Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

K-D

4. 8. 2009 18:06
Zločinec

A kde je návod jak dostat připáleninu z pánve? A vyvětrat byt? Člověk jedno jídlo dělá a v dalším receptu čte. A V.K. se jenom potměšile chechtá...

0 0
možnosti
T

tromi

4. 8. 2009 17:59
s obrázkama je to ještě lepší

0 0
možnosti
B

Bucharovic

1. 8. 2009 19:31
Ahoj lidi

Byl jsem na dovolené, ale už jsem redy. Poslední dva články jsem měl aktivované automaticky, takže jsem nemohl reagovat - jen, když jsem se dostal k PC a to bylo jen párkrát - nějak v horách ty mrchy počítače nerostou :-))  To já jen, abyste si nemysleli, že jsem nějak namyšlený že jsem nereágoval na Vaše příspěvky. Teď nemám napsaný další žádný recept, ale snad se k vaření ještě dostanu - dejte mně trochu času, ať se z toho pobytu v divočině vzpatuju. Jo a mimochodem, bude z toho pár myslím hezkých fotoblogů. Díky všem za přízeň a i když teď nebudu mít vaření, mám napsaných rukou na papírech pár příběhů, z nichž běhá trochu mráz po zádech a jek bude čas, tak je sem fláknu. Čau všichni Vláďa K.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

2. 8. 2009 12:08
Re: Ahoj lidi

uf

to mě spad šutrák z hercny :-)R^

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

1. 8. 2009 18:48
Vláďo Vláďo

;-D

0 0
možnosti
JP

chevrolet_cz

1. 8. 2009 10:07
odzkouseno

a chvalim. Opravdu to bylo dobre. Pouzil jsem filet z Red Snappera a pridal jedno vykostene kureci stehno.(to jenom tak, experiment...). Navic jsem trohu vylepsil postup. Po odkapani jsem vsechno maso prendal do micr. sacku, prisypal mouku, prifoukl sacek a protrepal. Vysledek byl stejny, jako na vasem obrazku, jenom jsem byl urcite rychlejsi a nezapatlanej....;-). Diky za inspiraci a tesim se na dalsi....Ch.

0 0
možnosti
H

Haidy

31. 7. 2009 17:21
Recept a la Bucharovic

S obrazovou přílohou je to ještě lákavější... R^Škoda, že vůně zatím neumíme virtuálně zachytit.  

Ovšem vidím to tak, že i tenhle recept je na prince moc složitý.:-/ Ale krájení zeleniny by už zvládnout mohl. Hlavně jsem zvědavá jak bude řešit tu papriku na trojúhelníčky....;-D Nechám se překvapit.  Bucharovic, jediná připomínka...ty peřiny. Doprava od babičky,  přes málem celou republiku a před téměř každým vařením, je dost  náročná záležitost. Princ reptá. ;-O

0 0
možnosti
HN

handour

31. 7. 2009 12:30
Ty bláho zelená kuchyň!!!

Tam se musí vařit;-DR^ Já miluju zelenou barvu, a v kuchyni mi už nebyla dovolena...proto mi to tam taky tak nebaví;-(;-D;-)

Vláďo - dneska je to zaVVV, protože je to balzám i pro oko :o))

0 0
možnosti
D

da.rock

31. 7. 2009 13:10
Re: Ty bláho zelená kuchyň!!!

Ona není zelená, to je jen špatně nastaveno vyvážení bílé na digitálním fotoaparátu.:-)

0 0
možnosti
AB

abarila

31. 7. 2009 11:23
Mńam

Tak něco takového jsem ještě nejedla.;-)

0 0
možnosti
D

da.rock

31. 7. 2009 11:18
To vypadá dobře

A co kdyby se to všecko po vzoru "číny" smíchalo dohromady?

0 0
možnosti
T

Tausret

31. 7. 2009 11:17
To není fér,

mám hlad a ono to vypadá tak nádherně..... vyzkouším a dám vědětR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám