Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ackoliv jsem ve vecech vojenstvi naprosty laik, myslim, ze pan Kroupa se v clanku priblizil realite. Multikulturni Evropa pravdepodobne neni schopna odhadnout, co vsechno "ve svych utrobach skryva". Ja nepochybuji o tom, ze I mnozstvi dobre vyzbrojenych a na teror pripravenych dzihadistu.

Ackoliv se Zemanem v podstate souhlasim, nedokazu si predstavit peklo, ktere by muslimove okamzite po nasazeni jednotek ze statu RB v Evrope rozpoutali, a jak by naivni a NEPRIPRAVENA Evropa masivni teror na neozbrojenem civilnim obyvatelstvu resila.

0 0
možnosti
Foto

Ano, díky, přesně jste vystihla i mou mylšenkuR^

0 0
možnosti

Intelektová a věcná úroveň tohoto Zemanova projevu bohužel zapadá do předchozích prezidentových vystoupení. Pravděpodobně si je píše sám, nevěřím, že jeho poradci jsou tak odborně nekompetentní, aby něco podobného dali dohromady. To se týká také zejména jeho politologicko-historických poznámek. Masakr v Mariupolu naštěstí zatím nekomentoval...

0 0
možnosti

Pane Kroupo, o něco níže píšete, že jsem dnes psal něco o atomovce.

Důrazně Vás žádám, abyste mi ukázal, kde jsem to napsal, nebo abyste se mi omluvil, že jste o mně tuhle sprostou lež pustil do éteru.

Názory na to, co píši, můžete mít libovolné. Ale nic, opakuji naprosto nic Vám nedává právo tvrdit, že jsem něco napsal, když to není pravda!

Lháři prolhaný, UKAŽTE MI, KDE JSEM TO NAPSAL!!!!!!!!

A    N E B O    S E    O M L U V T E !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Tak si přečtěte tuhle diskusi,

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150128_445884_blogidnes

 

a ano, uznávám, že slovo "atomovka" tam vyjádřil jiný diskutér v debatě s Vámi, ovšem Vaše další reakce vypovídají, že podle Vašeho názoru je otázka použitých zbraní otevřená. Čímž dáváte jasně najevo, že i nad tou atmovkou uvažujete. Tak se moc nerozčilujte.:-)

0 1
možnosti

Vzhledem k tomu, že znám averzi pana Kroupy vůči Zemanovi, tak chápu jeho výhrady ke včerejšímu Zemanovu projevu.

Pan Kroupa by měl vyhrady i tehdy, kdyby Zeman řekl "dobrý den". To bychom tu dnes četli, že dobrý den včera nebyl, protože ráno sněžilo a odpoledne foukal studený vítr.

0 1
možnosti
Foto

Tak to jste dost vedle. Já razím heslo - padni komu padni. V minulosti jsem tady už mnohokrát prokázal, že dokážu souhlasit i s někým, koho jindy nešetřím.

0 0
možnosti

Promiňte, ale to jsou bláboly. Zeman je sice většinou mimo, v tomhle má ale pravdu. Podle vaší logiky by Velká Británie a USA neměly vyhlásit Hitlerovi válku, ale nechat ho převálcovat Polsko, Balkán a Sovětský Svaz a místo podpory raději zavřít všechny britské a americké nacisty? Zeman nevyzýval ke křížové výpravě, ale k dohodě Rady Bezpečnosti OSN a zničení terorstátu mučícího milióny lidí. Že současně budeme muset tvrdě vystoupit proti extrémistům doma je jasné. Momentálně znepřátelené státy NATO vs Rusko nemusí bojovat bok po boku, ale stačí, když budou podporovat spojenecká vojska Iráku, Jordánska, Egypta, Turecka a Iráku. Totéž Čína - nemusí bojovat pro, stačí, když nebude proti.

1 0
možnosti
Foto

Zapomínáte na to, že Hitlerovo Německo fungovalo na úplně jiném principu, než funguje IS. Denně ve světě umírají tisíce a tisíce lidí rukou nějakých bláznů. Co se dělá například pro lidi ze Severní Koree? Co se dělá proti všelijakým kmenovým vůdcům v polovině afrických zemí, kteří vraždí příslušníky jiných kmenů? Hitlerovo Německo bylo možné porazit, i na jeho půdě, obávám se ale, že v případě IS to prostě fungovat nebude. Důvody jsem jasně definoval ve svém článku.

1 0
možnosti
Foto

Kdo má pravdu? Zeman, nebo Zaorálek…?8-o

Nebo autor? A co když oba výše jmenovaní, jen to dát ,,drobet" do souladu? Tam i onde a tady jistit též8-o;-)

0 0
možnosti

Zatím se proti islamizaci nedělá vůbec nic. Neustále se bojíme, abychom se mohamedánů nedotkli, a oni pomaloučku, ale jistě posilují své pozice v Evropě a ve světě.

Jestliže jste ochoten jim vydat po krůčcích Evropu celou, tak je to Váš názor, který já nesdílím, ale je to prostě Váš názor.

Jestliže však tu Evropu chceme bránit, tak nevím, na co čekáme. Jen naiva si může mylet, že za rok, dva, nebo tři se muslimové rozhodnou žít s námi v míru a dobrovolně respektovat pravdila soužití, která v naší zemi musí platit pro naše hosty, a že nebudou vyžadaovat, abychom se naopak my přizpůsobovali jim.

Současná situace není pro nás Evropany moc příznivá, ale i při té bídě je mnohem příznivější, než bude situace za tři roky, za deset let nebo za čtvrt století.

1 1
možnosti
Foto

Mám pocit, že jste asi můj článek nečetl, nebo alespoň ne celý...8-o

2 0
možnosti

...váženej na takovouto zásadní řečnickou otázku dneška musí mít člověk zásadní názoz a nečekat na nějaké názory těch,co si rádi kopnou do Zemana...jedno je jisté Zaorálek a Dientsbier jsou omylem této vlády..jó a ještě Marksová..tá to pečetí;-O;-O;-O

1 0
možnosti
Foto

Já nečekám na ničí názor, ani na ten Váš ne. Mám svůj:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám