Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J90a17r12a 23R37a62n62k

17. 12. 2014 19:07

Mate moznost je ted prave koupit....skoro zadara;-)

2 0
možnosti
Foto

On asi koupil, jenže moc brzo.

2 0
možnosti
PK

P92a72v87e55l 29K56u14l27a

17. 12. 2014 17:23

Já nevím, kdyby to napsal Kellner......

1 0
možnosti
SN

:-).....Dnes........R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Co se týká Ukrajiny, tam se Putin zachoval velice zdrženlivě a prozíravě, protože cílem USA bylo rozpoutat na Ukrajině občanskou válku (což se USA podařilo) a do této války vtáhnout Putina (což se USA nepodařilo). Navíc USA přišly o Krym, kde plánovaly americkou vojenskou základnu.

USA mají za cíl rozvrátit ruský režim, odstranit Putina a dostat pod svoji kontrolu ruské nerostné bohatství, což se jim málem podařilo za Jelcina prostřednictvím Chodorkovského a spol.

USA vyvíjejí další tlak na Rusko prostřednictvím sankcí a snížení cen ropy (Arabové by si bez souhlasu USA nedovolili takto drasticky ceny ropy snížit, protože vědí jak dopadli Husajn s Kaddáfím) s cílem dostat Rusko do hospodářského bankrotu.

Ale i kdyby Rusové vyhlásili bankrot, tak to pro Rusy nebude taková tragédie, protože si utáhnou opasky a postaví se pevněji za Putina, jelikož vědí, že je to hospodářská válka vyhlášená ze strany USA proti Rusku.

Horší to bude s EU, protože nám zůstane na krku zbankrotovaná Ukrajina (nebýt miliard, které do nich lije EU, tak už se Ukrajina dávno finančně zhroutila) a dá se předpokládat, že občanská válka tam propukne ve větším měřítku v oblastech, kde doposud není.

USA na této situaci vydělají, protože oslabí Rusko, ale ještě více EU.

Nejvíce se ovšem bude smát Čína, která na tom všem vydělá nejvíce.

Nechápu, čím USA tolik drží EU pod krkem, když se Merkelová s Holandem chovají jako nesvéprávní jedinci a na slovo poslouchají amerického ministra zahraničí.

Vždyť i takový Mc Cain má větší moc než celý Brusel, když EU zakázal výstavbu Jižního proudu a Holandovi zakázal dodání Mistralů do Ruska.

2 11
možnosti
LJ

Za vše můžou USA i za to co se vám kdy nepovedlo

9 0
možnosti
TD

Nevím o jakém propadu v řádu hodin to mluvíte. Rubl se propadá už několik měsíců, jen ten pád postupně nabíral tempo. Trvalo 2 měsíce, než se propadl z 35 na 45. Další měsíc trval pád z 45 na 55. Pád z 55 na 65 už trval jen 4 dny, a potom už panika propukla naplno. Teď už RCB každý den pálí miliardy USD z devizových rezerv, aby tento trend zastavila a kurz jí běžně lítá o 10 rublů nahoru i dolu.

Neřekl bych, že je za tím třeba hledat nějaké židozednářské spiknutí, je to celkem klasika - fiat měna v poslední fázi. Teď už rublu nevěří nikdo a nikdo nechce být poslední, komu zůstane v ruce. Samozřejmě, že se teď na krizi rublu snaží přiživit i smečky spekulantů, ale za prvotní impulz, tj. odliv zahraničního kapitálu, si Rusko může samo.

7 0
možnosti
Foto

Mně jde právě o ten run na banky z několika posledních dní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám