Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už zase mě rozesmálo, kolik lidí se urazilo kvůli takové ptákovině. Za chvíli to pomine a ti samí lidé se přesypou zase jinam, kde se rádi urazí kvůli něčemu jinému. A takhle se prosím chovají dospělí lidé :-)

0 0
možnosti
Foto

No jo, to máte pravdu. Pak jsou ale také lidé, jako Vy, které neurazí nic, jsou takoví jako splachovací...

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre, před chvílí jsem si přečetl blog kolegy Kamase o tom, jak je třeba nazývat věci pravými jmény. Souzněl jsem s jeho obsahem a spolu se mnou i řada diskutérů, se kterými obvykle nesouzním (i když udělám maximum pro to, aby mohli své názory, opačné mému, do diskuzí psát :-)). Váš blog mě pobavil a potěšil svou otevřeností. Kdo odsuzuje politickou korektnost, která jde až za samé hranice normálna, nemůže být logicky korektní k pózerům. Díky za toto slovo, sám jsem ho pro některé blogery a diskutéry hledal, Vy jste mě předběhl. Karma.

2 0
možnosti

J41a16k19u93b 36H10o79z50a

28. 2. 2019 8:16

Na nás xenofoby si nepřijde. My dobře víme, že Rami Malek není žádný "čmoud", ale egyptský faraon.

3 0
možnosti

Naprosto přesně vyjádřeno, karma. My dva se na té diskuzi potkali. David (Vlk) chtěl prý jen vyvolat otázky, rozostřit diskuzi a jiné zbaběle duhové pindy. Tak tady to má. Může se k tomu postavit jako chlap a reagovat!

5 0
možnosti

Mám ráda vtipné blogy Davida, který píše s nadsázkou o své rodině, ale k tomuto musím souhlasit s vámi, pane Kroupo.

2 0
možnosti
Foto

Ano, když píše s nadsázkou a o legraci, jde mu to, ale v tomhle případě prostě dost přestřelil. No, snad mu to dodatečně došlo...

2 0
možnosti
Foto

I56v73a52n 26M95a94r72e98k

27. 2. 2019 17:34

P.Kroupo souhlas a karma. R^

7 0
možnosti

J68i43t75k44a 41M63o85o65d70y

27. 2. 2019 17:34

Díky za blog, Vladimíre, karma. Mne vždycky pobaví, jak tihle lepšolidé spolehlivě cucají z vlčích drápů cifry a když jsem tu ještě blogovala, tak mi neprošlo bez odkazu na zdroj ani prdík. Davidův blog pochopitelně na titulku patří, má úplně všechno. "Čmouda", Čecháčka, vzdělané migraci a bílá chudá montovna, protože jsme holt xenofobové.

"Čmoud" - vidíte, admini, taky to dávám do uvozovek, používám to slovo poprvé a naposledy v životě, nesnáším ho asi tolik, jako výraz Čecháček.

Zdravím z "exilu" a ať se daří, Vladimíre.

20 1
možnosti

Tak David Vlk je lepšočlověk, vždyť jeho dcera chodí (nebo chodila) s romským klukem z děcáku...

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že do xenofobie tepe autor, který je sám nesnášenlivost sama. ;-D

2 18
možnosti
Foto

Nevím, jestli to máte převrácené už v hlavě, nebo jen před očima...

0 0
možnosti

Co se týče Oscarů atd. lidi neřeší barvu pleti nebo původ interpretů, ale řeší nakolik barva pleti nebo původ ovlivnila porotce při rozdávání cen. Nakolik je ovlivnilo hnutí Me Too, White Oscars apod. Řeší, jestli se mají v historických filmech vyskytovat černoši tam, kde prokazatelně nebyli. Nebo proč mají číst pátý článek o seriálu Most, který se jim nelíbil.

Zajímavé, že nejvíce poukazují na původ jistých imigrantů právě vítači. Chtějí poukazovat na paradox vůdce SPD a sami tím ze sebe dělají rasisty. :-)

12 0
možnosti
Foto

Tak v SPD už mají vůdce...

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám