Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

ada.cat

17. 9. 2009 13:24
Pane Kroupo

Obdivuji muže kteří umí uvařit. Je to asi tím, že můj manžel připálí i vodu. Ledvinky má rád, ale já když mu je vařím, je to pro mě za trest. Já bych to nepozřela ani kdyby mě mučili, muž sám si je musí dosolit, protože nejsem schopná to ani ochutnat. I když je na noc namočím do mléka a několikrát propláchnu, stále je cítím.

Jste prostě formát a s Vámi i ostatní muži kteří uvaří a jídlo sní. Můj muž je mlsný jako koza a ještě nesnáší vůni z vaření, věřte, že je opravdu někdy na pěst, i když jinak je to mužský k nezaplacení.:-)

Jo, tu rýži dávám do postele taky a brambory když potřebuji udržet je dlouho teplé.;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

17. 9. 2009 13:27
Re: Pane Kroupo

Přijďte zítra v 11 hod. na můj blog. Bude opravdu pochoutka!!!;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
H

Haidy

12. 9. 2009 17:16
Kroupovic,

sice ledvinky jím, díky mojí babičce, která žádné jídlo nediskriminovala a uměla je skvěle podat, ale to vykuchání ledvinek mi fakt moc nejde. Na tohle úskalí, mám dojem, jsi tam narážel. A jak určitě víš, když v nich kousek zůstane:-( ..., no co bych plýtvala slovy. Nože už jsem k tomu použila všechny, co mám v dosahu. Je jich pět, základních. Z toho jeden na krájení dorty, porcovák a pak vykošťovák. Těmi to fakt nejde. Nakonec jsem se uchýlila k princově kapesnímu rybářskému noži. Tím to šlo líp. Ten co je na tvojí fotce, nemám v arsenálu. Doplním.  Peřina se zaradovala, že bude zase v kurzu. Rýži v normální situaci vařím ve várných sáčcích. Ale už jenom kvůli té peřině, ji prubnu podle tvého receptu.;-( Tak mi drž palce, ať nemáme příště ledvinky s palcem.

0 0
možnosti
A

ada.cat

17. 9. 2009 13:12
Re: Kroupovic,

Haidy, když necháte ledvinky lehounce přizmrznut,všechno to ošklivé se z nich lehce vyloupne.:-)

0 0
možnosti
RH

Roxie Heart

11. 9. 2009 23:33
Pan Kroupa

......je takovy nas medvidek kuchynsky myval. Ledvinky bych nepozrela ani po smrti, ale musim Vam priznat, ze to vypada uzasne. Tedy chyba je evidentne na strane spotrebitele. A ta foto v perexu...nahore bez a se zasterou..hmmm....Muze mi nekdo z pritomnych prosim Vas vysvetlit, proc vetsina chlapu je v kuchyni tak sexy, zatimco ja jsem uhonena, porezana, pokryta potem a zbytky zeleniny??

Samozrejme karmaR^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

12. 9. 2009 7:55
Re: Pan Kroupa

Zdravím Roxie Heart. Tajemství sexy fotky je v tom, že byl horký srpen a tak se přeci nebudu pařit u sporáku celý oblečený a že nejsem uhoněný atd? No, to chce systém milé dámy! Nedělat jedno přes druhé, ale všechno hezky popořádku. Taky občas sleduju, že ženské pohlaví (bez urážky) si sice umí organizovat chlapa, ale málokdy práci. Mám dokonce ještě jednu fotku v zástěře z toho dne, kde jsem vlastně vidět celý, (ale pozor, trenky mám!;-D), ale ta neprošla cenzurou manželky...;-D V.K.

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

11. 9. 2009 19:43
ahoj Vláďo,

promiň, já neodolala a přesto na to klikla i když jsem slibovala, že nekliknu;-D Ble, ble...přestala jsem mít na pár minut chuť k jídlu, ale vůbec mě to neuškodí, takže díky;-D papa

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 9. 2009 19:59
Re: ahoj Vláďo,

To jsou Jani jen předsudky, když jsou ledvinky správně udělaný, tak je to lahůdka. Zavázal bych Ti oči a jedla bys je, ani by nevěděla jak...;-) Pa V.

0 0
možnosti
MP

tridvaraz

11. 9. 2009 14:32
Ledvinky ..

kde jsou ty doby mého dětství, kdy tohle hnusné čištění dělal můj tatínek a já jen baštila tu výbornou omajdu!!!

Dneska pro mojí rotu potřebuju aspoň 8 ledvinek naráz, aby se vzájemně nevyvraždili pro přídavek, takže u nás je z ledvinek "hodobožové jídlo". Prostě ho dělám jen výjimečně.

Rýže - opláchnu jak vy, orestuju na másle, zaleju dvojnásobkem vody (vařicí z varné konvice), osolím a mírně vařím-dusím cca 15 min. Ono to v klidu dojde, základem úspěchu je právě to odměřené množství vody. To restování na máslíčku jí dodá takový šmrnc, že je žravá i samotná.

Kruci ale že jste mi udělal chť, asi zítra budeme mít ledvinkový boží hod ;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 9. 2009 15:19
Re: Ledvinky ..

Orestovanou rýži znám - dělá jí tak moje máma. Na mojí ženu je ale moc mastná a tak jí dělám jen tak jednoduše. Zítra k hodbožovému obědu přeju dobrou chuť...;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
Z

ZapBranigan

11. 9. 2009 12:42
Ten pulitr

je od horcice, ne? :-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 9. 2009 13:15
Re: Ten pulitr

Ano, od pekelně pálivé. Bylo by škoda ho přeci vyhodit, když je tak pěknej... V.K.;-)

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

11. 9. 2009 12:17
Karma...

Díky Vláďo za tip na nedělní oběd...R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 9. 2009 13:17
Re: Karma...

Ahoj Pavle, není začR^;-) V.K.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

11. 9. 2009 11:51
jeje

ledvinkovou a jatrovou omacku zboznuju R^ Asi si ji odpoledne zrobim ;-)

0 0
možnosti
HN

handour

11. 9. 2009 11:35
Kde si sehnal

tak krásný maso?;-DR^ Asi známá řeznice, viď?;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 9. 2009 11:38
Re: Kde si sehnal

Byla tlustá a škaredá jako noc a seděla u pokladny Alberta, kde jsem ty ledvinky koupil normálně zabalené na tácku - fakt.;-) V.K.

0 0
možnosti
JD

pedr64

11. 9. 2009 11:20
proč to rovnou neděláte v papińáku?

to se Vám chce špinit zbytečně další hrnec? A zkuste někdy dělat rejži v mikrovlnce, zaručeně se nepřipáli

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám