Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

23. 12. 2008 12:05
Dobré,

ale proč musíte mít hrubku v nadpisu? To je strašná škoda!

0 0
možnosti
B

Bucharovic

23. 12. 2008 12:37
Re: Dobré,

No, tak ať to čtu, jak to čtu, tak nevím, jakou hrubku máte na mysli? Že by mělo být -,,moji" a ne ,,mojí", nebo že ,,čínu" píšu s malým ,,č"? Jídlo není země a ,,mojí" prostě říkám, tak jsem tenhle článek myslel jako ,,hovorově" napsaný. Tak mně prosím řekněte, jakou chybu máte na mysli. Díky V Kroupa

0 0
možnosti
LT

tylleross

23. 12. 2008 11:35
Krabí tyčinky

Recept  vypadá dobře ale ty krabí tyčinky radši nejezte,obsahují nebezpečné "Ečka"

0 0
možnosti
RS

Zylbrsztajn

23. 12. 2008 10:59
Super

Super gábl! Dík za recept. R^R^R^

0 0
možnosti
J

jsmith

23. 12. 2008 9:08
surimi

Docela zajimavy a snadny recept. Jen mi tam vadi "krabi" tycinky. Pekne krabi maso v konzerve se da poridit uz kdekoliv od peti do deseti eur. Na druhou stranu si myslim, ze by kraba byla asi skoda do ciny, nevim...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám