Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Bicero, už mě štvát nebudete. Od téhle chvíle mažu všechny vaše příspěvky v mé diskusi. Ty dosavadní tam nechám, aby bylo všem normálním lidem jasné, co jste za proputinovského zrádce, ale dál už tady končíte. Táhněte do rudého kopru, zaprodanče hromadného vraha!

1 0
možnosti

Rus byl vždycky zbabělec, který si dovoloval jen na slabší. Své největší území na světě si vydobyl terorem, hladomory, děly, dynamitem a kozáckými nájezdníky. Doby, kdy se postavil opravdovému nepříteli jsou 200 let zpátky. Od toho uměl jen vyvraždit 100 domorodých národů a národnostní od Sibiře až po Dálný východ, zmasakrovat civilisty ve střední Asii (Geok Tepe) a napadat všechny kolem sebe na dostřel děla. Před Francouzi zdrhal, před Němci taky a modlil se za mráz.

Ve 20. letech terorizoval civily na všech dobytých územích vojsky, hladomory a genocidou. Neštítil se ani hromadně popravovat náhodně svezené ženy a děti.

Sám si terorem vyvraždil na 1/4 obyvatelstva na jím zabraném území.

Před 1.sv. válkou dostal nakopáno od Japonců, v ní pak dostával na evropských bojištích jednu herdu za druhou. Nakonec udělal to, co umí nejlépe, podraz. Kolaboroval s Německem, zradil Dohodu a nechal Evropu svému osudu. Kaštany z ohně za něj vytáhlo US a válku v Evropě ukončily.

Pak se náš zbabělý podrazáček vrhnul na kamarádství s nacisty. Když se nad Evropou lámal chleba v bojích o Anglii, náš parazit mohutně zásoboval Hitlera a vyzýval k jeho vítězství kolaborantskými akcemi na mezinárodním poli. Sám zbaběle napadl nejslabší pobaltské státy, kde se dopouštěl genocidy. Napadl už jednou napadnuté Polsko a neutrální Finsko. Hrdina. Poté, co ho jeho kamarád podrazil, přilezl jak zpráskaná krysa a škemral USA o pomoc. Ty mu poskytly 1/3 všech zásob potřebných k boji. A to přes Atlantik. I přesto Němci dokopali jeho špinavý zadek až k Moskvě. Pak vstup USA do války. V době, kdy USA vstoupily do Evropy, plácal se náš hrdina ještě u Kurska. Odporné.

10 1
možnosti

R^ Máte pravdu. Bohužel.

1 0
možnosti

Nové pro mě je zjištění, že Rusko se chová stále stejně bez ohledu na to, jakou ideologii právě vyznává.

5 0
možnosti
Foto

Ano, stále stejně špatně

4 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti

Souhlas R^ - problem s vojenským vítězstvím je ovšem jen asi ten, že Rusů je mnoga nemluvě ohledně atomovek - musí to potom proběhnout asi nějakou velkorysou dohodou a jestli to co se nyní děje na Ukrajině je už pád Ruska, tak to přišlo poněkud dříve než by se dalo čekat ... Rusko je na kapačkách už dávno skrze ropu, plyn a suroviny a problém nyní. že kapačky skrze plyn a ropu jsou už nepoužitelné a co místo toho ... pro Rusko se musí udělat Marshalův plán 2 problém bude že nebudou lidi - něco jako v Africe ... doufám, že toto je součástí telefonátů s Putinem ... ale kdo to tam půjde organizovat to je otázka ... ale nadnárodní korporace asi lidi maj ... stejny důvod je u Ukrajiny, která toto řeší skrze vstup EU ... vůbec ale aby se do ní dohrabali - splnění podmínek pro vstup - např. korupce atd ... to se musí řešit předem ... no ale kdo ? Uvažuje se že se přijme Ukrajina tak jak to je (žádost Želenského o přijetí speciální procedurou) a bude se to řešit až po vstupu, protože na to prostě nemají vnitřní sílu - stejně Rusko ...

0 0
možnosti
Foto

Sorry, ale na Rusáky bych se s nějakým Marshalovým plánem II. vykašlal. Ten bych aplikoval jen a pouze na Ukrajinu. Rus musí za to, co dělá, trpět. Není jiného ponaučení. Ne že bych ho chtěl dotlačit tam, kam vítězné mocnosti na konci 1. sv. války Versailleskou dohodou dotlačili Německo, což významnou měrou nakonec vedlo ke vzniku NSDAP a všeho s tím spojeným, ale přes nabubřelou tlamajznu musí Rusák dostat pořádně citelně.

0 0
možnosti
Foto

Lež patří do politiky jako cibule do guláše.

0 12
možnosti
Foto

Ona i lež má několik kategorií. Putin se vešel do všech, až na tu, která nikomu neškodí.

9 0
možnosti
Foto

To je přesně ono: "Ruský režim dodnes žije z úspěchu ve II. sv válce." Necituji z článku úplně přesně.

4 0
možnosti
Foto

Co asi lze čekat od mluvčí, která píše pro ruský web?

Ke komikovi: "Zelenského odpůrci tvrdí, že je úplně jedno, co má Zelenskyj napsané v programu. Podle nich bude dělat to, co mu řekne oligarcha Ihor Kolomojskyj, který údajně za Zelenským stojí. Kromě jiného je majitelem již zmíněné televize 1+1, která vysílá naprostou většinu produkce společnosti Kvartal 95 a kde Zelenskyj oznámil svou kandidaturu.

Jeden z nejbohatších Ukrajinců nyní žije v Izraeli, kde čeká na možnost vrátit se domů. Je obviňován, že vysával státní společnost Ukrnafta a vytuneloval největší soukromou banku Privat." (2019)

1 6
možnosti
Foto

Od mluvčí, která píše pro ruský web, jde čekat to samé co od Krištofíkové, která píše na český web. Jdu zvracet.

7 0
možnosti

Karma. Vyhrožovat, lhát a teď i vraždit - nic jiného Putinovo Rusko neumí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám