Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J52a87r22a 52R28a86n46k

16. 6. 2015 1:04

Vladimire, nikde - v zadne zemi nikdo nehoruje pro hromadne stehovani narodu. Kazdy vi, co to obnasi, ale kdyz se zacali topit - vadily mi prispevky "myslene" jako cerny humor a absolutni absence lidskosti.

0 0
možnosti
JO

"...aby ustavilo fond pro uprchlíky a zavázalo se přesídlit milión uprchlíků během příštích čtyř let…"

Já jsem pro, aby se zavázalo přesídlit dva miliony uprchlíků. Zpátky do Afriky.

Vám karma.

3 0
možnosti
Foto

Nejvíc "horují" lidé, kteří mají jednoduše soucit s lidmi.

Tady se pořád spousta lidí ohání křesťanskými základy společnosti a zároveń je tak jako vy popírají.

0 8
možnosti
Foto

Soucit s lidmi? A s kterými? Se svými sousedy a se svou rodinou, nebo s cizími, kteří mohou a také budou vlastní sousedy a rodinu ohrožovat? Už se laskavě proberte. To, co prosazujete Vy a Vám podobní, skončí jako jeden veliký průšvih. Jako byste se ve škole neučili dějepis...

6 1
možnosti
JR

J21a21n 53R84á53ž

15. 6. 2015 15:37

Hraniční státy, mimo jiné Itálie, Řecko, Španělsko, se v dohodě že Schengenu zavázaly, že nebudou pouštět na území EU běžence, kteří nemají vízum členského státu. Celý problémem spočívá v tom, že tyto státy své povinnosti neplní. A proč je neplní, je otázkou pro multikulturní neomarxistické idioty nejenom v Bruselu, ale ve všech státech EU. Vždyť kolik idiotů volajícího po kvotách se najde i u nás. Ti by řvali, a je chybou, že je někdo poslouchá, když by Italové (atd.) posílali běžence zpět. A při tom je to podmínka funkce volného pohybu osob po Evropě!

Zatím jsem měl respekt ke kněžím, ale bude-li jich víc hlásat takové přítomnosti, jako Halík v souvislosti s uprchlíky, tak ho mít přestanu!

11 1
možnosti
JR

J97a90n 92R92á84ž

15. 6. 2015 15:38

... takové pitomosti, jako Halík.....

1 1
možnosti
MS

Výborně napsáno R^

Tady je jeden z těch, kterým by měl svět naslouchat: 

https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

2 2
možnosti
AB

Pardon překlep. Mělo být +

0 0
možnosti
SB

karma za naprosto správný článek!

2 1
možnosti
PF

zlatá slova, do kamene tesat

karma je vaše

3 1
možnosti
AK

No je vidět že p.Okamura leží mnoha těmto vyžírkům pořádně v žaludku,když ho opětovně žaluje nějaká skvadra vyžírků z Romale že neinformuje oběktivně a udává nepravdivá čísla o romech.Čísla udává správně,jenže tito vyžírkové z různých přisátých organizací na státní kasu si myslí že jim to vydrží dlouho.Jen do té doby,než tady dojde ke krvavým střetům právě mezi těmito lidmi(rómy) a novodobými přistěhovalci.Tím pádem dojde k utlumení pomoci těmto zločiným spolkům a budou se politici především angažovat u přivandrovalců.Tam nasypou hromady miliónů a stejně se nic nezmění,neb tito přivandrovalci z Ariky neumějí ani pípnout jazykem země kam jdou nebo lépe řečeno kam se chtějí dostat.A pokud se nám lidem bude neustále lhát a vše překrucovat,tak se může stát,že se budou konat protesty a i stavkovat proti této prolhané vládě.Ale jsem asi skeptik,neb toho se tady nikdy nemůžeme dočkat,vždyť máme tu nejlepší vládu!!!!Ale lhářů a všeho možnýho,ale ne čestný lidí.!!

4 1
možnosti
AB

Autor má stoprocentní pravdu. Je otázka, jakým směrem se budou média snažit manipulovat občany. Kdokoliv alespoň trochu soudný přece chápe, jaké problémy by migranti přinesli. Pokud mají být inteligencí, opouštějící vlastní zemi, kdo tam tedy zůstane, aby tu špatnou situaci změnil? Jejich přijetím si jen vytvoříme budoucí potenciální nepřátelské státní útvary.

4 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám