Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

No, Vladimíre, koukám, že svoje diskutéry musíte pěkně štvát ... přiznám, moc sem nechodím, tak nějak nechápu proč. Nicméně k vašemu blogu ...přístup (jakožto souseda) k vámi popisovaným ruchům by byl odlišný v cihlovém činžáku, kde není slyšet nic, a v paneláku, kde je slyšet všechno.

0 0
možnosti
PP

Pavlo on je to takový kolenolez, jen v bledě modrém ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nik, kto by chcel bývať vedľa udavača. Rv

5 0
možnosti
FF

F80i30l12i64p 38F89u77c47h74s

22. 4. 2014 21:06

8-o

Obdivuji Vaši činorodost, pane Vladimíre. R^

A kdy vlastně tvoříte svoje blogy, když jste tak vytížený?

Před milováním se svou ženou, nebo až po něm?

Hezký večer. F.F.

4 0
možnosti
MS

V podstatě laciná karmohoňka, celkem ubohé, pane autore.

Měl jsem tu smůlu, že byt v činžáku nad mým byl pronajímán jeho majitelem, vždy na krátkou dobu. Takže se v něm vystřídalo asi pět famílií, které po ránu třískali dveřmi, v noci dupali a ječeli, přes den štěkali jejich čoklové, no co vám mám povídat. A představte si, všichni byli bílí.

5 0
možnosti
Foto

Já se domnívám, že Vladimírovo zamyšlení je spíše pozvánka pro nenáročného bytového zloděje. Vladimír sděluje, od kdy do kdy v bytě nikdo není, resp. kdy jsou v něm jen dvě samotné osoby ženského pohlaví. Zveřejňovat podobné údaje na internetu je za hranicí mého chápání.

5 0
možnosti
PP

Takhle ale přemýšlíte vy, normální člověk, ale hrdina z Afgha? 

Ten má doma jistě pasti, bojového pudla a nikdy nevíte, kdy se zjeví doma, aby své ženy zkontroloval ....

5 0
možnosti
RE

A proč by to mělo někomu vadit? Takto to určitě dělá vetšina lidí na světě. Ti zbývající k tomu ještě hrají na kytaru, piano, pořádají mejdany atd.....:-))

1 0
možnosti
JD

je úplně jedno kdo je autorem ... bohužel má pravdu

2 2
možnosti
FF

Víte, pane Doutnáči, takhle napsat pravdu, umí každej moula, kvůli tomu si nemusím zakládat blog. Pravdu, která nic neřeší, znamenající jenom plácání se po ramenou, jaký jsem to pašák, že tu pouštím pořád dokola obehranou písničku, která je osvědčenou karmohoňkou...Mám dojem, že Vladimír nehledá řešení, nýbrž u všeho jen odvetné násilí, což nikam nevede.

7 1
možnosti
Foto

Ách, čekal jsem, s čím se po vlně depresí vytasíte, a ona karmohoňka na cigány, jak překvapivé! Stokrát přežvýkaná a omletá sdělení... Jasně, nikdo nechce za sousedy lidi, kteří dělají bordel. A co?

Měli jsme za sousedy cigány, když jsem byl malý. Byli naprosto příšerní, imrvére kravál, nikdo netušil, kolik jich tam vlastně žije, děs. Později jsme měli za sousedy jinou cigánskou rodinu. Normální lidi, o nichž jsem věděl jenom tak, že jsme se občas potkali a pozdravili na chodbě. Uznávám, že statisticky je asi pravděpodobnější to, že vyfasujete ten první případ. Což stačí napsat takhle, každej to ví, to jenom vy zas máte potřebu sepsat o tom blábol na x odstavců, aby zase jednou nalomené seběvědomí pohladila laciná karma a abychom se po sté dozvěděli, že souložíte se ženou.

Abych vám taky odpověděl na tu otázku: Nechtěl bych být vaším sousedem. Mít za souseda psychouše, co na sebe míří do zrcadla pistolí a fotí se u toho, co se vydává za veterána z Afghánistánu (nedávno jsem vás objevil na facebooku ve skupině válečných veteránů - fakt trapas :-)), někoho, kdo dělá scény v Albertu proto, že jim došel pitralón (asi tak před dvaceti lety, bych tipoval), předjíždí autem cyklisty v nepřehledných serpentýnách a ještě se tím chlubí... Ne, takovýho souseda bych fakt nechtěl, protože kdo ví, co se mu kdy v tý jeho palici jebne.

12 3
možnosti
Foto

Vladimier mi veľmi často pripomiena toho militaristického otca z filmu Americká krása.

5 0
možnosti
PP

Já bych vedle vás bydlet nechtěl, jste labilní a urážlivý a všudypřítomný odér česneku by mi asi obracel žaludek naruby, nehledě na to třískání dveřmi ... 

Že jste se lacině vezl na cikánském tématu, byť trapně a v rozporu s tím, co jste tu tvrdil dříve používáte slovo "rom", to už je to nejmenší.

9 1
možnosti
Foto

Po schodoch, po zvukov poznávam poschodia....Aj sůseda. A volakedy aj podla ,,vuoně"8-o;-)

2 1
možnosti

Proč takhle przníte slovenštinu?

1 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám