Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J72a54n 46P42a70l94l94a71s

11. 6. 2019 18:13

Vladimíre, jenom drobnost - Trikolora nemá v programu Czexit.

Jinak s Vámi souhlasím a karmuji.

0 0
možnosti
RC

Že voni si je zase idealizují?;-)

0 0
možnosti
JD

J85a14n 63D48r84t87i97n84a

11. 6. 2019 13:07

Dvakrat rozvedeny a nova partnerka. To jsou panecku konzervativni hodnoty ...

2 4
možnosti
MB

Zase si to nepleťte s náboženským konzervatismem ;-)

7 0
možnosti
BV

Už vím, jak hnutí Trikolóra přezdívat - hnutí Junióra.

0 0
možnosti
BV

Nu, já bych řekl, že jste právě napsal blog podobně "prorocký", jako napsal na začátku roku neonacista Petr Hannig jiný blog (viz odkaz níže), ve kterém se rozepsal o tom, že LIST Jaromíra Soukupa (Lidé Inteligence Spíše Tristní = LIST) "asi ovládne volby do EU":

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696717

Nicméně oceňuji to, že jste si, pane Kroupo, všiml, že vystoupení z EU by mohlo v horizontu několika let vést k tomu, že bychom se opět stali (ať už oficiální nebo spíše neoficiální) gubernií Ruska. A Klaus z EU vystoupit jednoznačně chce. Naskýtá se otázka, zda naši zemi pod vliv Ruska chce zavléci záměrně - nebo je "jen" "blbej". A já osobně se domnívám (ale mohou se zcela jistě mýlit), že blbej není... z čehož mi vychází, že to je jednoznačný vlastizrádce. Vlastizrádce typu komunistických vlastizrádců, kteří v letech 1945 - 1948 připravovali komunistický puč s cílem vlésti Stalinovi někam. A to samé dnes dělá Klaus (resp. oba Klausové) s Putinem. Jistě, "právo na existenci" tito vlastizrádci mají. Ale každý slušný a inteligentní člověk by je měl jednoznačně odmítnout. Podporovat je mohou jen lidé, kteří vědomě pracují na opětovné rusizaci naší země - anebo lidé inteligence spíše tristní - např. lidé "žeroucí" tu Soukupovu žumpu. Já osobně se domnívám, že duo Klaus+Klaus a Soukup jsou proputinovští totalitáři zcela srovnatelní.

4 5
možnosti
ZD

Příliš silná slova na slušný komentář.

0 0
možnosti
Foto

Vznik Hnutí Trikolora sleduji s jistým pobavením. Už jen to, že kladou hlavní důraz na rodinu a přitom sám Václav Klaus mladší je už dvakrát rozvedený.

Autor doufá, že Trikolora nebude mít podobně jepičí život jako Věci veřejné. VV se aspoň na jedno volební období dostaly do poslanecké sněmovny a dokonce i do vládní koalice. A možná se staly inspirací i pro Andreje Babiše s Hnutím ANO. Obávám se, Trikolora nebude ani tak zdaleka úspěšná jako kdysi VV. :-/

0 1
možnosti
Foto

Opět argumentace rozvodem. Proč mícháte dohromady instituci rozvodu s pojmem tradiční rodina, když spolu tyto dvě věci nemají vůbec nic společného?

6 1
možnosti
ZD

Souhlas a opatrně optimistické očekávání. A karma pochopitelně.

5 0
možnosti
MB

Já myslím, že nejde přímo o odchod z EU ..ale jen o udržení si zdravého odstupu, vlastní suverenity, návrat před Lisabonskou smlouvu (tedy tam, kam jsme původně vstupovali).

Já to považuji za rozumné. Nemůžeme spoléhat, že EU je tu navěky (takových nadnárodních říší a uskupení už tady bylo..), nemůžeme spoléhat na to, že EU se bude trvale vyvíjet tím správným směrem (socialistické tendence či přístup k migrační politice mě docela zneklidňují).. Kdoví, jak bude vypadat EU za 30 let? Kdo ví, jaké nastanou tenze pakliže EU nebude schopna držet krok s USA a Čínou?

Dokud to někdo platí, dokud jsou peníze ..to jsme jedna rodina. Jakmile by došlo ke stagnaci a zaostávání, propukne nevraživost kdo že na koho doplácí atd..

Prostě je rozumné udržet si potřebnou míru suverenity a samostatnosti v řízení státu pro případ, že by bylo z nějakého důvodu nutno postavit se opět na vlastní nohy..

Zkrátka je potřeba myslet i dopředu..

7 0
možnosti
Foto

Rozumím Vám, ale říkám si, že je rozdíl být u konce s ostatními, nebo skončit daleko před ostatními a se všemi negativy (vím, že by to mělo i pozitiva), které by to znamenalo. My nejsme a nikdy nebudeme ani u kotníků ekonomiky Velké Británie a i ta bude mít po Brexitu co dělat, aby to ustála. Nemyslím politicky, ale ekonomicky. Lidé, kteří u nás volají po Czexitu si mylně myslí, že možnost znovu si sami schvalovat všechny normy a zákony, by za nás vyřešila všechno, co nám dnešní doba přináší. Je hezké si samostatně schvalovat směr svého postupu, ale k postupování nesmíte mít hlad. To byste daleko nedošel... Bohužel, jsme v EU už za těch pár let tak zaháčkovaní, že momentální rozchod s ní bychom neustáli. Rázem bychom se stali velice snadným a lákavým soustem třeba pro vliv Ruska. A pak Pán Bůh s náma...

1 0
možnosti
Foto

"Hnutí" juniora má jistě právo na život,to mu nikdo nebere.Pokud ovšem někomu vadí vůdce této strany,protože jde o stranu postavenou kolem jediného člověka,která si na hnutí jen hraje, má právo na kritiku. S juniora pouze stříká touha po moci a ochota spojit s kýmkoliv, to "konzervativní divadlo" je pouze snaha vyjít poptávce určité části společnosti.V Parlamentu svým hlasováním spolu s komunisty podporuje Babiše.Co je na tom konzervativního...?

4 3
možnosti
Foto

Víte, ono je to těžké. Jmenujte mi jednu stranu, která nebyla založena a od začátku vedena jedním lídrem. Na každou stranu by se dalo nasadit, že se uskupila kolem jednoho muže (ženy). proti kritice samozřejmě imunní být nesmí ani VK ml. jen si říkám, chvilku počkám, kritizovat mohu až po něčem, co jako strana, nikoliv dodnes VK ml. osobně, předvedou.

3 0
možnosti
JK

Ještě otázku na pana autora: Mohl byste fundovaně vysvětlit, proč by odchod z EU pro nás znamenal sebevraždu? Tak nějak detailně popsat důsledky, které by to neslo, případně jednotlivé etapy vývoje ekonomiky naší republiky, které by následovaly po odchodu, jak by se vyvíjela naše zahraniční politika, jaký by to mělo dopad na zahraniční obchod, zaměstnanost, vztahy s členskými zeměmi atd. atd. Když se zde prezentujete jako rozvážný a znalý politický komentátor, budu předpokládat, že dostanu odbornou odpověď. Třeba ve vaší příští politické analýze, za kterou nesete nulovou odpovědnost a tudíž můžete být velmi odvážný :-). Děkuji předem.

0 0
možnosti
Foto

Nemáte za co, na vaše otázky já nebudu reagovat. Třeba se potruste.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám