Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznejte se, vážení... čtete vůbec ještě tyhlety stokrát omleté politicko-analytické úvahy pana Kroupy, nebo stejně jako já jenom znuděně přelousknete první dvě, tři věty a jdete raději do diskuse? Já se přiznám, že mě fakt nebaví číst pořád dokola ty stejné plky skladníka, hrajícího si na odborníka na všechno. To už byla hodnotnější ta dávná reportáž o podělaných vejcích z Alberta. Jooo, nebylo nám to tenkrát dost dobré, tak teď máme, co jsme chtěli...:-/

4 0
možnosti

M30a65r85e19k 11Š52k52o36d34a

18. 3. 2014 12:49

Tak to pozor, já hledám perly jako např. souvětí na celý odstavec, kroupovětné úlety, nosné prvky - racky, holčičinu a také hlídám, aby se Vladimír neprozradil, copak si nepamatujete, že po něm jdou agenti tajných služeb cizích mocností????

Náhodou politologie je prostor, kde se autor našel a určitě je dočkáme dalších překvapujících elaborátů. Já bych raději májkou nadívaná krutí prsa, nebo přisprostlou básničku, ale i v národohospodářských úvahách si rád počtu.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

M94a39r85e74k 41Š74k50o32d15a

18. 3. 2014 10:16

Nedá mě to, jaká je konspirační teorie ohledně zmizelého letadla?? To se mě zdá vděčné téma minimálně na 3 krouperbergery. Na novínkách dokáží vystřihnout několik naprosto protichůdných článků za den, tak mě přijde vhodné, aby Jestřáp zaujal také nějaké stanovisko.

6 0
možnosti

Já už se víc těším na diskuzi, než na nové články od Vladimíra. Hlavně aby nepřišla mazací vlna. Stejně by měli povolit minimálně 5 článků denně, dva je málo......R^

9 0
možnosti
PP

P76e15t61r 36P28e49t35r93o48v

18. 3. 2014 10:06

Souhlasím. Autor, který má co říci a píše poutavě kvalitní texty, jako třeba tuhle náš Vladimír, by neměl být omezován jakýmikoli kvótami. Jak pomoci, aby tento jestřáp blogu nebyl dušen kvantitativními omezeními a prostředností až malostí zdejšího prostoru? Zasaďme se o výjimku pro Mistra! Ať publikuje kolik blogů chce, žíznících po poznání je tu celá přehršel.

8 0
možnosti
PP

Měl byste víc číst, ale klasiky, ne Novinky. 

Při čtení vašich blogů si připadám jako Šafránek z Básníků - také nahrazuji, nebo doplňuji vhodné přívlastky a přestavuji věty do češtiny, aby alespoň trochu dávaly smysl :-/

4 0
možnosti
PP

Že prý nelze dvakrát vstoupit do téže řeky. Ve vašem případě, pane Kroupo, to neplatí. Vy dva i  vícekrát vstoupíte do čehokoli a řádně si v tom porochňáte. 

V každém případě jsem fascinován tím nepřeberným množstvím politologů, na zdejším blogu působících. Úplný intelektuální kvas. Té moudrosti, zasvěcených a promyšlených textů, precizních odhadů vývoje situace a poučených závěrů. Je radost tu být a čerpat vědomosti.

5 0
možnosti
MT

Stokrát recyklované jsou ty vaše politologické úvahy o dost horší než čerstvé.:-/

A jen tak mimochodem, proč vy vlastně pořád kopete do těch amerických vojáků, když ještě před nedávnem jste se tu prsil, jak jste po jejich boku hrdinně (byť pouze virtuálně) bojoval v Áčku? Tenkrát vám ten imperialistický agresor, který po sobě nechává jen chaos, nevadil, ba přímo jste se snažil budit dojem, že jste stejný borec jako oni.

9 0
možnosti
Foto

Jen pitomec nemění své názory a pohled na svět...

0 0
možnosti
Foto

"Tak nám zabili Ferdinanda," řekla posluhovačka panu Švejkovi, který opustiv před léty vojenskou službu, když byl definitivně prohlášen vojenskou lékařskou komisí za blba, živil se prodejem psů, ošklivých nečistokrevných oblud, kterým padělal rodokmeny.

3 0
možnosti
SK

To jste psal už včera. 8-o

5 0
možnosti

Mistr drze vykradl sám sebe.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám