrbětice!"

Jenomže ouha, Vrbětice se stejně zveřejnily a neschválený Sputnik nepotřebujeme (nejen proto, že není schválený, ale i bez něj bude vakcín v dohkedné době tolik, že nebudeme vědět, co s nimi...... kdybychom ten Sputnit tak moc potřebovali, nemusel bychom ho ani kupovat v Rusku - i braťja Slováci ho mají jaksi nazbyt, jistě by se ho rádi zbavili).

Takže bych se závěry ještě počkala - čas ukáže, kdo vlastně kecal. Aby to nařčení Kroupou nakonec nebyla ruská odveta za vyhoštění špionů.....

3 0
možnosti
Foto

Kroupou ano, ale ne mnou, prosím pěkně...:-)

1 0
možnosti
JP

Milion dávek neschválené vakcíny? Kdo by si vzal na triko s tím očkovat?

2 0
možnosti
Foto

V té době oné schůzky a plánované cesty do Moskvy, kdyby nepraskly Vrbětice, by bylo možná schválení Sputniku u nás jen otázkou krátkého času...

1 0
možnosti
MK

Tak pokud se to potvrdí, tak to není na odstoupení z pozice ministra, ale na zastřelení se. Pokud je to blábol nebo Seznam.cz a Kroupa sežral někomu podanou návnadu, měli by jít sedět.

1 0
možnosti
Foto

nebylo by to poprvé - viz ricin nebo JOurová

2 0
možnosti
Foto

Všechno je možné. Včetně toho, že jste ty zprávy Seznamu zaslal Vy sám a ne z Hradu.;-D

0 0
možnosti
Foto

J40a69n 98Š50i42k

4. 5. 2021 13:42

Já si myslím, že je to jako vždy, co čeští politici domatlají. Někde se sedělo a žvanilo, co by kdyby a teď se z nějakého plácnutí matly matlovského dělá velká aféra. Se vší úctou k panu Hamáčkovi, opravdu by byl schopný vymyslet něco tak šíleně složitého a konspirativního a ještě se to pokusil i provést? Vlastně provést ne, ale vymyslet to ;-D;-D;-D Ha, ha, ha...Spíše bych věřil tomu, že to na něho někdo ušil. Stran kterým by to vyhovovalo je spousta, třeba Hrad, opozice, koaliční partneři či novináři. Nejvíce by to pasovalo na Rusy, ti furt omílají, že se pomstí a zatím žádné kohouty s plynem neutáhli, tak třeba...:-) Jedno je jisté. Spousta věcí do sebe nezapadá do okamžiku, než začneme spekulovat. Ona jen ta fakta na dlani tak nějak chybí. Ten mediální svět je virtuální realita na kterou rádi skáčeme, to je celé. Hezký den

3 0
možnosti
JK

Novinář nesmí být tím, kdo má filtrovat informace. Novinář musí dodržet zákony, tedy hlavně GDPR a zveřejnění jen v případě "veřejného zájmu". Kam až lze zajít v osobních informacích se zeptejte bulváru, ale veřejný zájem musí odhadnout novinář a redakce a pak si ho musí umět obhájit. Nepochybuji, že investigativci ze Seznamu tu hranici znají.

Jak vidno, tak pokoutní dohody s totalitním režimem mohou mít na Česko nenávratný dopad, a to jen a jen za pozlátko moci pro jednoho papaláše.

Hamáček musí okamžitě odejít z vlády i politiky a za ním celá tato vláda lhářů a vlastizrádců.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám