Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

A pokud k tomu rozkazu bude muset nastat čas, využijí to ISIL jako další mobilizaci muslimů,. všude kde jsou. Řeknou, vidíte, zabíjí věřící, jděte do nich. Pak se teprve zradikalizují ty miliony v Evropě a začne šrumec. Hybridní válka jak vyšitá a každý voják potvrdí, že boj v obytných čtvrtích, dům od domu je nejhorší. Velké ztráty. Přece to musí politici a tajné služby vědět! Tak proč tomu tak je? Proč to dovolí?  Jsme přece jejich voliči!

1 0
možnosti
MK

I když s každým písmenem nesouhlasím, karma.

0 0
možnosti
Foto

Rozohňování a bědování roztržený pytel. Kde máte jaké konkrétní řešení? Kdejaký srágora se vymezuje, ale co udělá, až přijde na lámání chleba? Nejspíš se podělá (jako obvykle).

http://cesak.blog.idnes.cz/c/465947/tvrde-porno.html

0 1
možnosti
Foto

Myslím, že bude bohatě i bez boje islamistům v ČR stačit, když nám (tedy pokud nám ještě k tomu něco nenasypou do všech zdrojů pitné vody) - vypnou všechny mobilní sítě včetně rádiových a televizních a bude vymalováno...!

1 0
možnosti

Střet naprosto odlišných  civilizací (ano i střet svědomí ) musí dopadnout tak, jak píšete. Karma R^

8 0
možnosti
JT

Mate pravdu, je to valka a my ji prohrajeme. Pokud utocnikum priznavame lidska prava a oni nam ne, tak je vymalovano. Valka by mohla skoncit behem par dni jejich vyhubenim, ale na to nikdo nema koule.

6 0
možnosti
Foto

Naše naděje spočívá v tom, že v době války se na lidská práva nehledí. Dále bych naší výhodu spatřoval v tom, že mi nemáme kam ustoupit, my jsme tady doma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám