Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Vladimíre, začíná být děsivě a nudně monotématický. Kde jsou vaše lascivní veršíky, lákavé recepty, existenciální úvahy, otevřené dopisy?

A chudák John Lennon, ten se tedy po vaší parafrázi musí obracet ve svém hrobečku jako Kaplanova turbína.

3 0
možnosti
Foto

To asi obrací, když uvážíme, že právě on je praotec sluníčkář:-)

0 0
možnosti
ML

Výrok, ktorý prisudzujete Lennonovi poznám, ale je pre mňa novinka, že to povedal on. Pokiaľ viem, J.L. povedal: "Never nikomu nad tridsať!"

3 0
možnosti
JV

to byl Churchill

2 0
možnosti
Foto

R^ A vzhledem k tomu, že se nacházíme ve věku pokročilé IT, nemusíme nikam jezdit, stačí zkontaktovat jiné xenofoby ze jmenovaných zemí - i tak budeme mít oči navrch hlavy. Bohužel, zdá se, že jakékoliv výlety, jak skutečné, tak virtuální, nestačí na probuzení pudu sebezáchovy....:-/

9 0
možnosti
EH

Ani nejlepší kámoška muslimka by mě nedonutila cpát se mezi tu kulturu. Je to stejné jako s naší snědou menšinou. Že mám slušného souseda, ještě neznamená, že budu zvát do baráku celou cikánskou čtvrť. S počtem problémy stoupají přímou úměrou.

14 0
možnosti
Foto

Kdepak přímá úměra. Spíše exponenciála.

2 0
možnosti
PB

..... bych si možná dovolil v rámci teho vejletu po západní Evropě zapálit aj pár svíček,- třeba v tem Španělsku na kolejách, nebo v tem Londýnu v metru, možná aj v tem Chárlie a na tej diskotéce v Paříži,- no v tem Bruselu na letišťu by sa to taky hodilo, žejo,- ........... to jako abych si ten vandr za poznáním porádně užil V!

8 0
možnosti
PK

P15a33v17e17l 45K84u11l10a

3. 5. 2016 15:11

No, mohl jste to napsat do diskuse pod článkem, od toho jsou. Ale tam se nekarmuje:, co?:-)

3 8
možnosti
Foto

Každý bloger má možnost vést polemiku i touto formou. Vám se to zdá divné?

7 0
možnosti
JM

Samozřejmě souhlas a karma R^ Ale lidé, kterým mozek předepisuje selektivní slepotu vás beztak obviní ze lží a budou vám vysvětlovat, jak je to v Německu a ve Švédsku a jinde strašně pozitivní a odmítnou předem jakékoli odkazy na videa, články i z renomovaných zpravodajských serverů typu bbc... Oni nejen, že vidět nechtějí, ale strašně rádi by zavřeli oči i usta i ostatním. Snad jednou pochopím jejich motivy, pokud samozřejmě nejsou živeni neziskovkami, že...

10 1
možnosti
Foto

viz. můj příspěvek v 15.08

0 0
možnosti
Foto

Je to děs žít pořád v nejistotě, že moc získají všelijací Holubové a donutí vás sdílet jejich představy a žít podle jejich představ. Tu samou hrůzu ale prožívá i ta druhá strana. To je kouzlo státu a demokracie.

5 0
možnosti
Foto

Panu Holubovi jde spíše, ač jako vždy u něho oklikou, o M.Z., než o cokoli jiného. Nevím, zda by dokázal reagovat třeba i na toto, VIZ.:

8-oOperace Prolomení obklíčení: Islámský stát od počátku plánoval útoky v Evropě – Novinky.cz, atp.

Že prezident neplácál do větru, když mluvil o řízené invazi, je více než zřejmé. Vždytˇ i on má k disp. jinak převážně utajované info již z titulu své fce!

Jinak: Z dokumentů plyne, že rozkazy pro teroristické buňky k přesunu do Evropy byly vydány už v listopadu 2014.!! Tedy ani ne půl roku po vyhlášení chalífátu, !!

P.S.: Stav ohrožení stále trvá!!

6 0
možnosti
JT

Pojedeme a pana Holuba vezmeme sebou. A kdyby se přidal pan Polický, bylo by to úplně nejlepší. A mohl by si vzít pytel mínusů aby nevyšel ze cviku.

15 0
možnosti
BH
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám