Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13.02.15. Zpráva politického analytika.

„Tady dokonce není o čem hovořit. Dokument, z právního hlediska, je zanedbatelný. Podpis důchodce, který nemá žádné funkce a dvou nikým neuznaných osob bez vyznačení funkce, nic neznamená. Je to v podstatě kus papíru, který nikoho k ničemu nezavazuje. Jediná věc, ke které by mohlo být užitečné toto memorandum, je zabalení chleba s máslem, nebo zkoušení psacích potřeb v kiosku. Mapa schématu stažení vojsk a domobrany, je ve skutečnosti mapa odevzdání Doněcka, Luganska a Gorlovky okupantům. V případě odvedení vojsk domobrany z těchto měst, bude je moci junta obsadit náhlým úderem během několika hodin. Udělejte si vlastní závěry „.

0 1
možnosti

Už jste viděl někdy, aby soudruzi a falešní altruisté něco pochopili?

2 0
možnosti
Foto

Pokud chce Putin Ukrajinu za každou cenu, i za cenu vlastní porážky, sjednotit s Ruskem pod heslem jeden národ, jeden stát, tak každá dohoda je pro něj přinejmenším dočasnou prohrou. Tak jako prohrou byl pro Hitlera Mnichov.

1 0
možnosti

Zasnu pane Rezniku, ze s vami musim souhlasit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám